Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sayfa cöktümü - EU Versiyonun Açılış Heyecanı!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Daha demin şu final beta acc ile girmeyi denedim invalidate version dedi açıldımıkı acaba ama tabi keyi aktiflleştirmeden odeme şeysini seçmeden girilmez ama ilginç yani[signature][hline]
Mesaj tarihi:
[

puauha olm o siteye sadece sınırlı kişi giriyor ama buna bütün avrupa belki avrupanın dısından da girenler vardır :)

Onlarında database i daha büyüktür heralde :P[signature][hline]Eğer bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluyorsa orada güneş batıyor demektir.
Mesaj tarihi:
said:
Yenerk85, 11 Şubat 2005 01:08 tarihinde demiş ki:
çok uyanıksın eno biz yatalım sen acc al :)

ben acc almayacam yener... us accountum var benim.. onun eu a transferini ne zaman açarlarsa, o zaman geçecem..

2-3 gün sonra anca yani. :) account almak gibi bir olayım yok...
hehe[signature][hline]Profocio Hosting
Mesaj tarihi:
İlk basamakta sadece belli sayıda cd key e account açtıracaklarmış

*kaçar*[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart (MSN)
Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo
Mesaj tarihi:

ben acc almayacam yener... us accountum var benim.. onun eu a transferini ne zaman açarlarsa, o zaman geçecem..

2-3 gün sonra anca yani. :) account almak gibi bir olayım yok...
hehe

O form açıktı zaten[signature][hline]Eğer bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluyorsa orada güneş batıyor demektir.
Mesaj tarihi:
said:
Eno, 11 Şubat 2005 01:02 tarihinde demiş ki:
said:
Eno, 11 Şubat 2005 00:55 tarihinde demiş ki:
said:
Eno, 11 Şubat 2005 00:51 tarihinde demiş ki:
8-10 saat sonra açılacak

Beklemeyin boşuna, bidaha söylemem :p

Yatın uyuyun :)

yatın canlarım ciğerlerim yatın :)[signature][hline]Profocio Hosting
Mesaj tarihi:
said:
Eno, 11 Şubat 2005 01:12 tarihinde demiş ki:
Mukan, bilmediğin şeylere karışma istersen :)

Benimki US key convert değil... US de hali hazırda açık bulunan accountumun EU versiyona aktarılması.

Tamam neden kızıyon.Uykusuzluk başına vurdu galiba[signature][hline]Eğer bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluyorsa orada güneş batıyor demektir.
Mesaj tarihi:
Ya onun için ileride olacak, hele bi EU stabil olsun falan demiyorlar mıydı Eno?

Bir de wow-europe yandan yedi iyice.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
Xaer_Aloneheart (MSN)
Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo
Mesaj tarihi:
Ben de yatıyorum, sabah 8 den itibaren buradayım heh, görüşürüz[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
Xaer_Aloneheart (MSN)
Mesaj tarihi:
Bende yatıyom açılmaz bu aceleside yok servermı açık sanki :) iyi geceler herkese uyuyunda enerjinizi harcamayın oyuna başlayınca bayağı bi çökeceksiniz :))[signature][hline]No Victory No Freedom Without Sacrifice
  • Yeni Oluştur...