Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Evet bana böyle bir cihaz lazım oldu. Daha doğurusu bana ne gerekiyor anlatayım, belki bilen ve denk gelen birileri olmuştur. Şimdi bana HDMI sinyalini kontrol edebileceğim bir cihaz gerekiyor. Mesela bu cihaz ana PC ye bağlı olacak, DVD player veya başka bir resource den gelen HDMI kablo bir tarafından girecek , diğer tarafından çıkacak, Görüntüleme aygıtına gidecek. Bende istediğim zaman PC üzerinden bu cihazı açıp kapatabileceğim. Yani bu şekilde Görüntü verip görüntü kesebileceğim. Wireless olması iyi olur, kablo filan uymuyor. Aklıma gelen bu mini PC ler, (bir tarafı direk HDMI şeklinde olan ve direk HDMI girişine takılabilen) onları akınsoft benzeri program yükleyip Ana PC den kullanılabilir diye düşünüyorum. Ama varmıdır bir tarafından HDMI IN ve diğer tarafı HDMI OUT olan versiyonları ? Veya Raspberry filan da olabilir. En azından evde meşgale filan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 RPi'lerde zaten hdmi out var, bir tane de input board alip takabilirsin. Vardi sanirim uyumlu bir tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 İşte onun planları, aleti edevatı filan var ise bir link versene , ben bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Bende bilmiyorum onu. HDMI board iste keyword. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 problem durumu decorderden gelen yayini kaydetmek mi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 hdmi changer kesmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 HDMI changer işe yaramaz. Mesele şu, elde var Bir kaç adet TV, her biri görüntü veriyor, Her birine takılacak gerekirse, duruma göre de açılıp kapatılabilecek tek merkezden. Yani aslında Windows stick mini PC olsa HDMI in ve OUT olan , bu iş çözülür gibime geliyor. Yani herhangi bir Akınsoft benzeri programla İnternet kafe misali tek yerden yönetilecek. Yani illa Mini PC filan olmasına gerek yok, wireless üzerinden uzaktan yönetimle HDMİ sinyalini kesebilsin veya açabilsin yeterli Tabi bu işin maliyeti de var. Mümkün olduğunca ucuz olması gerek. Decoderden gelen yayını değil, herhangi bir yayını kesmek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar