Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Selam. Aracın değer kaybı nasıl alınıyor? Süreç nasıl işliyor? Tecrübesi olanlardan tavsiye alabilirsek harika olur :)
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Benim bildiğim Mayhem karşılığında 2 araba alır.
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 olm sen izin aldınmı hatundan topic açmak için. tobe tobe
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 benim arabada 12000lik çıkan masrafa karşılık, sigorta şirketim değer kaybı davasını otomatik açmıştı. 1 ay sonra falan da hesabıma yattı para. ama total değer kaybı 1500tl falan yattı, matah değildi yani.
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 servise verirken oranın avukatı vekalet ver açak abi demişti çarpan adam çocuklarım var abey diye ağladığı için geçiştirmiştik
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Araç 3 yaşından küçükse hasarın 1/3 - 1/4 kadarı karşı tarafın kusur payına orantılı olarak alınabiliyor, onun için de servisler genelde ne dilekçe verilmesi gerektiğini biliyor genelde. Bilmiyorlarsa da basit bir avukat işi, belki gerek bile yoktur hatta, matbu dilekçesi olabilir nette. Sigortadan alınıyor bu arada o para, cepten değil. Herifin primi biraz artar seneye tabii ama o kadarını da vururken düşünecekti. Saçma sapan acımayın, alın paranızı.
Ninlempis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Ben kullandığım aracın servisi tarafından yönlendirilmiştim. İşlerini temiz yaptılar. Bakıköydeydi sanırım ofisleri zaten yakınımdaki notere vekaletimi almak için gelen bayan arkadaş dışında kimseylede yüz yüze tanışmadım :) avukat bilgi Büyük Hukuk Bürosu Furkan Bey 0 532 069 33 56
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 MrLevie said: benim arabada 12000lik çıkan masrafa karşılık, sigorta şirketim değer kaybı davasını otomatik açmıştı. 1 ay sonra falan da hesabıma yattı para. ama total değer kaybı 1500tl falan yattı, matah değildi yani. Oha çok saçma değil mi abi? Kusura oranı kaçtı sizin? Benim karşı taraf %100 kusurlu. edit: Birde ben velaket falan vermeden kendim uğraşmak istiyorum. ekşi'de bir kaç yol yordam buldum. Sanırım şuan ilk yapmam gereken bir eksper bulup değer kaybı tespiti dosyası açtırmam gerekli.
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 bende de karşı taraf %100 suçluydu. Exper çok kayıp değeri çıkarmıyor pek anladığım. gerçi nereden ne vurduğu da önemli. benim sol arka kapıydı değişen. sonuçta satış bedelini pek etkilemedi aslında.
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Mayhem said: MrLevie said: benim arabada 12000lik çıkan masrafa karşılık, sigorta şirketim değer kaybı davasını otomatik açmıştı. 1 ay sonra falan da hesabıma yattı para. ama total değer kaybı 1500tl falan yattı, matah değildi yani. Oha çok saçma değil mi abi? Kusura oranı kaçtı sizin? Benim karşı taraf %100 kusurlu. edit: Birde ben velaket falan vermeden kendim uğraşmak istiyorum. ekşi'de bir kaç yol yordam buldum. Sanırım şuan ilk yapmam gereken bir eksper bulup değer kaybı tespiti dosyası açtırmam gerekli. var mı bunda bir gelişme? karşı tarafın %100 kusurlu olduğu ufak bi kaza yapmıştık ama servis daha hesap çıkarmadı. hasara göre devede kulak mı kalıyor hep aldığımız para?
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Archangel_ said: Mayhem said: MrLevie said: benim arabada 12000lik çıkan masrafa karşılık, sigorta şirketim değer kaybı davasını otomatik açmıştı. 1 ay sonra falan da hesabıma yattı para. ama total değer kaybı 1500tl falan yattı, matah değildi yani. Oha çok saçma değil mi abi? Kusura oranı kaçtı sizin? Benim karşı taraf %100 kusurlu. edit: Birde ben velaket falan vermeden kendim uğraşmak istiyorum. ekşi'de bir kaç yol yordam buldum. Sanırım şuan ilk yapmam gereken bir eksper bulup değer kaybı tespiti dosyası açtırmam gerekli. var mı bunda bir gelişme? karşı tarafın %100 kusurlu olduğu ufak bi kaza yapmıştık ama servis daha hesap çıkarmadı. hasara göre devede kulak mı kalıyor hep aldığımız para? halen uğraşıyorum. eylüldeki kazada tramer 7200 try işledi. 2600 try değer kaybı çıktı, itiraz ettim 3500 tl istedim tahkim kurulundan yanıt bekliyorum. bu arada bu kazada bagaj kapağı ve bagaj havuz sacı falan değişti. aralıkta yeni bir kaza dosyası açtırdım. bu sefer tramer 4300 işledi. sol çamurluk ve kaput değişti. 1500 tl değer kaybı çıktı şaka gibi. bunada 2500 try istettim. tahkim kuruluna gönderildi. yani 2 dosyanın kapanmasını bekliyorum. gelişmeleri yazarım.
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 vekalet verdiğin avukat mı veriyor sana bu bilgileri, yoksa avukatsız sen mi koşturuyorsun peşinden? örneğin x lira değer kaybı verdiler ben y lira istedim olayı nasıl oluyor? edit: geçmiş olsun bu arada, en kısa sürede istediğin şekilde çözülür umarım
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Evet vekalet verdiğim avukat itiraz ediyor falan. Ondan alıyorum ben de ne süreçte olduğunu. Tahkimden döndü mü v.b
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 teşekkürler bilgiler için, arayayım ben de bir ara bakalım
logtrig Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 beyler yeni konu açmayayım. geçtiğimiz haftasonu gittiğim bir otelin garajında güvenlik görevlileri veya vale mi bell boy mu nedir, müşteri arabası qashqai ile benim aracın sağ arkasına vuruyor kapalı garajda. sağ stop lambası kırılıyor ve hemen ordaki tamponda oynama mevcut. Tutatak tuttuk, otel karşılayacağını belirtti. Mini onarım kapsamında boyasız halletmeye çalışacağım. Bu durumda tramer kaydı oluşuyor mu? Aracı sıfır aldım ve daha 2 ay anca oldu, değer kaybı gibi bir şey söz konusu olur mu?
Esh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 olmaz pek. ufak boyalarda da bisi olmuyo zaten foto cek islemlerden once, satarken gosterirsin bu bu oldu diye
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Anaa gecmis olsun lan. Renginden dolayi nazar degmis
Öne çıkan mesajlar