Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Evet arkadaslar ne dersiniz benim böle bi teorim var bence o ucaklar aslinda amerika kontrolundeydi vede hepsi amerikanın istegiyle oldu iraga girmek icin tabi siz ne dersiniz bilmem bi kacnıznız bazi fotograflari koayrsa daha ii olur ikiz kulelere ucak nasil isteyerek gireiblr ayda pentagona nasil bi cuak gider benim cok yakı tanıdıklarim avr kontrol kulesinde görevli vede bi ucagin rotasini resmen onlar belirliyo imkansiz tabi siizn de bu konuda düsünceleriniz nedir bilem Ha bide unutmadan nette bunu buldum Sunu mutlaka izleyin cok ilgimi cekti http://www.funlol.com/funpages/911-conspiracy.html#Preloader[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Evet arkadaslar ne dersiniz benim böle bi teorim var bence o ucaklar aslinda amerika kontrolundeydi vede hepsi amerikanın istegiyle oldu iraga girmek icin tabi siz ne dersiniz bilmem bi kacnıznız bazi fotograflari koayrsa daha ii olur ikiz kulelere ucak nasil isteyerek gireiblr ayda pentagona nasil bi cuak gider benim cok yakı tanıdıklarim avr kontrol kulesinde görevli vede bi ucagin rotasini resmen onlar belirliyo imkansiz tabi siizn de bu konuda düsünceleriniz nedir bilem ha ne diyorduk $imdi hangi bi ulke bilerek ticaret merkezini yıkar ki ?[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM The_, 06 Şubat 2005 03:45 tarihinde demiş ki: Offf baya uzun bu ya..
-007- Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 bu konu daha önce tartışılmıştı ben bulamadım siz bulun[signature][hline]http://free.hostdepartment.com/h/haberler/images/ataturk.jpg
Andy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 o kadar insanını öldürür ?[signature][hline]thank you thank you thank you far too kind
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Ben ikiz kuleler die bir topic açmıştım ordan bulabılırsınız orjinal metni:)
Cermy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: -007-, 10 Şubat 2005 01:44 tarihinde demiş ki: bu konu daha önce tartışılmıştı ben bulamadım siz bulun ehuh biri bu . ayrıca ben inanmıyorum amerikanın bilerek kendisi yaptığına[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] nedanko, 05 Şubat 2005 00:24 tarihinde demiş ki: ..doğramacı değilki herif, öğretmen öğretmen...
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 İkiz kulelerle ilgili bir kaç şey araştırdım ve sizlerlede paylaşayım dedim.. İkiz kuelelrin ve pentagona yapılan saldırıların tamamen sahte olduğu amerikanın buyuk orta doğu projesi için kendı vatandaşalrını katlettiği bir durum gibi bunu da açıklayan bir kaç kanıt koymuşlar..(bu sadece bir warsayım ) 1-Ikız kulelerın içinde ki bir şirket'in(adını hatırlayamıyorum kusura bakmayın) 3 katı bulunmakta binada ve bu saldırılar yapılamdan ewel bu şirket inanılamz zarar etmektedir.Yaklaşık saldırılardan 1 ay ewel şirketin 3 katııda zarar etmesine rağmen değerinin 10 larca katına satılır(hisseler dahil)bunun sebebi nedir=? 2-Ikız kuleleri dalan yolcu uçaklarını durdurulabılıceği halde durdurulmadı. En yakın üsten 45 sn. ila 1 dakıka içinde gelebilicek olan f16 -yada raptorlar kaldırılmadı.Onun yerine n.y ye en uzak olan bir eyaletten jet ler kaldırıldı ve yetişmedi, yetişmedi diyorum çunku pilot en hızlı şekilde gitse yetişirdi .Halbukı pilot uçagı son hızda kullandığını belirtmişti. 3-Pentagona dalan yolcu uçağının olduğu solendı ; aslında değildi.Çunku bir yolcu uçağının oraya düşemesi durumunda pentagonun en az %50 si hasar gorebılırdi ama pentagondakı hasar ve patlamanın olduğu çıkura bakıldıgında çukurun scud füzesinin açtığı çukurlarla eşit olduğu gözden kaçmıyordu... Bunlar iddalar yorum sizin......
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Andy, 10 Şubat 2005 01:44 tarihinde demiş ki: o kadar insanını öldürür ? öldürür de bu ticaret merkezlerinden ettigi zarar 1 - 2 uçak parası degil dunyanın en buyuk ticaret merkezi yani :-?[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM The_, 06 Şubat 2005 03:45 tarihinde demiş ki: Offf baya uzun bu ya..
uncla Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 hakikaten öyle bi amacı olsa daha küçük ve değersiz bi yer düşünülebilirdi.[signature][hline]jan d.
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 11 eylülden sonra bu konu 235234 kere konuşuldu nerden cıktı şimdi gene bu.
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Hyr bence o sırada yapılıcak kendı halkını kandırıcak ve dunyayı etkılıcek en buyuk numaralı buydu...
uncla Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ya zrilyon tane söylenti var tabi, işin içinden çıkılmaz.[signature][hline]jan d.
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 sence saçma diilmi dediğin ? uçağın rotasını nasıl kontrol kulesi belirleyebilir ? uçağa şu yükseklikte , şu rotada gitcen der oda gider ama pilot kumanda kolunu çevirirse istediği yere uçar ;)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 SU attigim linkteki filmi izledinizmi ?[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 dia tamam anlıyorz .Şimdi bak snaa bi reçete yazıcam burdaki ilaçları hergun 2 defa alıcan emi yavrum:P
b1vRiP Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 abi dikkatli izleyin lütfen bakın orda her şey belli ve açık ve ben televizyonda izlemiştim orda 2 patlama oluo aynı anda pentagona scut girdiği de belli oluodu o tv de nese ben ikşz kuledikini annatiim bakın uçağın altında bi bölme gibi bişi gözüküo ve ordan bişi ateşlenio ve küçük olarak içten bi patlama oluşuo daha sonra girio uçak.. ama uçak yolcu uçağı deil çübkü yolcu uçağı girip öbür taraftan çıkabilcek büyüklükte oysa burda 2 tarafta patlama oluo yolcu uçaı girse çok büyük bi hasarı anında alırdı denio..[signature][hline]It's pointless to resist my son...-Darth Vader
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Xanthe, 10 Şubat 2005 01:48 tarihinde demiş ki: İkiz kulelerle ilgili bir kaç şey araştırdım ve sizlerlede paylaşayım dedim.. İkiz kuelelrin ve pentagona yapılan saldırıların tamamen sahte olduğu amerikanın buyuk orta doğu projesi için kendı vatandaşalrını katlettiği bir durum gibi bunu da açıklayan bir kaç kanıt koymuşlar..(bu sadece bir warsayım ) 1-Ikız kulelerın içinde ki bir şirket'in(adını hatırlayamıyorum kusura bakmayın) 3 katı bulunmakta binada ve bu saldırılar yapılamdan ewel bu şirket inanılamz zarar etmektedir.Yaklaşık saldırılardan 1 ay ewel şirketin 3 katııda zarar etmesine rağmen değerinin 10 larca katına satılır(hisseler dahil)bunun sebebi nedir=? 2-Ikız kuleleri dalan yolcu uçaklarını durdurulabılıceği halde durdurulmadı. En yakın üsten 45 sn. ila 1 dakıka içinde gelebilicek olan f16 -yada raptorlar kaldırılmadı.Onun yerine n.y ye en uzak olan bir eyaletten jet ler kaldırıldı ve yetişmedi, yetişmedi diyorum çunku pilot en hızlı şekilde gitse yetişirdi .Halbukı pilot uçagı son hızda kullandığını belirtmişti. 3-Pentagona dalan yolcu uçağının olduğu solendı ; aslında değildi.Çunku bir yolcu uçağının oraya düşemesi durumunda pentagonun en az %50 si hasar gorebılırdi ama pentagondakı hasar ve patlamanın olduğu çıkura bakıldıgında çukurun scud füzesinin açtığı çukurlarla eşit olduğu gözden kaçmıyordu... Bunlar iddalar yorum sizin...... 1- borsada olur böyle şeyler. Ha sallama olma ihtimali daha büyük. Her gün bir ABD karşıtı olmak amacıyla çıkarılmış palavra daha duyuyoruz. 2- İlk saldırı beklenmiyordu, hatta ilk uçaktan sonra "kaza mı acaba" diyenler bile çıkmıştı. Daha sonrakiler ise hala şok altındaydı. Kimse daha önce böyle bir plan düşünmediğinden noluyoruz derken normaldir. Ha zaten bir tane uçağı da düşürdü bildiğim kadarıyla ABD ya da uçak kendi düştü hatırlamıyorum tam. 3- Pentagonun bir bölümü komple çökmüş durumdaydı. Ayrıca yolcu uçağı tam hedefi vurmak zorunda değili yanına da düşüp hasar vermiş olabilir. Yine Pentagon ABD'nin en saygın askeri "üst rütbeli"lerinin yeridir ve aralarında ölenler/yaralananlar oldu. Onları bu şekilde kolayca kimse gözden çıkaramaz. Ha, böyle bir plan varsa bile onaylayan yer yine pentagondur başkandan önce, hiçkimse "dur kafama füze düşüreyim" diye plan yapmaz/onaylamaz.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
SeNseii Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ulan saf olmayın bee!!!sen dünyaya kafa tutan bir devlet olacan ve senin ülkende adam peşpeşe uçak kaçıracak götürüp ökooooz kadar binaya vuracak!!ulan FBI dan tutun diğer btün gizli birimlere hepsinin bunda parmağı var!!!yapılan açıklamalarda uçakta yüksek oranda nitro gliserin bulunduğu ortaya çıktı..hade bakam nerden geldi bu nitroo.adamlar istese o uçakları havada patlatırlardı!!biliyosunuzki rehineyle pazarlık yapmaz amcallar!!!istese 300 küsür yolcuyu feda ederdi...zaten sırf o günden sonra bayrak satışları % bilmem kaç artmış..adamlar biliyor işlerini...o yüzden bunu kimse çözemez..bakın kenndy e herif öldü gettü..hala kimse götü yiiyipte açamıyoo dosyayı..[signature][hline]HIYARIM HIYARSIN HIYAR HIYARIZ HIYARSINIZ HIYARLAR
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Ancalagan, 10 Şubat 2005 01:40 tarihinde demiş ki: Amerika Kendisimi yapti ? itiraf ediyorum, bu sırrı daha fazla tutamıycam, amcam yaptı..[signature][hline]
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 kahkahamı tutamadım süper ya. amcam yaptı.[signature][hline]En refresh | Rakipsiz
SeNseii Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 şakayla makayla başlar bu işler,gürültü patırtı kim kimi dişler.....[signature][hline]HIYARIM HIYARSIN HIYAR HIYARIZ HIYARSINIZ HIYARLAR
lizardking Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bu zaten belirgin bişey amerikada böyle olmasını istedi isteseler yolcu uçağıda düşürürlerdi yapmadılar neden? çünkü bu olayın amerikanın tezgahı olduğunu anlayanlar ses çıkartamıyacak ve amerika kendi egosunu tatmin edecek.... güç gösterisi gibi bişey.. bu amerikayı lobiden yönetenleri bi elime geçirsen bir araba dayak atcam onlar için binlerce işkence düşünüyorum..[signature][hline]~o O COMFORTABLY NUMB
SeNseii Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 meğersem künyeyi görmüş....[signature][hline]HIYARIM HIYARSIN HIYAR HIYARIZ HIYARSINIZ HIYARLAR
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Ahah, burda hiçbir geçerli kanıtı olmayan komplo teorilerini sorgusuz sualsiz dogma kabul eden kişiler de bizi "saf" diye tanımladı ya ne diyeyim.. :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 böyle bir topic zaten tarih bölümüne açıldı böyle bir topicin yeri tarih bölümü olmalı[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak
Öne çıkan mesajlar