Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW Aral ithalat getiriyor...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
biraz sürer ama dnr larda büyük mağazalarda görürüz heralde[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Storm , Earth and Fire heeed my call !!
Mesaj tarihi:
Beyler simdi aradim Aral ithalati oyun onlara gelmis bandrol bekleniyormus bi kacgun icinde D&R MEgavizyon vs. gibi yerlerde cikicakmis yani 2-3 gun icinde oyun Turkiyede 90 milyon civari bir fiyattan cikiyor.. Mujdeler olsun...
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar bir süredir çalışma yapıyorlardı. Ama kesin değildi. Kesinleştiğine göre işlerini doğru yapmışlardır merak etmeyin. İsteyen arayabilir Aralı...[signature][hline]KapIEfendisi bağırmaya başlar :
Kalk patinin başındanda biraz evle ilgilen yoksa benim beş parmaklı patim suratında patlayacak!!!
Mesaj tarihi:
arkadaşlar ben wow oynamak istiyorum.bilgisayarım 8 mb ekran kartı, 128 mb RAM, 38X cd sürücü, çıkarılabilir disket sürücü, 24K modem 8 gb hafıza.bilgisayarı daha yeni 1000 dolara aldım, iyi bişey olduğunu soylediler, ben pek bilmiyorum.WOW oynamak için yeterlidir herhalde..oyunun sistem gereksinimlerini soyleyebilir misiniZ?
Mesaj tarihi:
said:
Horse_Dick, 10 Şubat 2005 15:39 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar ben wow oynamak istiyorum.bilgisayarım 8 mb ekran kartı, 128 mb RAM, 38X cd sürücü, çıkarılabilir disket sürücü, 24K modem 8 gb hafıza.bilgisayarı daha yeni 1000 dolara aldım, iyi bişey olduğunu soylediler, ben pek bilmiyorum.WOW oynamak için yeterlidir herhalde..oyunun sistem gereksinimlerini soyleyebilir misiniZ?

Eheh, ne bu ya şaka mı? :)[signature][hline]EU Retail | Greenlantern | Night Elf Druid
Mesaj tarihi:
nick çok orjinal tebrikler :)
bu arada arkadaşlar şimdi bu oyunu d&r filan başka yerde yokmu abi burdakı d&r dandik ben nasıl alacam :P[signature][hline]Retailde görüşürüz...

[Bu mesaj Lind3r0th tarafından 10 Şubat 2005 15:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Yazdiklarina bakarak, yaş 7-10 arasi bir sey sanirim,
neyse sen takilmaya devam et gerci akil yaşta degil başta demişler ama, sen de ne yaş ne de baş var.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Mesaj tarihi:
said:
Quel-Thul, 10 Şubat 2005 15:21 tarihinde demiş ki:
güzeeell, belki blizz bi türk serverı açar.......

heh zamaninda osi icin dusunurduk sonra swg ye kaydi simdide wow hic bitmeyen hayaller ^^[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Mesaj tarihi:
said:
Lind3r0th, 10 Şubat 2005 15:43 tarihinde demiş ki:
nick çok orjinal tebrikler :)
bu arada arkadaşlar şimdi bu oyunu d&r filan başka yerde yokmu abi burdakı d&r dandik ben nasıl alacam :P

adamlara soyle bir oyun var onu alacam dersen getiriyorlardi,
şahsen ben burdakinden kitaplarimi oyle getirtiyordum.
Gerci ben Antalyadayim, da senin orasi neresidir ? oyun icin bunu yaparlarmi bilemiyorum tabi.
  • Yeni Oluştur...