Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hepsiburada.com (a.k.a hepsiburadadeğil.com) rezilliği


Gunn

Öne çıkan mesajlar

Doğru yere mi açtım bilmiyorum, 1-2 bölüme daha açıcam, uygun görmeyen alan yöneticileri kaldırsın isterlerse.
31 OCak'ta doğum günü olan bir arkadaşım için hepsiburada.com dan bir alışveriş yaptım. Arada kendime de bişeyler aldım (ağırlıklı DVD). Sipariş durumuna baktığımda ürünlerin TÜMÜNÜN "üretici firmadan bekleniyor" konumunda olduğunu gördüm.
Daha sonra sipariş ettiğim ürünlerin yarısı adresime teslim edildi, diğer yarısı iki gün sonra geldi. Arkadaşım için sipariş ettiğim Duran Duran'ın ARENA adlı DVD'si yerine "Astrounaut" adlı daha önce hayatımda duymadığım bir DVD çıktı.
Zaten geç gönderilen paket, doğum gününden bir gün önce yanlış gelince hediye olayı patladı. hepsiburada'nin sayfasindan yapmam gerekenlere baktım (bu arada kesinlikle telefon vermiyorlar) ve ürünü ödemeli olarak geri postaladim.

ŞİMDİ BURAYA KADAR KABUL EDEMEDİĞİM ŞEYLERE BAKALIM:
-hepsiburada.com elinde TEK BİR mal bile tutmuyor. Siz bir DVD sipariş ediyorsunuz, adamlar telefonu kaldırıyor, anlaştıkarı DVDciden BİR ADET DVD sipariş ediyor, o şirket onlara kargoyla (anlaşmaları gereği en geç 24 saat içinde) malı yolluyor, onlar üstüne 2-3 milyon koyup size postalıyorlar. Fiyat deseniz piyasanın %2 altında bi fiyat bulan olursa hepsini alıcam. Direk piyasa fiyatlarıyla aynı.
-bu durumda stok derdi, depolama derdi, fiyat indi-çıktı derdi yok adamların. Oh ne rahat be? Türkiye'nin en güzel işi buymuş da haberimiz yokmuş.
-Bir dükkanda malı en ince detayına kadar inceleyip satın alıyoruz. PArayı verdiğimiz anda mal elimize geçiyor. Kırığı döküğ varsa görüyoruz, almıyoruz ama hepsiburada'da böyle bi şans yok.
-Dükkandan aldığımız mal istediğimiz gibi çıkmazsa, geri götürdüğümüz anda paramızı ya da yeni malı alıyoruz, oysa ki hepsiburada'da araya en az iki kargo süresi giriyor.

Neyse saga'mıza devam edelim...
Zat'ı muhteremlere e-mail atttım, durumu belirttim. 2 GÜN SONRA ürünü kargoyla yollarsam ilgileneceklerini söylediler. Cevap olarak ürünü Şubat ayının birinde yolladığımı yazdım. Cevap gelmedi. Dün (ayın 8'i) bi mail daha atıp, ilgilenmedikleri takdirde kanuni haklarımı kullanacağımı belirttim, aşağıdaki mesaj geldi:
Sayın Deniz Aksoy,
Ürün adresimize ulaştığında gereken işlem yapılacaktır.
hepsiburada.com'a göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.


Yurtiçi KArgoyu arayıp ayın birinde gönderdiğim paketin akıbetini sordum. 2 ŞUBAT 2005 SAAT 10'DA SELÇUK KARADENİZ adlı hepsiburada.com çalışanı tarafından teslim alındığını söylediler.
Yani ürün 7 gündür ellerinde olmasına rağmen hala "elimize geçince bakıcaz" şeklinde otomatik savma mesajı gönderebiliyorlar.

Az önce bir mail attım, kargo teslimini kanıtlayan belgeyi ve 9.2.2005 tarihi itibariyle malın ellerine geçmediğini belirten maili kanıt olarak kullanıp dava yolunu seçtiğimi belirttim. Yukarıdaki belgeleri avukata vermek üzere dosyaladım, bekliyorum.

Demem o ki:
Eğer yatalak hasta değilseniz, sex shoplardan alışveriş etmeye utanıyor ve krımızı noktalı ürün gamını evinize sipariş etmek daha işinize gelmiyorsa hepsiburadaolmaliydi.com'dan alışveriş etmenize HİÇ ama HİÇ gerek yok. Fİyatlar aynı (çoğu üründe daha yüksek) kargo gecikmeli, müşteri hizmeti yok denecek seviyede ve aradığınız ürünlerin çoğu "geçici bir süre temin edilememekte".

Not: 1996 yılından beri hem yurt içi hem yurt dışı sitelerden online alışveriş yapıyorum, çok da patladığım oldu. Ama böyle umarsızlık ilk defa görüyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

pek uzun sürüceğini sanmıyorum hepsiburada.com kabul eder veya sana malın yenisini vermeyi kabul eder biter gider.. avukata gerçekten vermene gerek yoktu belgeleri. korkutman yeterli. adamlar kaybetmekten korkmuyo zaten her türlü kazanırız diyolar çünkü çok kuvvetli avukatları var. tek sorun ismimiz yayılmasın kötü diye..[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dava açılmadı henüz zaten ama şöyle bişey var:
bugün yolladıkları mail'de "henüz elimize geçmedi" dedikleri için suç doğuyor. Ayın 2 sinde aldıkları belgeli olmasına rağmen almadıklarını söylemeleri sahteciliğe ve müşteriyi yanıltmaya giriyor
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"Önce iyi hizmet verirken büyüyüp popülerleşen ve hizmet kalitesini 0'ın altına indiren firmalardan alışveriş yapılmaz." Murphy kanunlarından.[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sen yine iyisin Gunn ben 1 ay bekledim sırf 2 tane dandik kitap için.Adamların stok takip diye bir olayı yok.Direkt sipariş verince arıyorlar firmaları var mı var,var mı yok o zaman bekle tarzı muamele ile ilerliyorlar.Ben artık oradan almıyorum şahsen.Ideefixe'i tercih ediyorum sanada..[signature][hline]Jabba
ICQ:66198646

Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karakedi, 09 Şubat 2005 13:06 tarihinde demiş ki:
hmm, ya ben oradan bi kaç kez alışveriş yaptım, sorunsuz bir şekilde adresime gönderdiler. senin yaşadıkların ilginçmiş ama.

ben de önceden almıştım kedi. sorunsuz kapıma gelse de şu "üretici firmadan bekleniyor" durumu kıl etmişti beni.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ürünü yollamadılar diyorsun sevindim. gecikme cok kotu oluyor hele senin durumunda cok daha kotu olmus. (ideefixe i bende tavsiye ediyorum. hediye falan veriyolar bazen siparisinin yanında ve telefonla takip edebiliyorsun. okudugum kadarıyla da eger yanlıs urun teslimi gibi birsey olursa sana istedigin urun yollanıyor daha sonra tekrar. yanlıs yollanan urunde sende kalıyor.)


hepsiburada.com davasından vazgeçicek misin?[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bilmemmmiii Bİlmemmii ne kadar adi olduklarınınn..

Az Sabrediin Su anda onlarla hala sonuclanmamıs bı olay var eger olumsuz ve aleyhime sonuclanırsa Her yerde Once Patiden baslıyarak Ne olduklarını gormelerını saglıyıcam Daha sora kanuni yoldan TUketıcı hakları mahkemelerıne varana kadar Dava acıcam Az bekleyın yeterki cevap beklıyorum adamlardan.

Bana yaptıkları GUNN'a yaptıklarının 2 katıı hepsini solıyıcem[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hepsiburada dan daha önce hiç alışveriş yapmadım.. gunn ın da dediği gibi, fiyatları piyasa ile aynı.

ideefixe.com u tercih ediyorum. hem sitesi güzel, hem piyasadan gerçekten daha ucuz, hem de müşteri desteği yüksek... alışverişlerimde de bugüne kadar hiç gecikme/sorun olmadı.[signature][hline]Profocio Hosting
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aynı şeyi hipernex de adsl modemde bana yapmıştı ne haliniz varsa görün dedim aslında hatalıyım ama ugrasılacak tarzda insanlar degil[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki:
ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM
The_, 06 Şubat 2005 03:45 tarihinde demiş ki:
Offf baya uzun bu ya..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ha bu arada övünmeden de geçmeyelim.
Adamlara attığım son (ve ağır) mesajın sonunda paticik.com forumlarında alan yöneticisi (kedi koy o shotgunı yerine sonra vurursun lafımı bitiriym :)) olduğumu ve mesajıma verdikleri cevabı hedef kitlelerinin direk içinde olan 11.000 üyeyle paylaşacağımı belirtmiştim (üye sayısını attım, eskiden görebiliyoduk sanki yaw?) Onun da etkisi olduğunu düşünüyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...