xieon Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Merhabalar, Oyuna bir süre ara vermiştim ve maalesef mallarımı bir istasyonda bıraktım. Şimdi o istasyon düşman alliance'ın eline geçmiş. Karşılıklı standingler -10. Benim home station'ım o istasyon ama self-destruct attığımda o istasyonda doğamıyorum. Bu konuda ne yapabilirim? Onlara katılmadan malları kurtarmanın bir yolu var mı yoksa üstüne bir bardak soğuk su mu içmeliyim? Yardımlar için şimdiden teşekkürler
megetege Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Citadel değil dimi istasyon? Bu arada en temizi kontrat yoluyla satışa çıkarman %10-15 daha ucuza.
Komodo Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 savaş ilan et onlara, günlerini görsünler
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 alliance diplomatlarını bulup rica edebilirsin high sec e taşımaları için. Freighter servisleri vardır nasılsa. fitli gemi falan varsa onu da direk striplemeden koy kontrakta. %5-10 ucuza koysan zaten populer bir fitse gider hemen. Carrier cikartmak istiyorsan rica et bir günlügüne mavi yapsınlar.
Suark Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 this megetege said: Citadel değil dimi istasyon? Bu arada en temizi kontrat yoluyla satışa çıkarman %10-15 daha ucuza.
loop Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 İstasyon/citadel 'i yazarsan belki bir blue çıkar forumdan..
DERT3 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Region ve Station ismini yaz yada dotlandan link ver bakalım tanıdık varsa yardımcı oluruz.
traptorex Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Konuyla alakası yokta, bu capital gemilerin ship hangarına fitli gemi koymanın mantığı nedir. killboardan bakınca kapitallerin hepsinin hangarlarından fitli gemiler var. Neden koyarlar bu gemileri. twitchten falan bakıyorum, adam pvp gidiyo dreadnoughtla hangarda fitli gemi.
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Çünkü savaş sadece kapitaller ile olmuyor. İçinde gemi olanlar genelde savaş öncesi lojistik işi için kullanılan kapitaller oluyor. Adam yolun ortasında yakalanıyor vs.
Captain Logar Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 yada aksiyon zamani, gemisi patlayan adam bosa cikmasin diye yedek gemiler de tasinir bu sekilde
xieon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Gemiler tri bölgesindeydi ama spylardan biriyle çıkardık gemilerin hepsini. Biraz mal kaldı onları da bir ara kurtarırız elbette :) Yardımlar için teşekkürler
Öne çıkan mesajlar