Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Osurmayı bıraktığın an bittiğin andır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Bezerye said: Lokal anesteziyle yaptırdım hiç hoş bir anı değildi benim için =) =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 allah kimsenin başına vermesin ama ben olsam 5 tane genel anestezi yaptırırım ya da induced koma felan isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 geçmiş olsun da, ne yavan argos konusu olmuş böyle ya. 210 kilo bench basarken dübürümde bir pıtırtı oldu. umursamadım 30 luk dumbell ile biceps çalışmaya başladım. akşam tinder'da matchleştiğim hatunla buluşup evine gittik, viskimi içerken hatun bi anda üstüme atlayınca karın kaslarımı sıkmama rağmen sancıyla birlikte gaz çıkardım, bu arada dumbell hala elimdeymiş. onu da acıyla yere attım. ertesi gün doktora gittiğimde... diye devam edecekti. :/ olsun bilgilendirici olmuş ama konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 2 kez bağırsağın son kısımlarına baktırdım, herhangi bir sakinleştirici almadan.gaz sancısı felaket.tam kolonoskopiyi de genel anestezi ile yaptırmıştım, en rahatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 imamizer said: geçmiş olsun da, ne yavan argos konusu olmuş böyle ya. 210 kilo bench basarken dübürümde bir pıtırtı oldu. umursamadım 30 luk dumbell ile biceps çalışmaya başladım. akşam tinder'da matchleştiğim hatunla buluşup evine gittik, viskimi içerken hatun bi anda üstüme atlayınca karın kaslarımı sıkmama rağmen sancıyla birlikte gaz çıkardım, bu arada dumbell hala elimdeymiş. onu da acıyla yere attım. ertesi gün doktora gittiğimde... diye devam edecekti. :/ olsun bilgilendirici olmuş ama konu. BBU NE LAN KSDJBGFDSLKGFDGD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Geçmiş olsun, götüne sağlık lordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 benjani said: 2 kez bağırsağın son kısımlarına baktırdım, herhangi bir sakinleştirici almadan.gaz sancısı felaket.tam kolonoskopiyi de genel anestezi ile yaptırmıştım, en rahatı. Eyvah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 50 öncesi kolonoskopi bağırsak mukozasına baya zarar veren bişey. Ülseratif kolitten falan şüphelenilmiyorsa muhtemelen para için yapılıyordur. Sen yaptırmışsın sanırım ama bu topici okuyan başkası olursa diye yaziyim dedim. Doktor kesin yapılması lazım derse etik değerlerine daha bi güvendiğiniz başka bi doktora da danışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Drall said: 50 öncesi kolonoskopi bağırsak mukozasına baya zarar veren bişey. Tanısal amaçlı kolonoskopilerde yan etki çok nadirdir. Geçici şişkinlik ve gaz sancısı, barsak mukoza ve yapısında zedelenme çok nadir görülür. demiş https://www.medikalakademi.com.tr/kolon-kanserinde-erken-tehisin-en-bueyuek-yardmcs-kolonoskopi/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 gecmis olsun bilader. feci olmus la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 imamizer said: geçmiş olsun da, ne yavan argos konusu olmuş böyle ya. 210 kilo bench basarken dübürümde bir pıtırtı oldu. umursamadım 30 luk dumbell ile biceps çalışmaya başladım. akşam tinder'da matchleştiğim hatunla buluşup evine gittik, viskimi içerken hatun bi anda üstüme atlayınca karın kaslarımı sıkmama rağmen sancıyla birlikte gaz çıkardım, bu arada dumbell hala elimdeymiş. onu da acıyla yere attım. ertesi gün doktora gittiğimde... diye devam edecekti. :/ olsun bilgilendirici olmuş ama konu. abi kızla viski içerken dumbell mı elindeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Endoskopi yaptırdım bugün, bayılttılar. İlaç ne guzel kafa yaptı olm damardan verdikleri, yarım saattir kafam güzel wud shot up again, 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 gecmsi olsun sebebi neydi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 reflüymüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 geçmiş olsun :/ endoskopiden reflü tanısı nasıl yaptılar yalnız, barrett özofagus'u mu gözlemlendi yemek borusunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar