Raistin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 valla o binaın icinden deil onun icinden ckacak infested terranlardan korkacksın bir patlıyorlar girsin dotune 500 dmg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Raistin denememe gerek yok çünkü gerçekten öyle bir cd-key var onu söylemek istedim yanlış anlamışsın .. Ya 0123456789.. ya da 123456789 ikisinden birisi StarCraft Cd key i[signature][hline]Artıkın ben de hacettepeli oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 valla 123456789 die bir star craft cd key i olamaz cunku sc cd key i 14 sayıdan olusur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Biraz dikkatli okuyabilirsen ne demek istediğimi anlarsın .. 1234567890... diye devam ediyor dedim[signature][hline]Artıkın ben de hacettepeli oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: Raistin, 26 Ağustos 2004 16:13 tarihinde demiş ki: valla o binaın icinden deil onun icinden ckacak infested terranlardan korkacksın bir patlıyorlar girsin dotune 500 dmg abi korkunç kabus gibi düşünsene o command centerın içinde olduğunu :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 bu arada 0 la başlarsa dedigin olablir ama obur turlu olmuor birde 0 ile başlııncada denedim b.net e girilmio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 BNet için orjinal cd lazım veya cd-key tam bilmiyorum oraları bu yüklemek ve bu starcraft turnuvasına katılmak için yeterli bir cd-key , server için gerekli .reg dosyalarını çektikten sonra rahatça giriliyor , şahsen ben bu cd-key ile giriyorum[signature][hline]Artıkın ben de hacettepeli oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 bak kopya cd ilede girersin oneml, olan cd key cnku acc acamdan ocne b.net te xxx cd key ile yuklenmiş ve uye olumuş başka oyuncu avrmı onu kontrol edio aynı cd key i kullana bir oyunla daha oncedenb b.net e giriş yapılmamışsa oynarsın yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 orjinal cd ile kopya cd arasında bi fark yok. zaten olması imkansız. önemli olan cd key dir.[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 izleyebiliomuyus oyunları?[signature][hline]Guitarist Orc Chief ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 eger oyunun serverının kurucusu serverı izlenebilir şekilde acarsa efet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Ben salıya kadar yokum, çarşamba falan da dişçiye falan gideceğim. inşallah ben yokken başlamaz :)[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: Bonecrusher, 26 Ağustos 2004 10:05 tarihinde demiş ki: xelnaga da çok ezikmiş, bir saldırıdıda yok oldu.. xel'naga yi kucumseme zergu abart. zerg var ya ooo nasi guclu . hikayenin burasinda zerge karsi yapilan savunmanin ne kadar umitsiz olduguna bir vurgu var . eheh :D[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 up !!! aksam 8 de kayitlar kapaniyor . hala adini yazdirmayan varsa acele etsin . super bir sey bu turnuva :D.[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 turnuvaya adini yazdiranlar lutfen kontrol etsin . [signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 paticikten kimseyi yazmamışsın ben de dahil[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 abi forumlara isim yazdirin dedik ama di mi ? hala katilmak isteyen varsa ismini yazdirsin turnuva kurallarinda degisiklik yapalim . ayni anda 3-5 forumu takip edip katilacaklari toplayamam bir araya .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 said: bLaQ, 28 Ağustos 2004 05:59 tarihinde demiş ki: paticikten kimseyi yazmamışsın ben de dahil ya beni bu kadar ezmeyin ya. tamam kötü oynuyor olabilirim ama kimse değilim ben ya.. böhü *!küser* *!gözyaşları içinde gün batımına doğru koşmaya başlar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mufduu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 huun bende cd yok isteyene ulaştırırım demişsin bana bi cd verirsen sevinirim bide orjinal cd nerden bulabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 avaturk.com, weblebi.com, bascuda.com gibi Türk alışveriş sitelerinde bulman mümkün. Bazılarında kalmamış olabilir. Ayrıca büyük kitapçılarda ve alışveriş merkezlerinde bulabilirsin. Mesela Ankara'da örnek kitapçı, Dost. Örnek kırtasıye, Yüksel. Örnek alışveriş merkezi, TeknoSA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 ben daha gecen gun weblebi.com aldım yanında bw yide getiriolar cok iyi oluo 2 gun icinde evinde olur bugun sipariş edersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 hmm yeni gördüm başlığı, eğer kayıtlar kapanmadıysa (bir kapanmış bir daha açılmış anlamadım son durum ne) ben de katılmak isterim. şimdi açtırdım bir kullanıcı hesabı.. batılkuruyuzır gücünü gösterelim aleme.. :-p[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… huun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 katilacak olan varsa hala yazdirsin ismini . uzattik katilma suresini 16 kisi vardi biraz daha artacak sanirim . tam sayiyi bilelim ondan sonra turnuvanin seklini ayarlariz .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Raistin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 said: Sam, 28 Ağustos 2004 14:09 tarihinde demiş ki: hmm yeni gördüm başlığı, eğer kayıtlar kapanmadıysa (bir kapanmış bir daha açılmış anlamadım son durum ne) ben de katılmak isterim. şimdi açtırdım bir kullanıcı hesabı.. batılkuruyuzır gücünü gösterelim aleme.. :-p sen o batılkuruyuzır yapana kadar daıtmassak seni yap :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mufduu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 istanbulda oturan biri bana cd verebilirmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 Sonraki 3.sayfa (Toplam 6 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Diğer Arşiv StarCraft starcraft turnuvasi !!! × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
huun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 katilacak olan varsa hala yazdirsin ismini . uzattik katilma suresini 16 kisi vardi biraz daha artacak sanirim . tam sayiyi bilelim ondan sonra turnuvanin seklini ayarlariz .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 said: Sam, 28 Ağustos 2004 14:09 tarihinde demiş ki: hmm yeni gördüm başlığı, eğer kayıtlar kapanmadıysa (bir kapanmış bir daha açılmış anlamadım son durum ne) ben de katılmak isterim. şimdi açtırdım bir kullanıcı hesabı.. batılkuruyuzır gücünü gösterelim aleme.. :-p sen o batılkuruyuzır yapana kadar daıtmassak seni yap :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mufduu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 istanbulda oturan biri bana cd verebilirmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar