Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mümkün abi 10 dakika, hem Frankfurt, hem Paris saatine göre 11 Şubat'a geçmiş olacağız çünkü. Sign up falan açılır ama bence, serverlar yarın sabah - öğlen açılır[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart (MSN) Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo [Bu mesaj Penthesilea tarafından 11 Şubat 2005 00:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 hehe ya açılmazsa :)[signature][hline]Dream what you want to dream; Go where you want to go; Be what you want to be; Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Sözde 10 dakika ps: Sitenin çökmesine 10 dakika yani yanlış anlaşılmasın...[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected] Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 benim de tahminim cet 00:00. yani sekiz dakika sonra. geri sayim filan mi yapsak. edit: eee eno 8-10 saat dedi olmadi simdi. [Bu mesaj stainless tarafından 11 Şubat 2005 00:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 8-10 saat sonra açılacak[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Şu acc. alabilirsem inşallah, en rahat uykularımdan birini uyuyacağım herhalde :)[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Frost Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulas23 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 saat 00 : 54 hadi bakalım belki 01 de açılır :))[signature][hline]No Victory No Freedom Without Sacrifice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Eno Doomsayer gibisin..[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Frost Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Eno, 11 Şubat 2005 00:51 tarihinde demiş ki: 8-10 saat sonra açılacak Laf büyük yerden çıktı ;) *!Uykuya dalar*[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected] Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimbrethil Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Arkadaşlar Convert edilmiş Us keylerle Acc acabilecekmiyiz yoksa yeniden convert mü beklices forumda okuduklarım beni çelişkiye düşürdü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Eno, 11 Şubat 2005 00:51 tarihinde demiş ki: 8-10 saat sonra açılacak Beklemeyin boşuna, bidaha söylemem :p[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ılk ay bedava dıye accsıgnupta sorarlarmı bunnar credıt card? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 evet acc signup da kredi kartı girmen gerekli rottweiler[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimbrethil Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Son 2 dakıka!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Son 1 dakika 30 saniye[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected] Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 çok beklersiniz :)[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Dakkası dakkasına acılcaını sanmıyorum ama neyse :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jezz Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Oyuna girmeye çalışınca unable to validate game version fln yazıyor? Neden bu? Signup yapmadığımdan mı? final betadaki acct la denemiştim[signature][hline]WoW-EU Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimbrethil Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Evet beyler acıldıysa ya sımdı ya sabaha refreshleyıınnn!!! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Daha 8 sanıye var[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected] Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bir 10 dk daha beklerim, sonra yatarım. yarına işim var aksi gibi, öğleden evvel giremeyeceğim :([signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Archon, Human Mage. Leader of Anatolian Sunrise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 benim explorermi sapitti yoksa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Site öldü. Herkes bizim gibi refreshe abandı heralde, site ağırlıktan ölecek[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart (MSN) Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 actilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Hayatın tehlikede remus[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart (MSN) Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar