diho Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ne ilginçtir aslında televizyonu anlatır truman evde çıktı gitti o an herkes sevindi yayın kesilince herkes bakalım başka ne varmış dedi.
geffen Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Şimdi derin nefes alarak bir daha anlat.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 !?[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Resimlerim||Amma eleştirilmişim sevilmiyorum galiba :(
duende Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 nedemek istediigni anlamadım ama burda yuzlerce sayfalık tartısma olur valla truman show hakkında eger daha once acılmamıssa[signature][hline]benim moderator oldugum site su an cok bişi yok ama siz gelin kayıt olun buyutelim benim postlarım
crimS0n Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 arkadaş dioki televizyon olmasa ...???[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind...
diho Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 adam filmin sonunda çıkıo gidio ya yayını kesiolar polisler seviniyor falan ama sonra hemen unutuolar gidio
yevaud Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bence televizyon olmasa çok aranacak birşey değil var die takılıyorum can sıkıntısına[signature][hline]Nothing
darkmurderer Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 İnsanın doğasında var unutmak. Gercek hayatta bile eskiden tanıstıgımız insanları, gittiğimiz yerleri bir süre sonra unutuyoruz. Yalan olduğunu bildiğimiz birşey ne kadar sürebilirki? Nedense sürekli yenileri çıkmakta olan başkalarının kurmaca özel hayatlarını gerçekmiş gibi sunan tv programları aklıma geldi...
ColdShadow Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: diho, 10 Şubat 2005 23:38 tarihinde demiş ki: ne ilginçtir aslında televizyonu anlatır truman evde çıktı gitti o an herkes sevindi yayın kesilince herkes bakalım başka ne varmış dedi. hehe süper mesaj valla :)
Goarth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Yakında bunun gerçeğinide yaparlar bir sürü absürd yarışma var zaten[signature][hline]
Truwan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Bu arada topici açanın ne dediğini anlayan var mı?[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi!
b1vRiP Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ben annadım doru dio.. ya işte orda bzm ülkede de olduu gibi insanların bi programa bağlı kaldığını onun için tartışıp milletle kapıştıını gösterio ama program bitince onnar için hiç bi değeri kalmıo yani herkese truman ı kendi evladı gibi görüo ama bittiğinde siliolar truman ı demek ki neymiş tv den evlat olmazmış...[signature][hline]It's pointless to resist my son...-Darth Vader
uncla Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: diho, 10 Şubat 2005 23:38 tarihinde demiş ki: ne ilginçtir aslında televizyonu anlatır truman evde çıktı gitti o an herkes sevindi yayın kesilince herkes bakalım başka ne varmış dedi. [signature][hline]jan d.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Örnek: Size anne diyebilirmiyim bittiği zaman millet bakıcak başka ne varmış televizyonda ve ülkemizde... "aaa ab ye almışlar bizi."[signature][hline]tuana...
darkmurderer Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Trend işte o an piyasada ne gidiyorsa onu koyuyorlar. Bir aralar amaçsız bir dizi patlaması vardı(Hala var gerçi!). Şimdi de televizyonlar bu değişik insanları aynı ortama tıkıştırıp değişik formasyonlarla halka sunuyorlar taa ki insanlar bayana kadar. Bu arada unutulmak unutmak deyince aklıma Jim Carrey'in son filmi Eternal Sunshine of the Spotless Mind geldi. İsmine aldanmayın izleyin gerçekten anlamlı bir film. Genelde romantik konulu filmleri beğenmememe rağmen hayet güzel bir filmdi. Herkese tavsiye ederim(baya reklam oldu:D).
b1vRiP Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: blackchaos, 11 Şubat 2005 22:06 tarihinde demiş ki: "aaa ab ye almışlar bizi." bu kafayla mı...sanmıorum :([signature][hline]It's pointless to resist my son...-Darth Vader
Öne çıkan mesajlar