Disappear Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Ya delirecem oyunda klavye cali$miyor demin yanli$likla bi alt tab yaptim butun yazilara sari bir blok geldi ondan sonra logout oldum tekrar girdim klavye calismiyor simdide nedendir delirecem ya[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 klavyeyle ilgili degil sanirim kimseyi mouse la falanda hedef alamiyorum ya delircem[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sw0rdy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Oyunu silip yuklemeni oneriyorum ama bilgim yok yani bana guvenip yanlış bişi yapma ...[signature][hline]Eger Arzularina Ulasacaksan,Guc Kullanmak Erdemdir. Adolf Hitler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 bilgisayara reset at.bi kere bende de calısmamıtı mouse aniden.reset attım düzeldi. bir de o blok yazı olayı birkac kere alt tab yapınca düzeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 daha yapıcı cozumler onerilse daha iyi olur heralde. official forumlari dene istersen cogu topice cevap verisler gordugum kadariyla[signature][hline]msn: [email protected] [Bu mesaj sunsh1ne tarafından 11 Şubat 2005 18:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 yok dogru soluyortlar o alt+tab yapınca olusan bıse ama her zaman olcan bıse degıl aslında logout yapınca duzelmesı lazımdı ama sen bilg rest at bende de mouse calısmazdı :)[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 mouse bug ı var bildiğim kadarıyla.hiçbiryere tıklanamıyor felan ama klavye düzgün çalışıyordu yani[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 alt+tab yapınca hiç başıma böyle bişi gelmedi bilemiyorum[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 oyunu tekrar kur.[signature][hline]no pity. no mercy. no regret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ses seda gelmiyo kesin oynuyordur şimdi deli gibi :)[signature][hline]Rip off this lace that keeps me imprisoned But beware the enchantment for my eroticism is your oblivion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Bilgisayara format at olmadı fdisk at.. Sonra donanımı sök ve baştan hepsini yeniden kur. Kesin hallolur.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Bir arkadaşımda yaşamıştı aynı şeyi. Mouse ve klavyeden oyunda çalışmıyordu. Tek çareyi oyunu yeniden kurmakta bulmuştu. Sanırım seninde yapman gereken o.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar