GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Sıfır ambalajında kutusu açılmamış. 2 yıl garantili 7+1 usb ses kartlı, tak çıkar mikrafonlu, usb karta tak çıkar 3.5mm jack, extra kulak zımbırtıları (deri + kadifemsi zımbırtı) , taşıma saklama çantası. Fiyat : 340 tl (dürümle takasta 355 liralık dürüm + 2 dal malbuş) https://i.hizliresim.com/V3Om6P.jpg https://i.hizliresim.com/XEGmqO.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 aldığın fiyat + domatezli kebap. kargo benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 fiyat güzel. bende var bu çok başarılı kulaklık. ama işte logitech in kablosuzu olduğu içni kullanmıyorum desem yeridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Offff AKLIMA GİRDİN KÖFTEHOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knockout Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Benim gibi koca kafalılar kesinlikle uzak dursun bu kulakliktan. Kafaya kulaklara öyle böyle baskı yapiyor ki eziyet seviyesinde. Ben de 15 gün önce aldim trden simdi satiyorum. Emektar Logitech 930a geri döndüm. O kadar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 bende de 930 var onu kullanıyorum bunun yerine. benim kafam da büyük ama rahatsız etmediydi hyper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Abi kafayı bi ölçsene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Bunun kafa bandini esnetebikirsiniz ya clamp force cok geliyosa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 knockout said: Benim gibi koca kafalılar kesinlikle uzak dursun bu kulakliktan. Kafaya kulaklara öyle böyle baskı yapiyor ki eziyet seviyesinde. Ben de 15 gün önce aldim trden simdi satiyorum. Emektar Logitech 930a geri döndüm. O kadar yani. bende bu kulaklığı bi gün kullanıp satmıştım kafama olmadı diye ama ses ve mikrofon kalitesi baya iyi idi. birde closed ear diye geçiyor dışarıdaki sesleri fln duyamıyorsun bana ters bi olay. alacak adam bunu da düşünsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Ben yeni sennheiser game zero aldım ses 9/10 mikrofon 11/10 o derece. Hea tuzlu biraz o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 biraz mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 İndirim kodu ile 759TL ye geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 kaç dürüm alınır o paraya be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 759sa baya inmis o. alinir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 250$ falandi diye hatirliyorum nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Güzel kulaklık baya severek kullanıyorum, patiden almıştım ben de yarı fiyatına jksdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 satıldı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knockout Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Benim de satildi. Kurtuldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar