Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW Aral ithalat getiriyor...

KapIKulu

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar bir süredir çalışma yapıyorlardı. Ama kesin değildi. Kesinleştiğine göre işlerini doğru yapmışlardır merak etmeyin. İsteyen arayabilir Aralı...[signature][hline]KapIEfendisi bağırmaya başlar :
Kalk patinin başındanda biraz evle ilgilen yoksa benim beş parmaklı patim suratında patlayacak!!!
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar ben wow oynamak istiyorum.bilgisayarım 8 mb ekran kartı, 128 mb RAM, 38X cd sürücü, çıkarılabilir disket sürücü, 24K modem 8 gb hafıza.bilgisayarı daha yeni 1000 dolara aldım, iyi bişey olduğunu soylediler, ben pek bilmiyorum.WOW oynamak için yeterlidir herhalde..oyunun sistem gereksinimlerini soyleyebilir misiniZ?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Horse_Dick, 10 Şubat 2005 15:39 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar ben wow oynamak istiyorum.bilgisayarım 8 mb ekran kartı, 128 mb RAM, 38X cd sürücü, çıkarılabilir disket sürücü, 24K modem 8 gb hafıza.bilgisayarı daha yeni 1000 dolara aldım, iyi bişey olduğunu soylediler, ben pek bilmiyorum.WOW oynamak için yeterlidir herhalde..oyunun sistem gereksinimlerini soyleyebilir misiniZ?

Eheh, ne bu ya şaka mı? :)[signature][hline]EU Retail | Greenlantern | Night Elf Druid
Sosyal ağlarda paylaş

Yazdiklarina bakarak, yaş 7-10 arasi bir sey sanirim,
neyse sen takilmaya devam et gerci akil yaşta degil başta demişler ama, sen de ne yaş ne de baş var.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lind3r0th, 10 Şubat 2005 15:43 tarihinde demiş ki:
nick çok orjinal tebrikler :)
bu arada arkadaşlar şimdi bu oyunu d&r filan başka yerde yokmu abi burdakı d&r dandik ben nasıl alacam :P

adamlara soyle bir oyun var onu alacam dersen getiriyorlardi,
şahsen ben burdakinden kitaplarimi oyle getirtiyordum.
Gerci ben Antalyadayim, da senin orasi neresidir ? oyun icin bunu yaparlarmi bilemiyorum tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...