Fistan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 şarj aleti de lazım tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tony_Stark Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 abi herhangi bir samsung şarj aleti oluyor 5 liralık bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 tony bakcam fiyatlara, fistan sanada mesaj atcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 40 liraverin sarj aleti alip onun uzerinde doldurun, modun icinde usb kablosuyla yapmayin o isi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 pico'da gitti. fistan mesaj attım bu arada sana. elimde mage gta var bu arada isteyen varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 guncel liste;Smok V8 Big Baby Tank - 80 TL Bu aralar çok fazla tank kullanmadığım için elimden çıkarıyorum bunu. Elimde bi kaç tane fazla coil olabilir onlarıda yanında gönderirim.IJoy Limitless RDTA - 55 TL Yine aynı sebepten - RDTA fazlalığından dolayı satıyorum.Geekvape Griffin RTA - 70 TL Griffin 25 kullandığım için satıyorum bunu. Çok az sarım yaptım. Çiziği vs yok, tertemiz. Ek olarak top airflow kitide var elimde onuda yanında göndercem.Vaporesso Gemini RTA - 60 TL Aynı sebeble - RTA fazlalığından satıyorum. Bunu da çok az sardığımdan tertemiz.Geekvape Tsunami RDA - 50 TL Genelde RDTA kullandığım için yine çok az kullandığım, bottom airflow RDA. Fiyatı denemek isteyenler için dip yazdım. SMOK Guardian Pipe III & Micro TFV4 Tank - 250 TL Bi kaç ay kadar kullandığım cihaz. Atıl durduğundan satıyorum aynı şekilde. Elimde bi kaç tane fazla coil olabilir onlarıda yanında gönderirim.CoilArt Mage GTA Fiyata daha karar vermedim uygun bişiler yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 tsunaminin de alıcısı çıktı, kalanlar satışa devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 tsunami & mage gta'da satıldı. kalanlar devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Smok V8 Big Baby Tank e bişeyler yap da benim elemana hediye ediyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 fiyat iyi abi zaten, comarland gibi kar koymuyorum, 2. el diye fiyat kırarak belirledim. kalanlar; Smok V8 Big Baby Tank - 80 TL IJoy Limitless RDTA - 55 TL Geekvape Griffin RTA - 70 TL Vaporesso Gemini RTA - 60 TL SMOK Guardian Pipe III & Micro TFV4 Tank - 250 TL yakında bi iki parca daha ekleyecegim satisa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 guncel liste;Aspire PockeX - 60 TL az kullandım, yeni baslayanlar icin ideal, mtl yani sigara icimli.Aspire PockeX Replacement Coil Head (5-Pack) - 40 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 bi update gecelim; Smok V8 Big Baby Tank - 80 TL IJoy Limitless RDTA - 55 TL Vaporesso Gemini RTA - 60 TL SMOK Guardian Pipe III & Micro TFV4 Tank - 250 TL Aspire PockeX - 60 TL Aspire PockeX Replacement Coil Head (5-Pack) - 40 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 İjoy kargo dahil alırım 60 tl,evet mezarcıyım tşklr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 iyi tamam kargoyu 3 tl'ye gonderiyodum, 60'a senindir dsdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Aspire PockeX için mesaj atmıştım ama dönmedin bombilo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahseer898 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Bunlar nasıl ölücülük nasıl mezarcılık ya Gemini kargo dahil 40 olursa öm den iban yolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 gemini 40 olmaz, fiyat dusmuyorum zaten dip. @chastor arada kaynamis gonderdim simdi cevap. griffinde satıldı bu arada. bu arada limitless satısa devam arkadaslar, litran denen tipin topicte ilk sayfada bana salladıgını yeni farkettim. zaten alıp yeniden satip para kazanmaya calıscak belli. kendi kullanip isine yarayacak birine gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 bombilo said: mesaj kutun dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 tamamdir temizledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 update;Aspire Natilus X Fiyat belirlencek.Smok X8 Cloud Beast Tank Fiyat belirlencek.Geekvape Griffin 25 RTA Fiyat belirlencek.Vaporesso Gemini RTA - 60 TL RTA fazlalığından satıyorum. Bunu çok az sardığımdan tertemiz.SMOK Guardian Pipe III & Micro TFV4 Tank - 150 TL Fiyatı düştüm iyice, 150'ye alan hayrını görsün. Boş boş duruyo rafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 ben 250ye alcakitm bunu fiyatı dustuyse hipsterligim kabul etmez mlsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Selam bir türlü alışamadım vape olayına, daha doğrusu düzgün likit getirtemediğim için yerli likitlere de girmedim hiç elimdekilerı satıyorum. Hepsini çok az kullandım, en fazla kullandığım ijust s mod ve serpent mini'yi attım zaten bunlar hiç kullanmadıklarım & az kullandıklarım. Hepsinin kutusu var.Smok Stick V8 kit Carbon Fiber EDİSOYNU Bir tane 0.15 coil var içinde diğer coili tankı doldurup bir kez kullandım sevemedim niyeyse likitten olsa gerek. Full kutu var ama şarj kablosu nerde bilmiyorum100 TLSerpent SMM (Suck My Mod ile Wotofo'nun ortak ürünü RTA) Çok güzel single RTA. Serpent Mini'den sonra bunu deneyeyim diye aldım, Smok V8 den çok bunu kullanmışımdır. 10-15 kere falan doldurdum tankı.60 TLiJust S Tank'ı Kit olarak almıştım ama modu kendi kendine ateşledi bir gece tırsıp attım modu tank kaldı sdf. Smok V8'in tankı gibi bunu da çok az kullandım maks 3 kere falan doldurmuşumdur. Bu çok para etmez diye düşünüyorum 20 tl'ye vereyim?Eleaf iStick 20W box mod İlk vape modum buydu, 1 ohm'dan aşağısını desteklemiyor eski alet biraz ama sıkıntısı yok herhangi bir tane. O yüzden40 TL? fiyatları FT'ye bakıp düşürerek girmeye çalıştım. fazla girdiğimi düşündüğünüz varsa söyleyin ona göre şey ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Ha bir de 3 tane falan curo coiler, 30 ft 24 & 26 ve 28 GA Kanthal tel var. Bir tane de 28 GA SS 316L var. Yanında da şundan 2 paket fiberfreaks pamuk var: https://www.fasttech.com/product/3890500-fiber-freaks-cotton-blend-wicks bunları da toptan 20 TL'ye falan bırakırım Ankara'da isteyen olursa kargoya değmez sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Ben de 0 şunu satıyorum 60 tl. 0 dedigim fire button'una 20 kere basmamışımdır. https://www.fasttech.com/p/5365101 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figh Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 v8 3000 mah olan versiyon mu? şehir? alayım ben/ ankaraymış akşam mesaj atayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar