-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 aynen firefox quantum / brave hepsi arka pladna servo üzerinde kosuyo. serve'da rust-lang'la yazıldı. rust-lang'da adamların 0'dan gelistirdigi bir dil ve ekosistemi de baya büyüdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Brave Electron degil miydi yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 firefox sizin dostunuz, arkadasinizdir, ustunuzden para kazanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Quantumdan dün haberim oldu, hemen betasını çaktım. Yıllardır Firefox fanıyım (arada sırada delirtse de). Quantum yağ gibi gerçekten. Nefis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 quantum ve dolayısıyla rust-lang akıyor; [video]https://www.youtube.com/watch?v=YIywpvHewc0?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar