Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

starcraft turnuvasi !!!

huun

Öne çıkan mesajlar

said:
Raistin, 26 Ağustos 2004 16:13 tarihinde demiş ki:
valla o binaın icinden deil onun icinden ckacak infested terranlardan korkacksın bir patlıyorlar girsin dotune 500 dmg

abi korkunç kabus gibi düşünsene o command centerın içinde olduğunu :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 26 Ağustos 2004 10:05 tarihinde demiş ki:

xelnaga da çok ezikmiş, bir saldırıdıda yok oldu..

xel'naga yi kucumseme zergu abart. zerg var ya ooo nasi guclu . hikayenin burasinda zerge karsi yapilan savunmanin ne kadar umitsiz olduguna bir vurgu var . eheh :D[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Sosyal ağlarda paylaş

avaturk.com, weblebi.com, bascuda.com gibi Türk alışveriş sitelerinde bulman mümkün. Bazılarında kalmamış olabilir.

Ayrıca büyük kitapçılarda ve alışveriş merkezlerinde bulabilirsin.
Mesela Ankara'da örnek kitapçı, Dost.
Örnek kırtasıye, Yüksel.
Örnek alışveriş merkezi, TeknoSA...
Sosyal ağlarda paylaş

hmm yeni gördüm başlığı, eğer kayıtlar kapanmadıysa (bir kapanmış bir daha açılmış anlamadım son durum ne) ben de katılmak isterim. şimdi açtırdım bir kullanıcı hesabı..

batılkuruyuzır gücünü gösterelim aleme.. :-p[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 28 Ağustos 2004 14:09 tarihinde demiş ki:
hmm yeni gördüm başlığı, eğer kayıtlar kapanmadıysa (bir kapanmış bir daha açılmış anlamadım son durum ne) ben de katılmak isterim. şimdi açtırdım bir kullanıcı hesabı..

batılkuruyuzır gücünü gösterelim aleme.. :-p

sen o batılkuruyuzır yapana kadar daıtmassak seni yap :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...