KapIKulu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Merlinin Kazanina girerek haberin detayına bakabilirsiniz.[signature][hline]KapIEfendisi bağırmaya başlar : Kalk patinin başındanda biraz evle ilgilen yoksa benim beş parmaklı patim suratında patlayacak!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yasaka Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Aral ithalatın tel i veya hangi dükkanlarda satışa çıkacağı hakkında bi bilgi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 biraz sürer ama dnr larda büyük mağazalarda görürüz heralde[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 güzeeell, belki blizz bi türk serverı açar.......[signature][hline]From The Dephts I've Come Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Görücez... Unutmayın avrupa ile aynı anda :) yani yarın becerebilirlerse valla helal alırım.[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ponzio Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ya bunların internet sitesinde gözükmüyor böyle birşey nerden alcaz haberi yazan vatandaş biraz bilgi versede bizde ögrensek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yasaka Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Ben biraz önce tel de konuştum. Oyunu getirmişler ancak bandrol bekliyorlarmış. Bir kaç gün içinde satışa çıkıcak dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimbrethil Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Beyler simdi aradim Aral ithalati oyun onlara gelmis bandrol bekleniyormus bi kacgun icinde D&R MEgavizyon vs. gibi yerlerde cikicakmis yani 2-3 gun icinde oyun Turkiyede 90 milyon civari bir fiyattan cikiyor.. Mujdeler olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 peki ben illede d&r filandanmı almam lazım başka yere dagıtmıyorlarmı ben nasıl alacam burdakı d&r mal :)[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Arkadaşlar bir süredir çalışma yapıyorlardı. Ama kesin değildi. Kesinleştiğine göre işlerini doğru yapmışlardır merak etmeyin. İsteyen arayabilir Aralı...[signature][hline]KapIEfendisi bağırmaya başlar : Kalk patinin başındanda biraz evle ilgilen yoksa benim beş parmaklı patim suratında patlayacak!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 hm valla böyle bişiy olursa çok kral olur bizden de + puan alırlar. güzel bi gelişme.[signature][hline]"Zz.. Me busy, go away!" Arcane, Lazy Peon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 2-3 gün içinde gelecekse süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Vay be Aral'a bak, Esen'i kırdı, WoW'ları getirdi. Bravo :)[signature][hline]EU Retail | Greenlantern | Night Elf Druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Akıllı adamlar valla ne diyelim.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 * alkışlar *[signature][hline]From The Dephts I've Come Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horse_Dick Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 arkadaşlar ben wow oynamak istiyorum.bilgisayarım 8 mb ekran kartı, 128 mb RAM, 38X cd sürücü, çıkarılabilir disket sürücü, 24K modem 8 gb hafıza.bilgisayarı daha yeni 1000 dolara aldım, iyi bişey olduğunu soylediler, ben pek bilmiyorum.WOW oynamak için yeterlidir herhalde..oyunun sistem gereksinimlerini soyleyebilir misiniZ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Horse_Dick, 10 Şubat 2005 15:39 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben wow oynamak istiyorum.bilgisayarım 8 mb ekran kartı, 128 mb RAM, 38X cd sürücü, çıkarılabilir disket sürücü, 24K modem 8 gb hafıza.bilgisayarı daha yeni 1000 dolara aldım, iyi bişey olduğunu soylediler, ben pek bilmiyorum.WOW oynamak için yeterlidir herhalde..oyunun sistem gereksinimlerini soyleyebilir misiniZ? Eheh, ne bu ya şaka mı? :)[signature][hline]EU Retail | Greenlantern | Night Elf Druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 login ekranına gırersen dua et bu bilgisayarla[signature][hline]Da Site Da Blog ??? - BoneSoul - Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Bu arada nick'in kıllandırdr, TOSA falan olmayasın sen? :)[signature][hline]EU Retail | Greenlantern | Night Elf Druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raivo Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Aral ithalat la gorustum-su an oyunun ellerinde oldugunu "iddia" ediyolar ve dagitima 1-2 gun icinde basliyicaklarmis..hadi bakalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 nick çok orjinal tebrikler :) bu arada arkadaşlar şimdi bu oyunu d&r filan başka yerde yokmu abi burdakı d&r dandik ben nasıl alacam :P[signature][hline]Retailde görüşürüz... [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 10 Şubat 2005 15:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Yazdiklarina bakarak, yaş 7-10 arasi bir sey sanirim, neyse sen takilmaya devam et gerci akil yaşta degil başta demişler ama, sen de ne yaş ne de baş var.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Quel-Thul, 10 Şubat 2005 15:21 tarihinde demiş ki: güzeeell, belki blizz bi türk serverı açar....... heh zamaninda osi icin dusunurduk sonra swg ye kaydi simdide wow hic bitmeyen hayaller ^^[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Lind3r0th, 10 Şubat 2005 15:43 tarihinde demiş ki: nick çok orjinal tebrikler :) bu arada arkadaşlar şimdi bu oyunu d&r filan başka yerde yokmu abi burdakı d&r dandik ben nasıl alacam :P adamlara soyle bir oyun var onu alacam dersen getiriyorlardi, şahsen ben burdakinden kitaplarimi oyle getirtiyordum. Gerci ben Antalyadayim, da senin orasi neresidir ? oyun icin bunu yaparlarmi bilemiyorum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Samsun neyse bakim gider konusurum belki istanbuldan getırtırler :P[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar