-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 olm alsanıza şu arabayı adamı hasta etmeyin. NE KOYDUYSAM SATTIM LAN BEN PATİ'DE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 valla rıdvan benim arabayı aldı aga, üzgünüm baltaladım seni, sori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 abi bu durumda seni affedebileceğim tek bir yol var. benim arabamı alacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Iban yolla 35 sıkayım. hemen, bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Olm ne demek ridvan senin arabayi aldi? Denonunkini okutacaktim ben ona komisyonumu alacaktim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 36 verdim vermedi 36.5 olsun hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 @Esh benden de alırsın komisyonunu, aracın fiyatını sen belirle, komisyonunu kap. zira rıdvanla fiyat konuşmadık. KARDİŞİMLE PARA KONUSU OLMAZ ARAMIZDA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 benim tanidigim ridvan kirmaz kimseyi ikisini de alir..esh e de komisyonunun verir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 rıdvan bi el at şu işe. 39.500 olsun hadi bak daha inemem. gelecek sıfır araç pts günü resmen alamicam arabayı bekleticem 2 hafta bu gidişle. binmek ve sıfır kokusunu ciğerlerime çekmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 oho..bu dediklerinden sonra ben direkt 30 veriyim abi helalinden derim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Esh said: Olm ne demek ridvan senin arabayi aldi? Denonunkini okutacaktim ben ona komisyonumu alacaktim. valla hanıma söyledim ben reno'yu fransız arabasına güvenilmez dedi :D deno pazarlığa açık bir kardeşimiz değil, patiye 38'e versin fatihasını okutayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 -Deno- said: rıdvan bi el at şu işe. 39.500 olsun hadi bak daha inemem. gelecek sıfır araç pts günü resmen alamicam arabayı bekleticem 2 hafta bu gidişle. binmek ve sıfır kokusunu ciğerlerime çekmek istiyorum. abi dün başlıkta konuştuk o kadar, adam geldi net konuştu tak diye anlaştık bitti gitti. sen çok katısın üçe beşe bakma oldur bu işi nasip kapatma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 tamam da araba tertemiz be :( dur bakalım biraz daha beklicem, olmadı hafta başında falan çekerim fiyatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 temiz ama içi çok boş, bunların doluları kaça gidiyor 50k falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 arkaya 3 sarisin oturtsan anca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 "Araç ile yalnızca bir kez kapalı garajdan çıkarken, kolona sürtme sonucu kaza yaşanmıştır. Kasko dahilinde sağ arka çamurluk ve sağ arka kapı yetkili servisinde boyanmıştır.." olm ona kaza mi denir sdsdfgg hic mal pazarlamayi bilmiyo bu yeni genclik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 acmayin dedeler.. bu da o tarife uyuyor aslinda..kolonda..surtme sonucu..sorsan kaza der.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 yani soyle bisi yazcan ki albenisi olsun, "garaj kapisina surtme sonucu yetkili serviste keyfe keder boyanmistir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 abi kapı değişmiş. o yüzden tatlı bi sürtme değil o işte ayrıca gençlik park etmeyi de bilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 kapinin degistigini nerden biliyo karsisi amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 ona görünmez kaza denir ben yaptırmıyorum o yüzden, arka çamurluğun üstü ezildi, hafriyat kamyonu çarpmış ışıklarda ilerlerken. yaptırsan "blablalbalalbala TIR ÇARPTI!" olacağı için satarken kalsın diyorum yaptırmıyorum, aha bak burası burası burası var diye görüyor adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Esh said: kapinin degistigini nerden biliyo karsisi amk expertise çıkarır onları abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 abi servis logunu mu alacak eksper ne ayaq? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 eksper sana boyali oldugunu soyler 2 parcanin. cekiclenme var mi ona bakar falan direklere bakar. varsa inspector gadget gibi bi eksper bilemicem tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 bi sürü raporda değişen parçayı gördüm la ben, onlardan anlaşılmıyosa "qeyfe qeder boyalıdır" diyecek o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar