Pordakal Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 görende milyon dolarlık site açıcakmış da isim arıyomuş sanıcak yap işte saeross, sanki ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 saeroϟϟ https://i.imgur.com/uRgZgtl.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 whysosaeros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vicissitude Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 saerosiris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Pordakal said: görende milyon dolarlık site açıcakmış da isim arıyomuş sanıcak yap işte saeross, sanki ne sfzg abi durum çok fena saeros saeross saerosss saeros_ saeros__ olm hepsini almışlar ya saçmasapan giriyosun adamın kanala bi bok yok falan saerosGG olarak açtım kanalı btw ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 o zaman tıkladım takibe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 EYVO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tony_Stark Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 selamınaleykümbeneros yap saerosakbar falan olabilir yani saerosGG iyi olmuş şaka bir yana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 onu bunu geçte, neler oynıcan genellikle, onlarıda bi yaz hele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 grim dawn oynarım heralde overwatch oynarım daha oynarım bişeyler, zamanla oturur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 simdi oynar misin lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 yarın başlıyorum 30 AĞUSTOS ŞEREFİNE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Saeros said: overwatch oynarım saeros bitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 hey i'm a yavuz. hadi oyna abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 OYNA OY-NA OY-NA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 cam de acıcak dimi, yoksa izlemenin bi anlamı olmaz yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 bugün babam bende kalıyor (literally ilk defa) o yüzden stream yapamıyom webcam'im yok ayrıca tüm parayı pc'ye gömdüm :c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 ow oy-na-ma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 grim dawn güzel izlerim arada. ow yoruyor beni çok efekt laser renk var civv cuvv civv cuvv yoruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 stream yapıyodum twitch çöktü ya o kadar mı kötüyüm......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 elite'te peynir ekmek gibi gidion lan iyiymiş lvl40 oldum bu kadar seri gidemiyorum ben normadle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 gunslinger abi tam glass cannon ksj soldier seçtim 2. mastery olarak biraz survivability versin diye ama çok da bi işe yaramadı sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 tek mastery occulist gidiyorum şimdilik petler agroyu alio sen rahat ediyorsun da, dmg düşük haliyle gunlisher'a göre. bosslar peti ignore edip direk sana daliyor yalnız, onlar uğraştırıyor biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 pet olayını denedim biraz shaman açıp ama bossların sana dalması kötüymüş occultist hala denemedim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 at_first_i_was_afraid_then_it_passed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar