-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Elimde 5-6 mod, 20'ye yakın ato var totalde. Kullanmadıklarımı köşede yatanları bari birilerinin işine yarasın gayesiyle satıyorum. Çomarland gruplarına koymadan önce buraya dip fiyattan yazıyorum. Tek tek hepsinin fotosunu çekmekle uğraşamadım, isteyen olursa yazın çekerim. Ürünlerin hepsi orjinal, hiçbiri styled vs değil. Hepsi yurt dışından getirtildi. Çomarland çakmaları değiller yani.Smok V8 Big Baby Tank - 80 TL Bu aralar çok fazla tank kullanmadığım için elimden çıkarıyorum bunu. Elimde bi kaç tane fazla coil olabilir onlarıda yanında gönderirim.CoilArt Azeroth RDTA - 60 TL Elimde kullandığım 2 adet farklı RDTA var (RDTA 5, IJoy Combo). Bu yüzden Azeroth'u pek kullanmıyorum. Gayet keyifli bir içimi var. IJoy Limitless RDTA - 55 TL Yine aynı sebepten - RDTA fazlalığından dolayı satıyorum.Geekvape Griffin RTA - 70 TL Griffin 25 kullandığım için satıyorum bunu. Çok az sarım yaptım. Çiziği vs yok, tertemiz. Ek olarak top airflow kitide var elimde onuda yanında göndercem.Vaporesso Gemini RTA - 60 TL Aynı sebeble - RTA fazlalığından satıyorum. Bunu da çok az sardığımdan tertemiz.Geekvape Tsunami RDA - 50 TL Genelde RDTA kullandığım için yine çok az kullandığım, bottom airflow RDA. Fiyatı denemek isteyenler için dip yazdım. Smok AL85 & Baby Tank - Gold - 120 TL Hazır al kullan 1.5 - 2 ay kullandıktan sonra kenara ayırmıştım. Pil dahil değil, ayrı pil almanız lazım.SMOK Guardian Pipe III & Micro TFV4 Tank - 250 TL Bi kaç ay kadar kullandığım cihaz. Atıl durduğundan satıyorum aynı şekilde. Elimde bi kaç tane fazla coil olabilir onlarıda yanında gönderirim. toplu fotoğraf ekliyorum (ön sıra), dediğim gibi ilgilendiğiniz olursa tek fotoğrafda çekip koyabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 kacakci ihbar hatti 177 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 al85'in sıfırını 175e satıyorlar, fiyatlar düştü baya. dl atomizer almak istiyorum ben de aslında bi bakınayım bi tanesini kapabilirim duruma göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 al85 kitin fiyati 120 olarak güncelledim. hala yüksek gidiyor zannediyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Esh said: kacakci ihbar hatti 177 üç kağıtçı baltayalamadın diye ihbar mı etcen ahah. discord #vaping grubuna baltalamak serbest :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 azeroth yolcu, al85'e de talip var. kalanlar yeni sahibini bekliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 valla iyi fiyatlar diyecek bişey yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 likit var mı likit. cahil olduğum için bana yol gösterecek birinden likit lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 bende likit yok malasef. al85'de dark_soul'a gitti. kalanlar satisa devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 nası bu pipo gibi olan iyi mi pili mili var mi onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 pili extradan alacan tek pilli. o çok niş bi cihaz, seveni alir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 niş cumle icinde kullanilmasindan hoslandigim sozcukler vol 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 niş moda oldu ya herkes niş de niş ekşide falan asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Omo bonlor çinde doho ucuzcular gelmeden ben geldim. Guardianın 0 ı senin ikinci el fiyatından daha ucuz nıç nıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 sakiz adasindan da getirilebilir ucuza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Sakiz adasi olayi dogru.Incelerseniz yunanistan'da oldukca fazla ucuz likit,mod,ato satan shoplar oldugunu gorursunuz.(hatta ingiltere'den sonra avrupa'nin en buyugu yunanistan olabilir) Yunanistan'da ki shoplardan en buyugu ise sakiz adasinda bulunmaktadir. Hepinizi bekleriz. https://i.ytimg.com/vi/e5iGwE0XJ1s/maxresdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Lithran said: Omo bonlor çinde doho ucuzcular gelmeden ben geldim. Guardianın 0 ı senin ikinci el fiyatından daha ucuz nıç nıç alıcısı cıkarsa pazarlık yaparız, birde hayli zor bulunan bi cihaz pek gelmiyor tr'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tony_Stark Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 başka mod yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 boyası atmış alyen var istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Kimbilir nereye surttu Nasil beceriyonuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 cok kullanmaktan, masada surtmekten vs vs. smok'un genelde boyası erken atıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tony_Stark Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 bombilo said: boyası atmış alyen var istersen. abi zaten para eden yeri boyası şimdi, ne kadar vericen fsad tsunami rdayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 pipe’a bi tane de pil tak 200 veriyim kargo senden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 fistan mesaj kutunu bosaltıver. tony at pmden onerını sen fiyat olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tony_Stark Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 tabi ben kimim ki ırgatım ben mesaj kutum da boştu halbuki -.-" cidden alyenlerin piyasasını hiç bilmiyorum bu aralar, söyle işte bir şey mantıklı gelirse yarın haber ederim kargo için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar