Disappear Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Ya delirecem oyunda klavye cali$miyor demin yanli$likla bi alt tab yaptim butun yazilara sari bir blok geldi ondan sonra logout oldum tekrar girdim klavye calismiyor simdide nedendir delirecem ya[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 klavyeyle ilgili degil sanirim kimseyi mouse la falanda hedef alamiyorum ya delircem[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Sw0rdy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Oyunu silip yuklemeni oneriyorum ama bilgim yok yani bana guvenip yanlış bişi yapma ...[signature][hline]Eger Arzularina Ulasacaksan,Guc Kullanmak Erdemdir. Adolf Hitler.
EarS Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 bilgisayara reset at.bi kere bende de calısmamıtı mouse aniden.reset attım düzeldi. bir de o blok yazı olayı birkac kere alt tab yapınca düzeliyor.
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 daha yapıcı cozumler onerilse daha iyi olur heralde. official forumlari dene istersen cogu topice cevap verisler gordugum kadariyla[signature][hline]msn: [email protected] [Bu mesaj sunsh1ne tarafından 11 Şubat 2005 18:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 yok dogru soluyortlar o alt+tab yapınca olusan bıse ama her zaman olcan bıse degıl aslında logout yapınca duzelmesı lazımdı ama sen bilg rest at bende de mouse calısmazdı :)[signature][hline]Retailde görüşürüz...
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 mouse bug ı var bildiğim kadarıyla.hiçbiryere tıklanamıyor felan ama klavye düzgün çalışıyordu yani[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !!
Bone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 alt+tab yapınca hiç başıma böyle bişi gelmedi bilemiyorum[signature][hline]Beş Hececiler
silencer Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 oyunu tekrar kur.[signature][hline]no pity. no mercy. no regret.
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ses seda gelmiyo kesin oynuyordur şimdi deli gibi :)[signature][hline]Rip off this lace that keeps me imprisoned But beware the enchantment for my eroticism is your oblivion
Pirvan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Bilgisayara format at olmadı fdisk at.. Sonra donanımı sök ve baştan hepsini yeniden kur. Kesin hallolur.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Bir arkadaşımda yaşamıştı aynı şeyi. Mouse ve klavyeden oyunda çalışmıyordu. Tek çareyi oyunu yeniden kurmakta bulmuştu. Sanırım seninde yapman gereken o.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody.
Öne çıkan mesajlar