dana22 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 borsa da hicbirseyin garantisi yoktur.. para temiz degildir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 2 bin tl ile yaptıgın islemlerin 3-5 milyona projeksiyonunu dusunup girersen, batarsin. dedigin gibi tertemiz hemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 bombilo said: 2 bin tl ile yaptıgın islemlerin 3-5 milyona projeksiyonunu dusunup girersen, batarsin. dedigin gibi tertemiz hemde. abi alakası yok niye batasın ? tabi ki o da ihtimal dahilinde ama öyle net bişey yok bence. kazanma ihtimalin kadar kaybetme ihtimalin de var tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Ben 1 yıl kadar önce ufaktan başladım. Teslaya ve Netflixe yatırım yaptım bi miktar. Memnunum şu ana kadar. Başka firmalardan da al sat yapıyorum mekanikleri öğrenmek için. Tesladan uzun vadede çok ümitliyim açıkcası. Netflixten 2019 gelmeden çıkmayı düşünüyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 hisse senedi al sat ile uğraşmak yerine kendine bir sektör belirle ve o sektöre parayı gömen fonlara yönel bence http://www.tefas.gov.tr/Default.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 aktif yönetilen hisse senetleri de var A tipi fonlar,onları da geçmiş getirilerini kontrol edip kendine göre bi projeksiyon yapıp değerlendirebilirsin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Emre333 said: eldar said: Uzun vadeli yatırım için en iyi araçlardandır borsa. Uzun vadeden kastım 10 yıl üstü. Yani 3-5 şirket seçersin, her yıl bunlardan belirli bir miktar hisse alırsın. Ve önemli bir nokta, temettü geldikçe de bu parayla hisse alacaksın. 20-30 yıl sonra mis gibi temettü gelirin olur. İstersen de satarak hisseleri emekli ikramiyesi yaparsın kendine. abi şunları yazarken yaşlanmıyor musnuz direk? gercek borsa o cunku. 1978de mercedes kaadi almis olmaya baslasan, her ay ufak ufak almis olsan su an 168 ulkeyi gezen elderlylerden olurdun. bunun adi borsa oynamak degil zaten, mevduatini borsada degerlendirmek. uzun vadeli yatirim ama temettusu de oluyor tabi. turkiyede genelde insanlar borsa oynuyor. 3 gunde konya oluklu mukavvadan cikip sisecama giren insanlarin hikayeleriyle dolu butun ulke. "oyle kazandim boyle koydum cocugu" . e madem oyle neden hala albea taksidi oderken yuzun eksiyo amk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 ama soyle 102k ya duzelince borsa hemen topic geri gelmis nasil bi aktivism yapabiliris tadinda sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 hatta amerikalılar 30'unda yatırımının %70'i borsada, 70'ine gelince %30 borsada olsun derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Esh said: Emre333 said: eldar said: Uzun vadeli yatırım için en iyi araçlardandır borsa. Uzun vadeden kastım 10 yıl üstü. Yani 3-5 şirket seçersin, her yıl bunlardan belirli bir miktar hisse alırsın. Ve önemli bir nokta, temettü geldikçe de bu parayla hisse alacaksın. 20-30 yıl sonra mis gibi temettü gelirin olur. İstersen de satarak hisseleri emekli ikramiyesi yaparsın kendine. abi şunları yazarken yaşlanmıyor musnuz direk? gercek borsa o cunku. 1978de mercedes kaadi almis olmaya baslasan, her ay ufak ufak almis olsan su an 168 ulkeyi gezen elderlylerden olurdun. bunun adi borsa oynamak degil zaten, mevduatini borsada degerlendirmek. uzun vadeli yatirim ama temettusu de oluyor tabi. turkiyede genelde insanlar borsa oynuyor. 3 gunde konya oluklu mukavvadan cikip sisecama giren insanlarin hikayeleriyle dolu butun ulke. "oyle kazandim boyle koydum cocugu" . e madem oyle neden hala albea taksidi oderken yuzun eksiyo amk? hep bu örneği veriyorum ama içim yanıyor nabayım; 2010 yılında gittim sıfır astra aldım, 38k'ya. eğer 38k TL'ye dominos hissesi alsaydım şu an kur + hisseden 2 milyon TL param olacaktı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 o isin sonu yok..ilk halka arz edildiginde o paraya microsoft almis olsaydin simdi trilyonerdin..bitcoin almis olsan simdi dolar milyoneriydin vsvs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 olsun duygusal masturbasyon yapıyorum şurada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Yükseliş trendi içerisinde olan hisselerle de kısa vadeli oldukça güzel al sat yapılabiliyor. %5-6 getiri ile hafta sonu için yemek işte benzin neyin parası çıkarılabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 ben de kısa vadeli derken orc'un dediğinden bahsediyodum aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 %5 iddiali rakam tabi ama haftalik olabiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 yatirimi olmayan insanlara uzuluyorum, az yerim tatil yapmam yatirim yaparim, yoksa kole gibi calistirirlar hayatinin sonuna kadar galatasaray 4 gun mu 5 gun mu ne ustuste 20-25% artmisti, 2 kere durdurmuslardi hisse satisini. ben tum parami turkiyeden cektigim icin almiyorum ama fenerbahce alin 1 seneye 100% kar, ama TL bazinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 ben borç ödemekten yatırım yapamıyorum açıkcası ama herşeyden ziyade şu son hastalık olayımda gördüm, sağlık için bi yatırımın olmalı kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 o borc nasil bir borc, yatirim borcu farkli ama borcla telefon aldim kredi kartiyla parfum aldim ayri borc tabii :) en onemlisi saglik tabii ki yoksa saglik + kole gibi calisma > para + hastalik ama ona da her zaman mudahale edemiyorsun :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 abi borç hiç anlatılacak bi borç değil, yatırım planlamasından kaynaklı kredi borcu diyim detay vermiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tony_Stark Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 abi bende ödüyorum kredi kartıdır vs, öyle gelir denecek bir gelirimde yko aylık 2.5-3k arası para geçiyor elime, bu aralar kira derdim yok. net olayım aylık 500 lira atıcam ortalama ben bu hesaba, fazla kazanacağım durumlarda 700 800de atarım, ha ne olur çok bir para değil senede 15k birikir ama 15k olur yani, şuan ne kazansam harcıyorum hemde deli gibi gereksiz şeylere, geçen gittim legion aldım subs eyledim wowa tekrar, oynuyor muyum hayır? saçma sapan parfümler falan alıp kullanmıyorum bu liste böyle uzar, bana yeten para belli ayda, atayım kenara dursun. fon olayına gelirsekte, her ne kadar para denecek bir parayla olayın içinde bulunmasamda bu biriktirme süreci bir yandan eğitici ve eğlenceli olsun istiyorum çünkü ekonomi bilmek öğrenmek, dünyanın biraz daha nasıl döndüğünü anlama fikri bana çok sıcak geliyor ondan. yani atıyorum uzun vadede, 5+ yıl min, thy ne kadar batabilir ki? batarsa da yapacak bir şey yok batsın anasını satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 tarihi zirvesini gorüp şu an serbest düşüşte olan borsa ya girilmez, al tut bile yapılmaz hobi olarak falan gene takip et, sanal oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 abi benimde elime 2.5-3 arası geçiyor ama kartımın taksitleri zaten 1.5 ediyor telefon 240 geliyor (cihaz taahütü var) boktu püsürdü derken karttan yiyorum o kart dönem sonunda 3'ü kesin buluyor. değil kenara atmalık param olmasını, içerden yiyorum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 lan etiniz ne budunuz ne sizi sağarlar borsada bi artistik yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 twitterda trader hesapları takip et. yazılanların tersini yap. profit. mynet finanstaki mağdur yorumlarına da bakabilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Herkes yatırım yapabilir hatta yapmalı :) Borsa dış etkilere bağlı olarak bir süredir düşüş yaşadı ancak tepki alımları ile yeniden toparlama ihtimali var. Bunun dışında uluslarası fonlar için yıl sonu yaklaştığından kar realizasyonuna gitmiş olanlar hatta Kasım'ın sonuna kadar gidecek olanlar olacaktır ancak hükümet Çarşamba günü yeni Orta Vadeli Program'ını açıklayacak. Finansal tarafta ilerleyen günlerde verilmesi planlanan teşviklerle pek çok hisse senedinin canlanma potansiyeli var. Kaldı ki Türkiye borsasındaki hisse senetleri yurt dışına kıyasla oldukça ucuz işlem gördüğünden prim potansiyelini sürdürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar