paspatur Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Gemi maketi satan bildiğiniz yerler var mı? Savarona 'nın maketini almak istiyorum. Veya yaptrımak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 parçamı, yapılmış boyanmış mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Nerede bakıyorsun? İstanbul kadıköyde birden fazla maketçi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 http://www.pinarhobi.com/malzemeler.html şurda var 1250 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 osmanlı kadırgası güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 1250TL malzeme parası cokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 1250 cok da onu yaptirmak icin de bi 1250 kafadan vermen lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Bana hazır bitmişi lazım Babama hediye almak istiyorum. Askerliğini Savarona yatında yaptığı için inanılmaz bir düşkünlüğü var. Babam 80 yaşında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 ara konuş o zaman her türlü yaparlar veya yaptıracak bir yer bulurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 bizim marangoz bir tanıdığımız var, yapıp satmıştı. Ama deli işi diyordu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 allah uzun ömürler versin bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Feamer said: allah uzun ömürler versin bu arada Eyvallah, cümlemizin.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 bu arada kadırganın açılan sayfasının en altında fiyat olarak: 32.500.- yazmışlar http://www.pinarhobi.com/satilik%20modeller/cengizkadirga/kadirga.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar