7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Selam, win 10 yüklü laptopu(lenovo z500)ayarlar guncelleniyor bir seyler derken kapandı,windows açılırken repairing diyip sonsuz loopa giriyor. recovery moduna giremiyor mavi ekrn verip çat diye resetliyor ekranda ne yaziyor göremiyorsun bile, hirens bootla mini xp ile boot etmeye çalıştım xp açılıp masaustunde simgeler gelmeden oyle kaldı, dosyalara veda edeyim dedim usbden format atayim dedim, ordada ilk basta windows simgesi çıkıp sonra siyah ekrana atiyor formatlayamiyorum da. Ölmüş müdür bir seyleri yanlış mi yapiyorum acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Olmemiste can cekisiyor Ramlere bak, memcheck yap Ok ise farkli hdd ile dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Bir temizle, termal macunu değiştir değiştirebiliyorsan, tekrar format atmayı dene. Olmadı farklı disk tak, ona yeni vindovz yüklemeyi dene Bu format için orjinal vindovz edin bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 https://i.ytimg.com/vi/IBaGHlT0rDo/maxresdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 buna benzer bir şey benimde başıma gelmişti eski bir win7 li makine güncelleme yaptıktan sonra açılmıyordu, güncelleme öncesi ayarlara geri dönünce düzelmişti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Usbden parted magic sayesinde hallettim, testdisk ile hardisk düzeldi simdi formatlanmış olarak açabildim pcyi, win kuruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 imdi cuzdan yirtilur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 ah be yetişemedim klişe espriye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 ben de leş espri yapmaya gelmiştim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 lol indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar