KapIKulu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Merlinin Kazanina girerek haberin detayına bakabilirsiniz.[signature][hline]KapIEfendisi bağırmaya başlar : Kalk patinin başındanda biraz evle ilgilen yoksa benim beş parmaklı patim suratında patlayacak!!!
Yasaka Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Aral ithalatın tel i veya hangi dükkanlarda satışa çıkacağı hakkında bi bilgi var mı?
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 biraz sürer ama dnr larda büyük mağazalarda görürüz heralde[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !!
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 güzeeell, belki blizz bi türk serverı açar.......[signature][hline]From The Dephts I've Come
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Görücez... Unutmayın avrupa ile aynı anda :) yani yarın becerebilirlerse valla helal alırım.[signature][hline]Retailde görüşürüz...
ponzio Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ya bunların internet sitesinde gözükmüyor böyle birşey nerden alcaz haberi yazan vatandaş biraz bilgi versede bizde ögrensek.
Yasaka Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Ben biraz önce tel de konuştum. Oyunu getirmişler ancak bandrol bekliyorlarmış. Bir kaç gün içinde satışa çıkıcak dediler.
Nimbrethil Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Beyler simdi aradim Aral ithalati oyun onlara gelmis bandrol bekleniyormus bi kacgun icinde D&R MEgavizyon vs. gibi yerlerde cikicakmis yani 2-3 gun icinde oyun Turkiyede 90 milyon civari bir fiyattan cikiyor.. Mujdeler olsun...
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 peki ben illede d&r filandanmı almam lazım başka yere dagıtmıyorlarmı ben nasıl alacam burdakı d&r mal :)[signature][hline]Retailde görüşürüz...
KapIKulu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Arkadaşlar bir süredir çalışma yapıyorlardı. Ama kesin değildi. Kesinleştiğine göre işlerini doğru yapmışlardır merak etmeyin. İsteyen arayabilir Aralı...[signature][hline]KapIEfendisi bağırmaya başlar : Kalk patinin başındanda biraz evle ilgilen yoksa benim beş parmaklı patim suratında patlayacak!!!
arcane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 hm valla böyle bişiy olursa çok kral olur bizden de + puan alırlar. güzel bi gelişme.[signature][hline]"Zz.. Me busy, go away!" Arcane, Lazy Peon
Seru Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Vay be Aral'a bak, Esen'i kırdı, WoW'ları getirdi. Bravo :)[signature][hline]EU Retail | Greenlantern | Night Elf Druid
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Akıllı adamlar valla ne diyelim.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 * alkışlar *[signature][hline]From The Dephts I've Come
Horse_Dick Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 arkadaşlar ben wow oynamak istiyorum.bilgisayarım 8 mb ekran kartı, 128 mb RAM, 38X cd sürücü, çıkarılabilir disket sürücü, 24K modem 8 gb hafıza.bilgisayarı daha yeni 1000 dolara aldım, iyi bişey olduğunu soylediler, ben pek bilmiyorum.WOW oynamak için yeterlidir herhalde..oyunun sistem gereksinimlerini soyleyebilir misiniZ?
Seru Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Horse_Dick, 10 Şubat 2005 15:39 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben wow oynamak istiyorum.bilgisayarım 8 mb ekran kartı, 128 mb RAM, 38X cd sürücü, çıkarılabilir disket sürücü, 24K modem 8 gb hafıza.bilgisayarı daha yeni 1000 dolara aldım, iyi bişey olduğunu soylediler, ben pek bilmiyorum.WOW oynamak için yeterlidir herhalde..oyunun sistem gereksinimlerini soyleyebilir misiniZ? Eheh, ne bu ya şaka mı? :)[signature][hline]EU Retail | Greenlantern | Night Elf Druid
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 login ekranına gırersen dua et bu bilgisayarla[signature][hline]Da Site Da Blog ??? - BoneSoul - Undead Mage
Seru Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Bu arada nick'in kıllandırdr, TOSA falan olmayasın sen? :)[signature][hline]EU Retail | Greenlantern | Night Elf Druid
raivo Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Aral ithalat la gorustum-su an oyunun ellerinde oldugunu "iddia" ediyolar ve dagitima 1-2 gun icinde basliyicaklarmis..hadi bakalm
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 nick çok orjinal tebrikler :) bu arada arkadaşlar şimdi bu oyunu d&r filan başka yerde yokmu abi burdakı d&r dandik ben nasıl alacam :P[signature][hline]Retailde görüşürüz... [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 10 Şubat 2005 15:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Yazdiklarina bakarak, yaş 7-10 arasi bir sey sanirim, neyse sen takilmaya devam et gerci akil yaşta degil başta demişler ama, sen de ne yaş ne de baş var.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Quel-Thul, 10 Şubat 2005 15:21 tarihinde demiş ki: güzeeell, belki blizz bi türk serverı açar....... heh zamaninda osi icin dusunurduk sonra swg ye kaydi simdide wow hic bitmeyen hayaller ^^[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Lind3r0th, 10 Şubat 2005 15:43 tarihinde demiş ki: nick çok orjinal tebrikler :) bu arada arkadaşlar şimdi bu oyunu d&r filan başka yerde yokmu abi burdakı d&r dandik ben nasıl alacam :P adamlara soyle bir oyun var onu alacam dersen getiriyorlardi, şahsen ben burdakinden kitaplarimi oyle getirtiyordum. Gerci ben Antalyadayim, da senin orasi neresidir ? oyun icin bunu yaparlarmi bilemiyorum tabi.
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Samsun neyse bakim gider konusurum belki istanbuldan getırtırler :P[signature][hline]Retailde görüşürüz...
Öne çıkan mesajlar