Cd- Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Hello, Daha önce açılmış bir konu varmış ama kilitlenmiş sanırım yeni konu açıyorum o yüzden. Arkadaşım sigarayı bırakmak istiyor onun için bi süre e-sigara'ya geçeyim diyor. Cold turkey bırakmak en mantıklısı ama(kendimden biliyorum) onu çok istemiyor şu an. E-sigara muhabbetiyle ilgili çok fazla bilgi kirliliği var aradım biraz ama içinden çıkamayacağım, rastgele bir set de almak istemedim. Mod zart zurt falan olmasın basit bişi olsun, likiti kolay bulunsun(aromalı falan da istemiyor amaç nikotin ve duman hissiyatı almak) bi de powerbank emiyor gibi durmasın zarif bir şey olsun şartlar bunlar. Önerileri bekliyorum gogo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Cold-turkey başarı oranı %5 Discord'a gel, orada yardımcı olunur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Cold turkey daha kolay geldi bana azalatarak bırakınca sürekli bir sonraki sigarayı bekliyosun. geliyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 vaping dunyasi boyle calismiyo abi, soyle olsun sartlar bunlar olsun diye, kucukten bi yerden baslayacak oradan sonra deneye deneye istedigini bulacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 atomizer nat2 uygun başlamak için. modu da pico alabilirsin, şeklini beğenemzsen de ehpro101 var o güzel hem boru tipi hem regüle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 benim alakam olmaz köylü gibi sigarayla falan da bi arkadaş soruyor şimdi gecko diye bişey bulmuş bu deneme amaçlı. yay or nay? yada yeni başlayacak adama ne öneriyorsunuz genelde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 ehpro101'i buldum da diğerini bulamadım, benim de hiç bilgim yok vaping olayıyla ilgili yüzden =) Bu sadece vaporizer'ın bi parçası mı nedir? Hiç anlamıyorum yav =(: https://dampf-licht.de/akkutraeger/1333/mod-101 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 alet 2 parçadan oluyor alt parça mod, üst parça atomizer. alt taraf elektrik devresi, üst taraf likitin buharlaştığı yer. alt parça mekanik ve regüle olabiliyor. mekanik direkt pilden geleni veriyor, regülede wattı ayarlayabiliyorsun. yeni başlayacaksan kesinlikle regüle al. üst taraf da mtl ve dl olarak ayrılıyor. mtl sigara içimi, dl nargile içimi olarak geçiyor. sigaranın yerini doldurmak istiyorsan mtl al, deli gibi buharlamak istiyorum diyorsan dl. esigaraya başlayacaksan esigaram.us adresine üye ol. hertürlü bilgi ve makaleyi burda bulabilirsin ayrıca aleti de burdan alabilirsin, türkiyede satılan en ucuz ve güvenilir şeyler hep burada başka yerden alma yurtdışından sipariş etmeyeceksen. pico modu esigaram.us ın ilan bölümünde bulabilrisin, sıfır 100 lira tipi şu yurtdışından gelen esigara parçaları gümrükte takılıyor normalde ama ehpro101 i ben aliexpressten aldım, satıcı bizi mgümrüğü bildiği için xray'de gözükmeyen folyolu pakette yollamış o yüzden geldi, şans eseri açılıp kontrol edilme durumunda da tekrar yolluyorlar ama 2-3 hafta alıyor gelmesi. likit meselesi ise derya deniz. sigarayı taklit etmesi için tütün aromalılar var onlarla başlayabilirsiniz, kendi likitinizi ilerde yapın mutlaka ama başlangıç için efkar diye bir marka var onu öneririm düzgünler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 µh said: esigaraya başlayacaksan esigaram.us adresine üye ol. hertürlü bilgi ve makaleyi burda bulabilirsin ayrıca aleti de burdan alabilirsin, türkiyede satılan en ucuz ve güvenilir şeyler hep burada başka yerden alma yurtdışından sipariş etmeyeceksen. (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 cold turkey falan bilemicem ama sigara icemiyorum su an. o kadar kotu geliyo ki vapeten sonra anlatamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 21 gün önce esigaraya geçtim, ijust2 ile. arada hiç sigara içmedim, paso bununla takılıyorum. 9mg'lık nikotini olan likitlerle başlamıştım ve günde 4ml falan bitiyordu. bir kaç gündür 6mg'lıklara geçtim, tüketim yine 4 ml civarı. kademeli olarak nikotini sıfıra düşürmek hedefim. konvansiyonel sigarayı hiç aramıyorum. hatta kokusunu falan aldıkça pis geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Aluriel said: benim alakam olmaz köylü gibi sigarayla falan da bi arkadaş soruyor şimdi gecko diye bişey bulmuş bu deneme amaçlı. yay or nay? yada yeni başlayacak adama ne öneriyorsunuz genelde? bana da cevap verin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Abi kimse starter kit kullanmıyor ki cevap verelim. Biz genel olarak mod, ato, pil, şarj aleti, likit falan ayrı ayrı alıyoruz. Hani aklıma ilk gelen SMOK AL85 starter kit ve atosuna uygun coil alsın. 2 tane VTC6/30Q alsin, bir tane de son model XTAR, Opus veya Nitecore şarj aleti alıp takılsın yani. Gene neresinden bakılırsa bakılsın coil değiştirme, coil'i primelama, yanık tadı, pil güvenliği, atomizer, mod gibi konularda bir miktar oturup okumak gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Dün Vaporesso Revenger (insan nedne e-sigara modunun adını böyle koyar?) gördüm birinde, denedim oldukça hoşuma gitti. Şu an Pico kullanıyorum da, değer mi Pico'dan ona geçmeye? (eleman Facebooktan 270'e aldı mdiyordu şimdi bir sitede indirimlisi 520 diyor hmmm...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 ederi 240-250 onun oda sıfırı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Aket-Atum said: Dün Vaporesso Revenger (insan nedne e-sigara modunun adını böyle koyar?) gördüm birinde, denedim oldukça hoşuma gitti. Şu an Pico kullanıyorum da, değer mi Pico'dan ona geçmeye? (eleman Facebooktan 270'e aldı mdiyordu şimdi bir sitede indirimlisi 520 diyor hmmm...) sıfırdan kit alıp o kadar vereceğine piconun üstüne başka atomizer da alabilirsin. bombilo said: ederi 240-250 onun oda sıfırı. aynen e sigaram.us'ta da 245'e satıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 revengere 500 AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 güzel kitliyormuş o site demek ki :D Picoya atomizör öneriniz var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar