Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Group elemanları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet arkadaşlar oyunda istance'lere giderken 2 hear ( biri pirest diğeri Druid ) almayımı tercih edersiniz yoksa 2 healer gereksiz olur druid yerine nukeer almak daha mı faydalı? görüşleriinz nedir?[signature][hline]||Hisar Oyun[b]||
Mesaj tarihi:
2 rogue 1 warrior 1 shaman 1 mage yada warlock patır kütür gidiyorsun yani illede priest lazım değil ama olursada yok demem :)[signature][hline]Retailde görüşürüz...

[Bu mesaj Lind3r0th tarafından 11 Şubat 2005 21:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
paladin-mage güzel oluyor ikili olarak tabii düşük leveller için konuşuyorum çok yukarılara çıkamadım[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Mesaj tarihi:
kendimde druid oynuyacagim ama gercekten de druidin yuksek level instancelarda gruba faydasi sinirli gibi duruyor. ama elinde hazir her role girebilen druid varken baska birini aramak gereksiz bence. ama druid yoksa kimse druid aramaz.[signature][hline]msn: [email protected]
Mesaj tarihi:
priest veya heal-res cekebilecek eleman sart mage yuksek damege için lazım bide bunların yanına tank lazım ama en onemlisi oynamayı bilen eleman lazım cok gordum daha instancea ye girer girmez ölenleri boyle elemanlarla pek fazla ilerlenmez
Mesaj tarihi:
2rogue
1priest
1shammy
1warrior

Shammy buff totemlerini atar , rogue damage verir , warrior tokat yer , priest heal eder.[signature][hline]Beyin aldırma operasyonlarına hayır!
[/b]
[b]
Mesaj tarihi:
ne gurubu abı bız arkadasla 2 tane level rogure level 32 kadar geldık wc. yapdık orgımmardakı fıre guestını yapdık sonra stolen mountaındakı denı yapdık ıkımız barrens bıtdı ashenvale bıtdı ne gurubu abı[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih
Mesaj tarihi:
Alliance için konuşmak gerekirse 2 mage 2 pala ile şahane takım oluyo. Deli gibi mob kesiosun(AE spellzz!). Olabilecek en zor durumlardan sıyrılabilio böyle bir party.[signature][hline]Sidious: Vader
Vader: Yes Master?
Sidious: I love you
Mesaj tarihi:
SM'i en hizli 2priest 2mage 1hunter temizledim simdiye kadar. hunter yerine bi tank olsa daha cabuk olurdu sanirim. 2 priest olmasi... yerine gore cok isine yariyo. birisi ikincil healer olarak kaliyo, genelde dmg veriyo ama ihtiyac dahilinde yardim ediyo.[signature][hline]Tulahr
Mesaj tarihi:
Ezik ya bu hunterlar[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Hordish MannerDefence Officer
Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam

Mesaj tarihi:
Şahsen 2 mage warrior paladin priest düşünüyorum 5 kisi için.
yeterli dmg heal ve res sağlanır gibi.

@ pirvan ne alaka şimdi durup durken ezik hunter falan. :P[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence.
Mesaj tarihi:
said:
Pirvan, 11 Şubat 2005 22:45 tarihinde demiş ki:
Ezik ya bu hunterlar

hunterların neresi ezik ya oynamayı bilmeyen adamlar oynarsa yada oynayıpta öğrenemeyip adamlar oynarsa tabikide ezik olur[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Me <-----Priest :)
Arkadaşımın zoruyla denedim ama tutkunu oldum :P
Şu an Mage+Mage(warrior)+Priest olduk.
Paladin ;zaten elini atsan paladin.[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence.
Mesaj tarihi:
5 Mage abi kasmayın boşa.
Şaka değil gerçektende lvl 30 hatta lvl 40 a kadar süper bir grup oluyor. Yaratık daha vuramadan ölüyor eheh

Ama arkadaşın sorusuna cevap verecek olursak. Sadece tek priest yeter ayrıca bir druid e gerek yok. Yerine mage warior pala varken agro çekmeyen rouge falan alıp güzel dmg ler verdilebilirsiniz.[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

• Yeni Oluştur...