Mephinx Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 3-4 dershane var arasında hangısını secersen seç farkı olmayacaktır fazla.Cunku sonrası ogrencıde bıter.İstiyosan gercekten kazanır gıdersın.Mef - Fen bilimleri - Fem - Final .Bunlar hemen hemen aynı.Yalnız Femde dersen eger onların soyledıklerını yapıcam o zaman bıraz işin rengi farklılaşır.Daha fazla yuklerler[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 final foreverrrrrrrrrrrrrrrrrrr finalle kazanacaksiniz (bkz: undomiel) =oP[signature][hline]pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP Death bless me with you... Won't you die tonight for Love?
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Finak kadiköydeyim memnunum tavsiye ederim.. Mesela fen bilimleri galba çok kasiş yani gerek yok o kadar kasmaya öss zor deil dikkat ve çok soru çözmek istiyo. Mesela bizim finalde 2 tür sinav var bir tanesi öğrendiklerin 1 taneside tüm öss konulari çok hoş bence o. Final baya ilgileniyo ( en iyi siniftayim ondan da olaiblir:) ) Kısacası final derim :P[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
gokkkan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 sene başnda fen bilimleri bakırköye gittm hocaları kötü sora feme gittm femde bütün gününüz giidyo 2 den 6 ya kdr ders sabah 10 da da zorunlu etüd war.Çok iyi diyilseniz feme gitmeyin bunu söylerim sdc
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 finale gittim başaramadım. fen bilimlerinden soğumam için 3 yetti. mef saçma sapan bi dershane yani bana sorarsan dershane önemli değil önemli olan sistemli çalışma[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Ufacık minicik üye olursanız büyüyecek =)
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: Hamish, 31 Ocak 2005 12:07 tarihinde demiş ki: Finak kadiköydeyim memnunum tavsiye ederim.. Mesela fen bilimleri galba çok kasiş yani gerek yok o kadar kasmaya öss zor deil dikkat ve çok soru çözmek istiyo. Mesela bizim finalde 2 tür sinav var bir tanesi öğrendiklerin 1 taneside tüm öss konulari çok hoş bence o. Final baya ilgileniyo ( en iyi siniftayim ondan da olaiblir:) ) Kısacası final derim :P bence de. bi de ii oldugunda seni daha cok onemsiolar orasi dogru bizim taramalar vardi(ogrendiklerini test etme),normal denemeler,süper sinavlar vardi bi de.sinava 3 hafta kala da hafatiçi her sabah sinav yapiolardi bunlarin üstüne. ben kaçiyordum cogundan ama siz gidin =oP[signature][hline]pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP I am the best fcuk the rest =)
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 finalin hangi şubesi kadıköydeki??? rıhtım şubesi en iyisi (finalde tanıdık var o yüzden)[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Ufacık minicik üye olursanız büyüyecek =)
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 ben bilmiom ben antalya $ubesindeydim =op[signature][hline]pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP I am the best fcuk the rest =)
Mino Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Ben MEF Kadıköy'e gitmiştim... (4. şube) sınavlarda yaptığım puanı öss de yaptım. Ama olay sende bitiyor... (2003 te 2.700 dü kurs)
Mor_Kedi Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 fen bilimleri merkezi bence=)[signature][hline]....of all the things i've lost, i miss my mind the most...!!!!
vampyria Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Bence de Fem'e sadece dersleriniz çok iyiyse veya iyi bir okulda okuyorsanız gidin.Onun harci kesinlikle umursamıyorlar.Daha da çok moraliniz bozulabilir
helena Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 femin klasik eğitim tarzıdır zaten. m1 ve m2 sınıflarındaki öğrencilerini deli gibi çalıştırır, diğerlerine "kasmayın kendinizi, rahat olun" şeklinde hiç de ilerleme sağlamayan oyalayıcı rehberlik teknikleri uygularlar.[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır
Syn Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Lise 1deym ve dersaneye gidiorum =)Bide Lise2de gitme diyorsun löl[signature][hline]
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Rıhtımdayim ben geçen senede baho nun karşisindakideydim orasida iyidir. (iyidir herhalde lise 2 de pek alakam yoktu onun için yorum yapmiyim:))[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 bencede finale :)[signature][hline]www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KJ. & e-ekrem
TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Bak FEM'e gidiceksin tamam feytullahcı dinci bende geçtim o yollardan ama iyi sınıfa düştüğün zaman çok iyi verim alırsın sonra hayatın değişir ramazanda namaz kılıp iftara gidersin abilere ama sonuçda ama ilk 100de 83 femlinin oldugu falan oluyor ilk 100e girersen kitapların arkasına ismin yazılır ben 103. oldum 2000de yüzüme bakmadılar abi ol ders çalıştır dediler[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center
lahavle Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 kesinlikle herdershanede ayni olay vardir, ozel siniftaysan acaayip guzel ilgileenirler senle. dusuk s1n1flardaysan o kadar ilgilenmezler. bn fenbilimleri besiktasa gitmistim,cogu seyi orda öörendim.ama gercekten zordur.ama ben memnundum,fen bilimleri sayesinde kazandim diyebilirim.
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Nereyi kazandin?[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
wook Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ben fem e gittim m sınıfındaydım belkide o yüzden çok ilgi gördüm.bir sene boyunca dershaneden büyük destek gördüm ve hiç bir dini baskıyla da karşılaşmadım ve şu an uni ye girmemdeki en büyük pay sahibinin fem olduğunu düşünüyorum...[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? cs:WooK[cVk] [Bu mesaj wook tarafından 03 Şubat 2005 20:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Doo_m Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 dershane mi o ne...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe..
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ben dershanelerden hep ilgi gördüm -olum azıtma akıllı çocuksun ders çalış yaparsın bak boş adamda değilsin felan gibi şeyler[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Ufacık minicik üye olursanız büyüyecek =)
555 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 fen bilimleri bir yıllık ne kadar?[signature][hline]aşk böceği la petite ezique
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 pendik fen dersanesi rulz..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir
driftintosin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 gell gel ekole gell.., bi tarih hocası var, o bile yeter be..
Öne çıkan mesajlar