photographer Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Merhaba ahali, yeni yetme bir developer olduğumdan henüz çoğunlukla web development yapıyorum. Bildiğim ve ilgi duyduğum ürünleri yazarsam herhande akıl vermek sizin için de daha rahat olacaktır diye düşünüyorum. Visual Studio kullanıyorum, html css php vs biliyorum, c# biliyorum, Asp.net'e merakım var(hiç yazmadım ama merak ediyorum) Xamarin ile Android ve ios için uygulama yazmayı düşünüyorum. başlıktaki soru açık ne dersiniz? 4k bütçe var bir lira fazlası olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 gereksiz adobe programları kullanıcak olsan gene bi nebze olabilirdi de, şu yazdıkların için extra boşa para vermek olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 4k hangi currency abi? monopoly parasiyla mac almaya calismiyosun di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Visual Studio kullaniyorsan windows derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 ios uygulama için mac şart ama diğer yazdıklarının çoğu microsoft teknolojisi. ios app i şimdilik sallarsan o bütçeye windows daha mantıklı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 4k TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Pro daha iyi dev icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 peki mac dışında önerisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Devsen windowstan şaşma, Lenovo iyidir. SSD mutlaka, Bir de ekran güzel olsun yav sürekli ekrana baktığın için bazıları gözü çok yoruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Alinir. Ben 2012 air kullaniyorum dev icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Visual Studio artık Mac'de de var. Air işini bir süre görebilir ama birkaç kişiden işlemcisinin artık yetersiz kaldığını duydum, Pro daha uzun vadeli bir seçim olur derim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Mekbuk airde dev yapilir mi Yapilir Dev yapmak için mekbuk air alınır mi Alinmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Git bol ramli bi alet bul kendine Bol ram ve ssd olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 lovecraft0Z said: Devsen windowstan şaşma, Lenovo iyidir. SSD mutlaka, Bir de ekran güzel olsun yav sürekli ekrana baktığın için bazıları gözü çok yoruyor wat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 yapılır da kanser olursun. kemoterapi için üç beş bir şey kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Vim bilmeyince windozdan sasma oluyor :) Vim + tmux ile heryer ide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 zeawee said: lovecraft0Z said: Devsen windowstan şaşma, Lenovo iyidir. SSD mutlaka, Bir de ekran güzel olsun yav sürekli ekrana baktığın için bazıları gözü çok yoruyor wat? adam .Net yapacak, mac alıp windows mu kursun. Gerçi Mac de VS var demişler yukarıda, bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Mac OS ve Macbook gayet guzel development ortami icin ama ozellikle VM falan calistiracaksan, Docker/Vagrant gibi seylerle isin olacaksa, ustune Visual Studio ya da intelliJ gibi memory consumption'i cok olan seyler kullanacaksan min 16 gig ram'i olan bi alet almak, SSD'den sasmamak en guzeli. Su durumda bu ozellikleri saglayan herhangi bi ultrabook isini gorur ama o 4K TL ise mumkun degil ultrabook falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 front end development ile uğraştım bu yaz baya (rails, css3 vs), linux veya hackintosh kullandım genellikle. windows'un altında çalışan bir linux subsystemi var artık ama yine de çoğunlukla linux destrosu kullandım. yani console environment kullanacaksan artık 3 os'da da işini görebiliyorsun. illa macosx istiyorsan, hackintosh uyumlu birçok laptop var, al birini hem windows hem hackintosh kur takıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Msnin Vs code var js le falan yazmislar , visual studionun light versiyonu , linux vs de baya da iyi calisiyor. Kestrell mi ne oyle bisey vardi o da IIS in linux da calisan , web serveri.IIS dan yaklasik 100 kat daha performansli sdff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 4ktl ye sıfır mac alamıyor zaten onun için biraz gereksiz kalıyor. 14inç dell al geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Laorx said: Pro daha iyi dev icin.yapma ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Tim said: Mac OS ve Macbook gayet guzel development ortami icin ama ozellikle VM falan calistiracaksan, Docker/Vagrant gibi seylerle isin olacaksa, ustune Visual Studio ya da intelliJ gibi memory consumption'i cok olan seyler kullanacaksan min 16 gig ram'i olan bi alet almak, SSD'den sasmamak en guzeli. Su durumda bu ozellikleri saglayan herhangi bi ultrabook isini gorur ama o 4K TL ise mumkun degil ultrabook falan. mumkun ama air alma :) 15'' 2010-2011 late macbook isini gorur adamın: x2 ssd (dvd'yi sokuceksin, caddy ile takıcaksın birini) 16gb ram fiyatlar saçmalamadıysa 2500-3000TL arası baya temizini bulur. bende var ordan biliyorum, ubuntu / bootcamp win 10 vs. her bisi yuklu. tek eksisi köpek gibi fan sesi gelebilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Retina display'siz developer mi olurmus? Geciniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 lovecraft0Z said: Devsen windowstan şaşma, Lenovo iyidir. SSD mutlaka, Bir de ekran güzel olsun yav sürekli ekrana baktığın için bazıları gözü çok yoruyor Su cok yanlis bi yorum olmus, bence cok agir cakiyor mac os developmentta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar