GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 evet arkadaşlar oyunda istance'lere giderken 2 hear ( biri pirest diğeri Druid ) almayımı tercih edersiniz yoksa 2 healer gereksiz olur druid yerine nukeer almak daha mı faydalı? görüşleriinz nedir?[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 1 healer bi damage dealer al veya tank. 2 healer gereksiz.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 bence instancea girmeden druid buff atsın yerine bi tane mage alın =P(gerci buff biter ama olsun eger priest iyi bir oyuncuysa rahat bitirirsiniz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 2 rogue 1 warrior 1 shaman 1 mage yada warlock patır kütür gidiyorsun yani illede priest lazım değil ama olursada yok demem :)[signature][hline]Retailde görüşürüz... [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 11 Şubat 2005 21:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 paladin-mage güzel oluyor ikili olarak tabii düşük leveller için konuşuyorum çok yukarılara çıkamadım[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 bence priest,warrior,mage lazım ilk olarak warrior yerine palada olabilir ama paladinlerle pek instancea girmedim şahsen aggroyu üstlerinde tutabiliyorlarmı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ilk defa kurdugun bi grupsa 2 tane res yapabilen kisi olması daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 kendimde druid oynuyacagim ama gercekten de druidin yuksek level instancelarda gruba faydasi sinirli gibi duruyor. ama elinde hazir her role girebilen druid varken baska birini aramak gereksiz bence. ama druid yoksa kimse druid aramaz.[signature][hline]msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ratrex Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 priest veya heal-res cekebilecek eleman sart mage yuksek damege için lazım bide bunların yanına tank lazım ama en onemlisi oynamayı bilen eleman lazım cok gordum daha instancea ye girer girmez ölenleri boyle elemanlarla pek fazla ilerlenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 2 rogue(stam base ve sword veya hammer) 1 priest 1 druid 1 warlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 2rogue 1priest 1shammy 1warrior Shammy buff totemlerini atar , rogue damage verir , warrior tokat yer , priest heal eder.[signature][hline]Beyin aldırma operasyonlarına hayır! [/b][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ne gurubu abı bız arkadasla 2 tane level rogure level 32 kadar geldık wc. yapdık orgımmardakı fıre guestını yapdık sonra stolen mountaındakı denı yapdık ıkımız barrens bıtdı ashenvale bıtdı ne gurubu abı[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 aha sus olm sen biz sadece den questini yaptık 2 kişi wc filan nerde 2 kişi yaptık :) yazma 2dk[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 bi grubunuz olsaydi level 20 - 25 arasi da yapardiniz oralari.[signature][hline]msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oradaburada Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 biz denizliden 5 kişi kurduk horde grubumuzu 2 shaman (yada rogue biri) 1 mage 1 priest 1 druid [Bu mesaj oradaburada tarafından 11 Şubat 2005 22:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 aha zaten ıyle oldu ben level 30 ıken needles bıtmısdı :) wc gırdımızde daha 19 ıdık hım stolen dakı harbılerı level 24 ken kesıyoduk lol[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juzzam Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Alliance için konuşmak gerekirse 2 mage 2 pala ile şahane takım oluyo. Deli gibi mob kesiosun(AE spellzz!). Olabilecek en zor durumlardan sıyrılabilio böyle bir party.[signature][hline]Sidious: Vader Vader: Yes Master? Sidious: I love you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 SM'i en hizli 2priest 2mage 1hunter temizledim simdiye kadar. hunter yerine bi tank olsa daha cabuk olurdu sanirim. 2 priest olmasi... yerine gore cok isine yariyo. birisi ikincil healer olarak kaliyo, genelde dmg veriyo ama ihtiyac dahilinde yardim ediyo.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Ezik ya bu hunterlar[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Şahsen 2 mage warrior paladin priest düşünüyorum 5 kisi için. yeterli dmg heal ve res sağlanır gibi. @ pirvan ne alaka şimdi durup durken ezik hunter falan. :P[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 3 mage ve 2 priest :P[signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ortalikta bu kadar priest dolastigini zannetmiyorum. ben betada cok az goruyodum.[signature][hline]msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atahan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: Pirvan, 11 Şubat 2005 22:45 tarihinde demiş ki: Ezik ya bu hunterlar hunterların neresi ezik ya oynamayı bilmeyen adamlar oynarsa yada oynayıpta öğrenemeyip adamlar oynarsa tabikide ezik olur[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Me <-----Priest :) Arkadaşımın zoruyla denedim ama tutkunu oldum :P Şu an Mage+Mage(warrior)+Priest olduk. Paladin ;zaten elini atsan paladin.[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 5 Mage abi kasmayın boşa. Şaka değil gerçektende lvl 30 hatta lvl 40 a kadar süper bir grup oluyor. Yaratık daha vuramadan ölüyor eheh Ama arkadaşın sorusuna cevap verecek olursak. Sadece tek priest yeter ayrıca bir druid e gerek yok. Yerine mage warior pala varken agro çekmeyen rouge falan alıp güzel dmg ler verdilebilirsiniz.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar