Mal Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 sağol. her türlü bulurumda ben şimdi gidip gece kondu tarzı yaşamak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Sezon bitmemiş olsa pansiyon otel motel komilik felan yap dicem de karın tokluğuna sezonda bitti. İzmirde şansını zorlayıp gidip gelme opsiyonunu değerlendirebilirsin belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 iş bulmak kolay kalacak yer bulmakta kolay da önemli olan 3. Sınıf mahalle esnafının yanında yada gecekondu tarzı yerlerde yaşamamak. daha önce yaşadım öyle moralin bozuluyor sıkıntıya giriyosun. Tanıdık manıdık yada imkan varsa diye sordum işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 ya ne diyim şimdi... var gönderebileceğim arkadaşlarım da seni kefil olcak kadar tanımıyorum ki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar