Goering Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 oturma izni olmadan, sadece vize ile hangi avrupa ülkerinde banka hesabı açabilirim? _ diyelim ki; bitcoin'den $100k localbitcoinle cash olarak duruyor ve bunu yurtdışında tutmaya devam edip bir yatırım hesabına yatırmak istiyorum. (yani $9k deposit ederim ilk seferde $100k'ya takılmayın, para aklama sorusu da değil.) en kolay hangi ülkede en kolay ve ucuz banka hesabı açarım? sırbistan'daki halkbankası veya ziraat bankasından hesabıma yatırabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 isviçre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 isviçree Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Acamiyosum genelde avrupada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 offshore adalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 estonya, sırbistan vb. yerlerde açılıyor da yine de sormak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 amerikada aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 AB üyesi olmayan hangi ülkelerde açabilirim veya? swiss baya yüksek min. deposit istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Lopeth said: amerikada aç amerika'ya gitmem lazım açabilmek için, ve IRS falan mevzularından amerika hesabı baya saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 estonya'da acarsin bizzat gelirsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Goering said: Lopeth said: amerikada aç amerika'ya gitmem lazım açabilmek için, ve IRS falan mevzularından amerika hesabı baya saçma. turist vizesiyle gidip gel işte fsd f1 vize ile gittiğim zaman 60k atmıştım bank of america ya kimsede hop ne iş demedi kaç yıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Bende paramı götürmek istiyorumda hiç bir bilgim yok. 0'dan bir anlatın bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Bana verin ben gotureyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 letonya mi litvanya mi ne 80k euroluk ev aldiginda oturum veriyorlarmis..direkt blue pass.. bugun moldovya da is icin gidip yerlesmis 3 5 kisiyle gorustum de konustuk uzun uzun..bizim herocular bayagi bir kacmis ole.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 ispanya ve ya portekiz için biriktiriyorum ben bir kaç yıla işallah go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 isp port. 500k abi..80 i litvanyaya ver ev al..oturumu aldiktan sonra zaten blue pass git isp yasa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 You can open an account at ABN AMRO in the Netherlands even if you don’t live here. ABN AMRO Non-residents serves both private individuals and foreign companies that don’t have subsidiaries in the Netherlands. You can thank me later. Bunum dışında Estonya ve Polonyadaki bikaç banka ile de hesap açabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Almanyadaki yatirim hesabi yuzde kac getirecek, deger mi? Yatirim tipine gore degisir ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 gezme izni versin yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 sardalya said: Almanyadaki yatirim hesabi yuzde kac getirecek, deger mi? Yatirim tipine gore degisir ama yatirim hesabi acamiyormussun cogu yerde, 'savings' account acabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 amerikada dolara %1.25 faiz varken bizim ulkede %4 veriliyo dolara. oyle dusunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Yurtdışından kredi kullanmanın engeli var mı ki sdf Faiz oranı çok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Goering said: AB üyesi olmayan hangi ülkelerde açabilirim veya? swiss baya yüksek min. deposit istiyor. said: You can open an account at ABN AMRO in the Netherlands even if you don’t live here. ABN AMRO Non-residents serves both private individuals and foreign companies that don’t have subsidiaries in the Netherlands. You can thank me later. Bunum dışında Estonya ve Polonyadaki bikaç banka ile de hesap açabilirsin. Hollanda ile uğraşma açman çok zor oturum iznin yoksa. Letonya ya da Yunanistan'da falan hesap açabilirsin. İhtiyacın varsa iletişime geçebilirsin benimle. Bu sene ben de açacağım hatta bir şahsi hesap. Avrupa'da EU dışında eski USSR ülkelerinde falan açmak kolaydır diye tahmin ediyorum, benim var. İşine yarar mı bitcoin v.s. için bilemem ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 commerzbank dan açılıyormuş, hatta almanyaya gitmeden yunandan açan arkadaşım war. min ne kadar deposit istiyor bilmiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Gitmene gerek olmadan işlem yapabiliyorsun X şehrinde temsilci varsa özellikle. Mesela Hollanda'lı Rabo Bank'ın da IST'te temsilcisi var. Belge, imza falan buradan yapılabiliyor. Baktığın bankaların temsilciliği var mı diye araştırabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar