JuM Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 14 şubat sevgililer gününde kız arkadaşından WoW box ı almak???! sizce nasıl bi duygudur arkadaşlar.yorumlarınızı bekliyorum ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 O_O[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] [b]Wow:Member of Blood Pact - International European Guild Hellnar - Orc Shaman lvl 45 -EU Beta Retired Hellnar - Undead Shadow Priest - Retail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warri Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: JuM, 06 Şubat 2005 23:56 tarihinde demiş ki: 14 şubat sevgililer gününde kız arkadaşından WoW box ı almak???! sizce nasıl bi duygudur arkadaşlar.yorumlarınızı bekliyorum ehe Böyle yengenin bütün paticikler tarafından elleri öpülür. JuM'e saygı duyulur.[signature][hline]Ey Türk Yukarıda gök çökmedikçe Aşağıda yağız yer delinmedikçe Senin İl`ini, Töreni Kim bozabilir? BİLGE KAĞAN [Bu mesaj Warri tarafından 07 Şubat 2005 00:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JuM Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 eyw. WoW kardeşliği!.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Vaay. :)[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 1. kız arkadaşım olduğu için sanşlıyımdır 2. WoW oynayan bir kız arkadaşım olduğu için sanşlıyımdır / ya da WoW oynamama destek verdiği için sanşlıyımdır. 3. Kız arkadaşım benim sevdiğim hatta fanatiği olduğum bir şeyi bilip bana hediye ettiği için çok daha sanşlıyımdır. Yani o kızın eli öpülür, baş üstünde gezdirilir, O oğlana da milli piyango bileti çektirilir...[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Benimde doum günüme az kaldı (17 şubat) kız arkadaşım sağlam oyun oynar ama hayattan koptuumuz gerekçesiyle o oynamıyacak wow.. Benide ellemesinde WoW pakette almasın :)[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 kız arkadasına mahcup olmamak icin akabinindeki gecede inanılmaz bir performans vermek zorunda kalmamızı gerektiricek durum ;)[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JuM Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Liebe, 07 Şubat 2005 02:35 tarihinde demiş ki: kız arkadasına mahcup olmamak icin akabinindeki gecede inanılmaz bir performans vermek zorunda kalmamızı gerektiricek durum ;) ahahha helal.bi an kendimi sözlüğü okur gibi hissettim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Virtue-L, 07 Şubat 2005 02:33 tarihinde demiş ki: Benimde doum günüme az kaldı (17 şubat) kız arkadaşım sağlam oyun oynar ama hayattan koptuumuz gerekçesiyle o oynamıyacak wow.. Benide ellemesinde WoW pakette almasın :) az kaldi kafalamak uzereyim onu. gerci tutturmush shaman oynarim oryarsam die ama :)[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warri Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Yok abi manitaya cs oynatmayı denemek gibi bir hatadan sonra oyunlardan uzak tutuyorum. Narin olsunlar, hanım hanımcık olsunlar. Gezsinler tozsunlar. MSN kullansınlar yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Warri, 07 Şubat 2005 11:57 tarihinde demiş ki: Yok abi manitaya cs oynatmayı denemek gibi bir hatadan sonra oyunlardan uzak tutuyorum. Narin olsunlar, hanım hanımcık olsunlar. Gezsinler tozsunlar. MSN kullansınlar yeter. hehe :D[signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 benim accounttan oynamak isteyene ne demeli :)[signature][hline]Da Site Da Blog Ölmeyi bayılmak mı zannediyorsunuz siz Alliance? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Warri, 07 Şubat 2005 11:57 tarihinde demiş ki: Yok abi manitaya cs oynatmayı denemek gibi bir hatadan sonra oyunlardan uzak tutuyorum. Narin olsunlar, hanım hanımcık olsunlar. Gezsinler tozsunlar. MSN kullansınlar yeter. Tamamen yanlış düşünce hele evlenin o zaman görürsünüz. Eğer hanımı alıştıramazsanız oyunlara siz oynadıkça dırdır eder durur :D En iyi çözüm onuda alıştırmak almak iki makina çift account "Azıcık bilgisayarı bırakta benle ilgilen!!!" geyiği "Hadi hayatım bi lvl daha alalım ne olur" a dönüşşsün. :)[signature][hline]KapIEfendisi bağırmaya başlar : Kalk patinin başındanda biraz evle ilgilen yoksa benim beş parmaklı patim suratında patlayacak!!! [Bu mesaj KapIKulu tarafından 07 Şubat 2005 14:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ya ben de ilerde evlenirsem mutlaka bilgisayar oyunlarına karşı biraz ilgi duyan biri olur diye umuyorum yoska işimiz zor hakkaten çunku benim bilgisayar oynamayı bırakcam yok kaç yaşıma geldim bundan sonra artık böyle gider bu...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 lol iş hayatı bıraktıracak zaten size onları, hanıma gelmeden :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Bu topic bana flnmı açıldı? Herhalde daha önce baska bi topicde kız arkımın sevgililer günü için aldığını yazdığım için garip geldi açtın topiği =)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JuM Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: CrayTotem, 08 Şubat 2005 04:13 tarihinde demiş ki: Bu topic bana flnmı açıldı? Herhalde daha önce baska bi topicde kız arkımın sevgililer günü için aldığını yazdığım için garip geldi açtın topiği =) valla ben milletin görüşünü almak için açtım. ben masumum *GORA'lı Arif'in ses tonunu kullanarak.. "vallaa" der* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TOSA Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: fortinbras, 07 Şubat 2005 14:44 tarihinde demiş ki: ya ben de ilerde evlenirsem mutlaka bilgisayar oyunlarına karşı biraz ilgi duyan biri olur diye umuyorum yoska işimiz zor hakkaten çunku benim bilgisayar oynamayı bırakcam yok kaç yaşıma geldim bundan sonra artık böyle gider bu... hehehe +++++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TOSA Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Qui, 07 Şubat 2005 15:50 tarihinde demiş ki: lol iş hayatı bıraktıracak zaten size onları, hanıma gelmeden :) +100 kesinnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 oyunu bebeler sarmis vs diye sinirleniyoruz aslinda bu onlarin oyunu fazlalik olan biziz yani dusunsenize misal ben orta okul da iken odev yok eve 2 bucukta geliyodum aksama kadar bilgisayar oynayabilirdim..lise de sabahciydim 1 de eve geliyodum..pff yani bu uni. adami bitirir.. :) bu arada yapılan cok guzel bi davranis tebrik ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Way, 08 Şubat 2005 04:44 tarihinde demiş ki: oyunu bebeler sarmis vs diye sinirleniyoruz aslinda bu onlarin oyunu fazlalik olan biziz yani dusunsenize misal ben orta okul da iken odev yok eve 2 bucukta geliyodum aksama kadar bilgisayar oynayabilirdim..lise de sabahciydim 1 de eve geliyodum..pff yani bu uni. adami bitirir.. :) bu arada yapılan cok guzel bi davranis tebrik ederim.. Ama belli saatlerde süper olucak... misal coh da 21.00 02.00 arası 20-40 arası yaş grubu türkler olurdu... Süper olurdu..Sevgi saygı eğlence ne ararsan olurdu =)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Qui, 07 Şubat 2005 15:50 tarihinde demiş ki: lol iş hayatı bıraktıracak zaten size onları, hanıma gelmeden :) yok oda bıraktırmadı hatta wow icin yeni bilg almak icin daha cok calısmaya basladım ama bilgi alınca daha cok wow heeh :)[signature][hline]Da Site Da Blog Ölmeyi bayılmak mı zannediyorsunuz siz Alliance? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Bugün sevgililer günü degil ama sanirim arkadasin demek istedigi gerceklesti olay söyle olmus büyük alis veris magzasina gidiyor ordan gameshop bölümüne gitmis orda bizim WoW satis standdi acmis bilirsiniz bazen migros vs. yerlerde ürün tanitimi tarzi seyler olur.Kuyruga girmis saatlerce beklemis ben bu arada yataktayim yanagima bir öpücük kondurdu uyamdim ne göreyim yani basimda bir adet orginal World of Warcraft t-shirtü duygulandim aban t-shirt aldi dedim daha sonra elindeki kagidi bana uzatti bana WoW almisti elimdeki fis ile Cuma günü gidip oyunu alacam saat 9:30 da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 OHA!!!!![signature][hline]Retail'ede bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar