Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

starcraft turnuvasi !!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
off ne biçim bir birikim lazımdır herhalde benim beynimin duruma vakıf olabilmesi için, 15 yıldır oyun, 9 yıldır rts oynuyorum filan ama hepsi hikaye. ha bu arada gelmiş geçmiş en iyi dördüncü rts dediğim oyunu da elimin tersiyle itemem İTEMEEEEMMMM!! :horace:

iyi bakarım o adreslere de hazırlayın sırada başka birşey, olur da bunlara da kulp takarım hani altta kalmamanız gerek.. ;)

sahi, başlık açılırken "oyunu yeniden diriltmeye çalışıyoruz" denmiş, şimdi "her zamankinden daha popüleeeerrrrr" deniyor.. :horace:[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Mesaj tarihi:
said:
Sam, 30 Ağustos 2004 08:44 tarihinde demiş ki:

sahi, başlık açılırken "oyunu yeniden diriltmeye çalışıyoruz" denmiş, şimdi "her zamankinden daha popüleeeerrrrr" deniyor.. :horace:

diriltme olayi turkiyede . zira hic bir zaman cok fazla populer olmadi sevgili ulkemde bu oyun . bakiniz dunyaya bakiniz . web uzerinden isleyen bir ladder sistemi bile dunyanin paralarina el degistiriyor . gir bnet e gir . bak orda cogu zaman olan durum oynayanlarin yariya yakini bw oyuncusudur . e wc var dI var dII var bnette genede bu kadar adam sc . populer derken tabii hic bir zaman bir cs gibi aoe kadar olmadi ama "i love this game"

aksam 20.00 de turnuva kanalinda sam .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Mesaj tarihi:
yok bombacı ben teksas&tom miks okumaya başlamadan cinemaware oyunları oynuyordum ehe

tamam turnuva kanalında olacağım.. ;)

valla şu turnuva nedeniyle 3 gündür dirilmiş durumda benim gözümde ama yarına çıkar mı kısayolu bilmiyorum.. :) siz diriltedurun heh[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

Mesaj tarihi:
turnuva yüzünden bi ton adamı sattım bugün rakibin gelmedi gibi bişi denirse deliririm bug hehe :)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Mesaj tarihi:
herkese başarılar.. :)

READY TO ROLL OUT! 8-)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

Mesaj tarihi:
hadi len su an cok zor durumda adam . 1-0 kaybetmis ilk macini 10 dakikada eheh .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Mesaj tarihi:
herhalde "ulan hepsi böyleyse yalar yutarım" düşüncesiyle oynadı maçını, ben de bone'u üç kez yendikten sonra o hataya düştüm.. :-p[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

Mesaj tarihi:
ehe sam, uzun sc tecrübelerime dayanarak, bu replere göre bu adamın tahlilini çıkardım:

çok rep izlemiş, ezberlemiş bir tip. ancak çok yavaş ve yaratıcı değil. sanırım çok oyun tecrübesi yok.
Mesaj tarihi:
ben de replayleri izledim ve bazılarının tükürdüğünü yaladığını gördüm lol.[signature][hline]Prawler, 29 Ağustos 2004 20:17 tarihinde demiş ki:
Bu konuda diyecek birşeyim kalmadı
Yapacak birşey de..
Tek gecelik ilişkilerin adamı olacam sanırım sadece
Mesaj tarihi:
eheh duydun mu sam . ben daha bakamadim replere ceyrek finale gecioz birazdan . bakacam ama nasil oynamissin .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Mesaj tarihi:
4 yıldır oynamadığını söyledi de vaktinde oynamış belli ki..

şimdi baktım da ilk rep'e, tek bir hatadan bırakmışım oyunuyani tebrik ediyorum kendimi.. o scv'yi izci niyetine göndermiştir diye takip etmeme hatam batırmış beni. daha da komiği saldırmaya karar verdiğimin saniyesinde ikinci bunker salisesi salisesine yeni kurulmuş.. o ilk hydralisk gücünü lurker'a çevirseydim önce, üssüne dayanırdım adamın.. neyse işte bone ile bir değil millet.. :-p

ekleme: ikinci repi izlemedim bile çünkü rezil oynadım, 6 yıl önce daha iyi oynamışımdır herhalde.. adam reaverları düşürdükten sonra bende konsantrasyon filan kalmadı. res fışkırırken daha supply depotların yetmediğini farkettim.. esasen siege tank, bunker ve science vessel savunması kurmayı düşünmüştüm, aptal gibi secience vesselları da orada tutmadım..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

[Bu mesaj Sam tarafından 31 Ağustos 2004 22:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bu arada blaq rekor kirmak uzere 2. tur 2. maci neredeyse 1 saat olmasina ragmen bitmedi . maci izleyen hakem arkadas isyan mesajlari atiyor . abi 1-2 bise soylesem sunlara sunu soyle yap bunu boyle yap diye olur mu dedi ? bende 10 dakikas sonra bitmezse direktiflerle bitir dedim ^^. herkes adami bekliyor :D[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Mesaj tarihi:
ehe 4 yıl abartıdır. ya da kopmamıştır tamamen. zira yaptıkları 4 sene önce yapılmıyordu. ama dediğim gibi yaptıklarını da çok yavaş ve beceriksizce yapmış. bu da fazla oynamadığını gösteriyor.
Mesaj tarihi:
oha abi oha utanın ne 1 saati be.. can'ın deyuzluğu tamamen.. bu arada yarı finalde madara oldum. zea microsuna oyun verdim early de hehe[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Mesaj tarihi:
İsmimi yazmama rağmen eklenmediğim için teşekkürler :)
Gerçi eklensem de giremezdim dün gece geldim eve ama olsun, yine de eklensem hoş olurdu.[signature][hline]Fecondation under control of the King
  • 5 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Yasak Volf un da dediği gibi de yasak olmasa da kimse orjinal key ini vermez , verse de orjinal olmayan starcraftda kullanamazsın[signature][hline]a.k.a Vampir OSMAN

[Bu mesaj HerenIstiaron tarafından 10 Şubat 2005 17:59 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...