Dynun Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Sayın cemaat, kardeşim üniversiteden bu sene mezun oldu. ataması olana kadar geçici olarak hazerfan hava limanında çalışacak. bir arkadaşı ile beraber bu hafta işe görüşmeye gittiler ve direkt başladılar. lakin istanbul'dan bunca yıldır sakınmaya çalışırken kardeşi kurban vermiş olduk. bölge hakkında bilgimiz sıfıra yakın. kira bakıyor orada şimdi. bana söylediği fiyatlar inan ki pek fahiş geliyor. yıllık bedelin %12'si komisyon isteyen emlakçı dedi. dedim sus. küçükçekmece ve atakent civarından herhangi bir kontağınız varsa yardımcı olabilir misiniz ? Hiç olmadı piyasa nedir onu söyleseniz de yeter tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Vaayy, hayırlı olsun :) İkinci bi yerle görüşsünler oradan da alsınlar abi kabülü fgafdg Zor şehir valla İstanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 istanbul u bilmem ama haritadan baktim.. silivri de otursunlar yari yariya.. araba vs varsa catalca da yari yariya..4-2 dublex kiralik 1.5 linko.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 hezarfen de ne olarak işe başladı? ben orda eğitim görüyorum, hezarfendekilerle konuşsa onlar da yardımcı olabilir, illa küçükçekmece olması da gerekmiyordur sanırım, her sabah servis var ataköyden çıkıp hezarfen e kadar toplaya toplaya gidiyor. akşam da çıkarken herkesi alıp aynı yoldan geri gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 hava trafik kontrollör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 geçici kalmayacak mı orada? kısa süreli kalacaksa başka çözümler baksın sonrasında ev değiştirmek derdine düşecek. Birde %12 komisyon bedeli yıllık kira ücretinin, üstüne depozito ve ilk kira peşin gelince epey yükseliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 kira ne düşünüyorsunuz fiyat olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 kira bulmaca sudoku bulmaca fistan postu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 https://i.stack.imgur.com/KG921.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Emlakcilarin 1 kiradan fazla istemesi beni cildirtiyor. Emlakci dedigin 1 kira bedeli alir. Satis icin yuzdeni koy da kiraliyorsun. Bi de kendilerince fedakarlik yapiomus gibi zaten yuksek olan fiyati 300 500 indirip sov yapiyorlar fjdj. En nefret ettigim sey ise bir emlakcinin soylediklerinin %90 i yalan. Klasiklesmis yalanlari soyleyip gerizekali konumuna dusuyorlar farkinda degiller. Sadece ev hakkinda konussa yetecek. Ilerde skinti cikaracak yalanlari daha fema. Bana ben konustum kopek skinti degil dedi bi tanesi. Tabi inanmadim. Yoneticiye gittim. Adam apartmanda kopek istemiyoruz yasak dedi. Evi tutsam ugras dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 bu arada ne olarak atanmayi bekliyor bilmiyorum da hava trafik kontrolorlugu guzel is stajyeri 4.5 kadrolusu 6.5 aliyor -mus..bence atanmayi filan sallasin hep o isi yapsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 goldbären said: kira bulmaca sudoku bulmaca fistan postu. kira bulmak, kira bakmak benim de dikkatimi çekti ama dinan'ın yokmus kiralık ev macerası olur o kadar dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Dynun said: hava trafik kontrollör abi senin kardeş bir gün birini öldürecek bu gidişle asdfsdfasd geçen bana önümde uçak olmasına rağmen yaklaşmaya devam verdi, ben de sıkıntı olacağını bile bile niyeyse bi özgüvenle gittim de göt korkusundan düzgün alçalamadım, zaten pas geçtim de bayağı yakın pas oldu sonra kuledeki asıl çalışan abla aldı elidnen zaten o yönetti asdfsda çok tekliyor bir de, o yüzden hata yapıyordu ama geldiği güne göre bayağı iyi gelişme kat etti kısa sürede daha iyi olur. normal gerçi o kadar kafasına göre takılan eğitim trafiğini takip etmek bu kadar kısa sürede zor harbi. şuan kulede bi adam daha var o da yazın ilk geldiğinde böyleydi. pist yönünü falan karıştırıp tersten sokuyordu patern'e uçakları senin kardeş en azından onu yapmadı şimdiye kadar sdfsadfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 onun dışında gelsin işte beylikdüzü'ne, kiralar hem iyi hem de güzel evler. hezarfen'e 20 dk, servisle de gidip gelebilir ben öyle yapıyorum. catze de yazmış zaten o da beylikdüzü'nden gidip geliyor arabasıyla rahat oluyor. daha yakın istrese, arabası vs. varsa yani hadımköy yolunda hocaların çoğunlukla oturduğu siteler var. 10 dk mesafe oralar hezarfen'e daha iyiler hem de daha ucuzlar. insan yok çevresinde fazla tek kötülüğü o sadfsda edit: gerçi 2 ay olmuş ya, herif şimdiye alışmıştır bile tuttuğu eve asdsdasa ben görmemiştim bu konuyu catze söyledi geçen aklıma geldi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 ahahahaha mesajın çok sürpriz oldu. kulağını çekeyim onun. Ama orda onlar birden fazla yeni baslayan. benim kardesim olduğunu nasıl bildin harici mi tanistiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar