Sam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2020 of çok iyi, mermileri mi bitmiş derken beni duymuşlar gibi ateşe başladılar ahah. fiyatı vermintide'lar gibi uygun olursa direkt atlarım, knox'a da yazayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2020 beni de davet ederseniz ben de gelirim Sam direk orada hammercı arkadaş, "Burn the heretic, Kill the mutant, Purge the unclean" diye saydırmaya başlamış. ben de oradaki Ogryn: "The ogryn for sure has zero idea why hes there, wasnt paying attention to the mission briefing. He just kills anything that comes up to him" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2020 lol gel ilgini çektiyse. gerçi fiyatı görelim de önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Diretide tatlış gözükmekte yürüyebilirim bende, vermintide a hic girememiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2021 yeni gelen rogue-lite modu çok iyi olmuş. oyunu diriltti resmen 2-3k anlık oyuncudan 10k lara çıktı oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2021 o ney la ben de geri yükleyem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2021 derken space required 90 gb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar