aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2019 arada CIA'e hal hatir sor, ayip olmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2019 Konuşuyoruz ya arada, sağolsunlar hal hatır soruyorlar, selamlarını iletirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2020 Google Home Minisi olanlara bir sorum olacak. Doğum günü hediyesi olarak geldi. Evimin internetini görmüyor. Başka bütün internetleri görüyor ama benimkini görmüyor. Elle bağlanmayı denedim onda da hata verdi. Connect to wifi aşamasında kaldım. Kafayı yicem. Hard reset falan atıtm. Modeme res attım. Programı sildim falan ama yok. Help plz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 (düzenlendi) On 02.06.2020 at 17:25, eregorn dedi ki: Google Home Minisi olanlara bir sorum olacak. Doğum günü hediyesi olarak geldi. Evimin internetini görmüyor. Başka bütün internetleri görüyor ama benimkini görmüyor. Elle bağlanmayı denedim onda da hata verdi. Connect to wifi aşamasında kaldım. Kafayı yicem. Hard reset falan atıtm. Modeme res attım. Programı sildim falan ama yok. Help plz.... Bölgeyi degistir. arada kullandığın bilgisayarı İngiltere veya Amerika yap Tr den çıkar bir de öyle dene Modemden bandları değiştir 1-12 ya kadardı sanırım. Haziran 3, 2020 akirafes tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2020 telefondan vpn açtım oldu. sabah tekrar algılamıyordu wifi'yı. Eşimin telefonuna yükledim Google Home app'ini. Şak diye gördü wifi'yı. o saatten beri çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2020 mukemmel bir alet bu gule gule kullan, yemek yaparken timer kur, yataktan alarm kur, sabah kalk haberleri dinle, evden cikarken yagmur durumunu sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2020 alet harbiden güzel. köpeğin maması için yarım saat sonra bana haber ver diyorum, müzik aç diyorum, sesi kıs diyorum, sorular soruyorum falan. çok güzel. Kendi sesimle not kaydedebilsem güzel olacak ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2020 sabah spotify playlistiyle uyanmak da güzel:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2020 Alet çalışma odamda duruyor. yatak odasına kadar ses gitmiyor malesef Daha çok köpek uyandırıyor beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar