goldbären Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 240hz paneller TN. 144 hz'de de ufo testlerinde en iyisi TN panel hala. quantum dot falan da çok fena gecikme süreli geliyor demedi demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 esh'in bu sene içinde 60hz monitöre de para verdiğini notlarımıza düşelim. donanım gurusu yazıyor ama 2005'te almış sertifikasını... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 raf ömrü dolmuştur o sertifikanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 goldbären said: 240hz paneller TN. 144 hz'de de ufo testlerinde en iyisi TN panel hala. quantum dot falan da çok fena gecikme süreli geliyor demedi demeyin. https://www.asus.com/Monitors/ROG-SWIFT-PG27VQ/ su 165hz quantum tn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Tim said: PG279Q Baya hos gorundu gozume. Bakalim f/p olarak iyisi cikmazsa/oneriezse konarim buna UK'e donerken. PG278QR var bende memnunum baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 abi sen paneli 500 hz de refreşlersin zorlarsan, ama pixel transition yetişemez. ben diyorum ki pixel transitionda en iyi TN paneller hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Asus ROG Swift PG279Q iyi bir monitör gibi gözüküyor. 10bit desteklesin deniliyorsa PG27AQ var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 goldbären said: esh'in bu sene içinde 60hz monitöre de para verdiğini notlarımıza düşelim. donanım gurusu yazıyor ama 2005'te almış sertifikasını... NERDE OKUDUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 o mesajı bulup çıkarırsam rozetini ve silahını bana vereceksin ama? goldbären fesfut gurusu mmh yakıştı be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 adam zengin olm verir verir alla alla. aynı sene 60'da alır 144'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 birini hediye eder falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Cfg70 aldim, burada da herkese onerdim hatta. Bence ipsten bir sonraki adim quantum dot. Simdi de 1440p ve 10bit HDR panellisini cikarmis. Ben direk onu alirdim tatava yapmadan. Ne oyle blurring var oyunlarda ne de input lag. Ille de en hizli olsun diyen TN alacak mecbur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Bengü xl2411 master race represent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 yeni konu açıp uzun uzun yazmayayım şimdi o samsung dan bende de var ve şöyle bir sorun oldu DisplayPort (bu muydu ismi?) bağlantısından kutudan çıkan kablo ile bağladım sorunsuz çalışıyordun ama bir süre (3-4 ay kullanım) önce şöyle bir şey olmaya başladın win şifre girme ekranı geldiğinde, ekranın altında windows barı kadar bir yerde böyle çizgi çizgi oluyor, ama bir süre sonra -1dk civarı- kendiliğinden kayboluyor, sonra bir daha çıkmıyor, ama ekranı kapatıp -1saat civarı- sonra tekrar açtıktan sonra yine yapıyor... başka bilgisayar hdmı ile bağlı yapmıyor, hdmı ile bu makineye bağladım yapmadı gibi gibi ne yapmak lazım kabloyu mu değiştireyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 başka kablo ve başka ekran kartıyla dene mümkünse abi önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar