Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyunda Klavye Cali$miyor?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya delirecem oyunda klavye cali$miyor demin yanli$likla bi alt tab yaptim butun yazilara sari bir blok geldi ondan sonra logout oldum tekrar girdim klavye calismiyor simdide nedendir delirecem ya[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Mesaj tarihi:
Oyunu silip yuklemeni oneriyorum ama bilgim yok yani bana guvenip yanlış bişi yapma ...[signature][hline]Eger Arzularina Ulasacaksan,Guc Kullanmak Erdemdir.
Adolf Hitler.
Mesaj tarihi:
bilgisayara reset at.bi kere bende de calısmamıtı mouse aniden.reset attım düzeldi.
bir de o blok yazı olayı birkac kere alt tab yapınca düzeliyor.
Mesaj tarihi:
yok dogru soluyortlar o alt+tab yapınca olusan bıse ama her zaman olcan bıse degıl aslında logout yapınca duzelmesı lazımdı ama sen bilg rest at bende de mouse calısmazdı :)[signature][hline]Retailde görüşürüz...
Mesaj tarihi:
mouse bug ı var bildiğim kadarıyla.hiçbiryere tıklanamıyor felan ama klavye düzgün çalışıyordu yani[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Storm , Earth and Fire heeed my call !!
Mesaj tarihi:
ses seda gelmiyo kesin oynuyordur şimdi deli gibi :)[signature][hline]Rip off this lace
that keeps me imprisoned
But beware the enchantment
for my eroticism is your oblivion
Mesaj tarihi:
Bilgisayara format at olmadı fdisk at.. Sonra donanımı sök ve baştan hepsini yeniden kur. Kesin hallolur.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Hordish MannerDefence Officer
Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam

Mesaj tarihi:
Bir arkadaşımda yaşamıştı aynı şeyi. Mouse ve klavyeden oyunda çalışmıyordu. Tek çareyi oyunu yeniden kurmakta bulmuştu. Sanırım seninde yapman gereken o.[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

• Yeni Oluştur...