bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 revenge diye dizi vardı o çok iyiydi ona benziyor mu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 alakası yok. konu ya bir cinayet işlenmiş, başta bundan bahsediyor. sonra başa dönüyor, hikaye akışına göre akıyor, arada cinayet sonrası sorgulamalardan görüntüler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2019 Patlak mı eski topic'ler emin olamadım ama 2. sezonu bugün bitti. Ben de geçen hafta başlayıp bugün bitirdim her gün bir bölüm izleyerek. İlk sezonun kurgusundan aşağıda haliyle, bu sezon sonradan yazıldı. Meryl Streep'i kadroya eklemeleri çok akıllıca olmuş. O taşıyor sezonu, senaryo çürük yoksa. Meryl Streep sevenlere tavsiye ederim, ilk sezondan karakterleri sevenler devam edebilir. Onun dışında ortalama bir dizi sezonu oldu. İlk sezon çok iyiydi tabii, o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 Normalde tek sezonluk diziydi, tutunca da ikinci sezonu patlattılar. Meryl Streep yargı dağıtıyor resmen. Büyük oyuncu. İlk sezona göre iyi değil ama genel olarak, kurgu, müzikler vs. çok iyi dizi. Her türlü izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar