incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 ey yüce pati ahali! bilgi santral shuttleların yakın oldugu,ulaşım(metro vesayre)5-10 dakika yürüme mesafesinde oldugu, mümkünse ateist veya deist en kotu kulturel musluman olan insanların yaşadığı(evde naz suresini tartışmak istemiyorum) , odanın yaşanabilicek boyutta olduğu egzantrik tatlış biryer arıyorum. adım sinan yaşım 22 ilişkim yıl 2 , universite terk ile bu 2inci uni denemem , dogum gunum bile 12inci gun neyse daha fazla sacmalamadan maks bütçem 700 tl dir, referans olarak jaeger amca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 semt olarak mecidiyekoy, besiktas, osmanbey tercihimdir tabi ulasım ve shuttle konumlarından dolayı varsa arayan arkadaşınız ev arkadaşı falan filan çok sevinirim yonlendirirseniz hatta 1 paket malbuş + 1 durum + 1 ayran calısır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 https://youtu.be/lznJC_dcQOA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 ne konum ne bütçe uyuyo gerçi ama dursun şu şurda: https://forum.paticik.com/read.php?27,8740687 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 olsa güzel olurmuş :(, kader bizi bir araya getirene kadar şimdilik farklı evler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 bol şans dilerim(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 ikimizde bulalım aradığımızı ikimizde mesut olalım mutlu mutlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 işerken sırtınızı okşayabilir dikkat edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Jaegerjaquez said: işerken sırtınızı okşayabilir dikkat edin adsfaklsjdfkajsfdkjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Mecid, osmanbey ve besiktasta 700 tlye anca sivasi yeni baslamis kaba insaatta kalirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 peki(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 aynen oyle kurtulusta bulabilirsin belki ama univ. panolarına falan bak (kurtuluş son durak değil, pangaltı tarafı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 abi 2 ay once ev arkadaşlarımın birinin iş degisikligi digeri yurt dışı sebebiyle dagıttımız ev mesrutiyet mahallesindeydi 1800 lira kirası vardı 2+1 ortasında salon olan odaların en kücügü 16m2 nitekim bir suru boyle ev var o civarlarda, pangaltı tarafı tabiki olur, mecidiyekoy metroya 5 dakika trumpa 5 dakika uzaklıktaki evler zaten 600-650 sadece hardcore islam gelme ihtimalinden dolayı sormuyorum bile oda hala boş mu diye yani kira 3+1 1800 oluyor 3 kişi 600+1/3 masraf yada 2+1 daha iyi bir yer 1800 yine 600+1/3 2 kişi cıkıldıgında nitekim 2 odalı salonu olmayan yerlerde var(bizim 2 alt kat idi elemanlar 1k ya cıkmıştı kot2 diye geciyordu ama bahcesi vardı hani piyasasını 3-5 bende biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 mecidiyeköyde daha büyük evler var exchange'ler yabancılar falan 5-6 kişi paylaşıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 onlar 600 lira civarında oluyor zaten neyse yani efenim oyle işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 abi allah kolaylık versin o zaman ne diyelim. bak bi de şu var; https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-kiralik-oda-eyup-esentepede-full-esyali-sifir-binada-sahibinden-469595372/detay aydınlıymış çocuklar, en fazla kevser okurlar sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Hijyene önem veren elit öğrenci beyler arıyor adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 up butce 750 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 senko said: https://youtu.be/lznJC_dcQOA aklıma direk bu geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Butcemi ayarladim, 800 tl ye cikabilirim gibi duruyor, zorlamazda beni bu durum, uyumluyumda, alin beni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 da ayri yazamayan adamla eve cikilmaz caiz degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Sende haklisin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar