AutolycuS Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Vay area master vay ;) Haklarında kötü söz yayılması en korktukları şey. Zaten sanal bir ticaret, bir de güvensizlik olursa kimse birşey almaz bu arada ben de dün yeni bi sipariş vermiştim, kıllandım şimdi =)[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Diyorum bakın bana GUNNA yaptıklarının 2 katını yaptılar. Son attıgım mesajdan cevap vermedıler hala beklıyorum Butun patiye duyurucak yakında rezilliklerini.. Sabır[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Gunn, 10 Şubat 2005 11:13 tarihinde demiş ki: paticik.com forumlarında alan yöneticisi olduğumu hehe onu ben yapı... hasstr.. bu c4 nerden çıktı? ?!?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 valla 166m muydu neydi bi mp3 player aldım, biraz geç geldi (2 gün kadar) ama sağ sağlim ulaştı. şanslıyım yani?:) zorlamamak lazım tabi ideefixe'ye dönüş yapsam daha iyi olacak galiba.[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Ben estore kullanıyorum,fiyatlar falan zaten en iyisi,bir sorun yaşamadım,sipariş verirken en azından ürünün ellerinde olup olmadığını görebiliyorsun www.estore.com.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ulaaaaaaaaaaaan 2 saat önce telefon siparişi verdim ordan fiyatı çok uygun diye! hueheu içime kurt düşürdünüz. hadi hayırlısı.[signature][hline]Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Armsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 malsahibi, bkz: benim ilk sayfadaki mesaj :) kıllandım ve malın gecikeceğini öğrendim ben de pff. gerçi gümrük yasası değişti ve bütün mallar deli gibi gecikiyor, fazla tepkiyle karşılamadım[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Multeci Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 bende sony vaio fs315s model laptop ve airties modem sıparısı verdım 2 gun once. bakalım beklıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 ben orada monitor, kulaklık, discman birde hoparlör almıştım hiçbirinde sorun çıkmadı. ama düşünüyorumda yaneee olmayacak şeyde değil. değil miyiz türkiye de her şey olur... sendit.com da wow aldım adamlar yolladım 15 gün içinde gelmedi adamlara mail attım 21 güne kadar normal olduğunu söylediler. eğer hala ulaşmadıysa yenisini yollayacaklarını söyledile. 2-3 gün sonra elime ulaştı ve maille belirttim bunu. kadın çok teşekkürler paylaştığınız için vs. şeklinde mail attı. aynı olay uniden bi arkadaşa olmuş ve arkadaş 2. wowu da istemiş(sahtekarlık yani...) adamlar yollamışlar. kısacası arada çok fark var... insan kalitesinin farkı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 bence sorun olması olası çünkü binlerce ürün satıyolar ve stokta tutarak yapmıyolar bu işi çeşitli distribitörlerden tedarik ediyolar.bir sorun olduğunda direk sikayetvar.com a yazın direk ilgileniyorlar o zaman sorun çözme yüzdeside hızlısistemden sonra en fazla olan site hepsiburada şu ana kadar 3 ürün getirttim bunlardan birini iptal ettim.diğer ikisinden biri zamanında geldi biride kargoya verildi yarın öğlen gibi gelir tahminimce oda toplam 3,4 günde filan elime ulaşmış olacak.gelmeyen ürün ise bluetooth kit ti :d 6 gün bekledim gelmedi iptal ettim ertesi gün paramı tekrar bankaya yatırdılar genel izlenimim iyi ama insanlarda muhakkak yaşanan şansızlıklar olmuştur şikayetvar.com da genel şikayet ürünün tedarik süresini aşmasıydı veya bir iki tane kullanılmış ürün yollamaları ama bu sorunları direk çözmüşler inşallah bende herhangi bir sorun yaşamam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 ilk mesajına istinaden bir cevap vereyim. hepsiburada.com'daki ürün çeşitliliğine bakarsan, o ürünlerin hepsinin stoğunu tutmak demek çok acayip bir para demek oluyor. hiçbir firma öyle bir stok maliyetini kaldırmaz, gerekte yoktur. talep üzerine siparişin tedarik edilir ve yollanır. bu sizi kandırmak olmuyor. birçok ünlü firma bu şekilde çalışır. hatta toyota gibi bir firma bile otomobil üretirken stok maliyetini azaltmak için talep anında parça siparişi vermektedir. parçalar geldiği gibi üretim bandında kullanılır ve stokta parça bekletilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 if avukata vereceğin para/tazminat olarak alacağın para < 1; inadına dava et; return 0; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Multeci Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 hepsiburada'da ki sistem son derece dogru olan sistemdir.tum malların stogunu kimse tutmaz.amazon gibi bir firma bile boyle işliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 aman aman ben bi kere hepsiburada.com dan sipariş verme gibi bir hata da bulundum. inanırmısınız sipariş ettiğim ürünü alabilmek için çektiğim sıkıntıyı bir ben bir de allah bilir. stoklarında sipariş ettiğim ürünün olduğunu söylediler. siparişi verdikten sonra böyle bir ürünün stoklarında bulunmadığını söylüyorlar. hemde parayı kredi kartından çekmişler. ayrıca her şeyi mail yolu ile halletmeye çalışıyorlar bu yüzden telefon vermiyorlar. iyi hadi mail ile halledinde durmadan otomatik mesaj atmanızın manası nedir? böyle otomatik mesaj ile hizmet mi olur? ben ettim siz etmeyin. [ Mesaj 19 Şubat 2006, Pazar - 22:59 tarihinde, Matis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 sipariş verirken satın al sekmesinden sonra altta bi sözleşme beliriyor telefon numaraları orada mevcut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 yukarıda bir arkadaş avukata vereceğin para alacağın tazminatı geçer anlamında bir şey yazmış, eğer davayı kazanırsanız davalı sizin dava masraflarınızı da kaşılar. bu yüzden bence böyle durumlarda üşenmeden dava açmanız lazım, sonuçta sistemin işlemesi için önce şikayetçi olmanız lazım aksi takdirde aynı tas aynı hamam devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar