vimpir Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Cok acil lazım, baya aradım ama bulamadım :([signature][hline]-2 kişi birbirini sever, kavuşursalar mutluluk olur -1 kişi sever ötekisi kaçarsa aşk olur -2 kişide sever kavuşamazsa işte ozaman efsane olur :) --------------------------------------------- Karın gösünü sefiyim, en güsel bişi...
Bone Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 www.google.com - nazi wallpaper ya da nazi sign felan diye arat kendin wallpaper yap :-P (ya da ingilizcesi her neyse)[signature][hline]Beş Hececiler
Goering Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 "swastika" diye arat google'da alasını bulursun..[signature][hline]
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Bonecrusher, 10 Şubat 2005 17:13 tarihinde demiş ki: www.google.com - nazi wallpaper ya da nazi sign felan diye arat kendin wallpaper yap :-P (ya da ingilizcesi her neyse) sagol cok iyisin[signature][hline]-2 kişi birbirini sever, kavuşursalar mutluluk olur -1 kişi sever ötekisi kaçarsa aşk olur -2 kişide sever kavuşamazsa işte ozaman efsane olur :) --------------------------------------------- Karın gösünü sefiyim, en güsel bişi...
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Goering, 10 Şubat 2005 17:17 tarihinde demiş ki: "swastika" diye arat google'da alasını bulursun.. konu ile ilgili yazdıgın icin tesekkur ederim:)[signature][hline]-2 kişi birbirini sever, kavuşursalar mutluluk olur -1 kişi sever ötekisi kaçarsa aşk olur -2 kişide sever kavuşamazsa işte ozaman efsane olur :) --------------------------------------------- Karın gösünü sefiyim, en güsel bişi...
wook Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 http://www.nsm88.com/desktops/desktops.html belki burdan bişeyler bulabilirsin...[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? cs:WooK[cVk]wook o'hara
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: wook, 10 Şubat 2005 17:21 tarihinde demiş ki: http://www.nsm88.com/desktops/desktops.html belki burdan bişeyler bulabilirsin... tesekkur ederim kardesim[signature][hline]-2 kişi birbirini sever, kavuşursalar mutluluk olur -1 kişi sever ötekisi kaçarsa aşk olur -2 kişide sever kavuşamazsa işte ozaman efsane olur :) --------------------------------------------- Karın gösünü sefiyim, en güsel bişi...
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 maddeleştireyim: 1. her link verene teşekkür edeceksen ya biri çıkar bi laf eder kırar seni, ya da sen bayarsın zira oldukça kasış bir iş, ben peşinen bişey değil diyorum, teşekkür baki kalsın. 2. bir üstteki mesajdan alıntı yapmak sevilmez burda, dikkat edersen o seni kıracak kişilerden korunmuş olursun. 3. goggle grafik search rulzdur bu tür aramalarda, search fonksiyonu olmasa da deviantart ta itiva edebilir bu tür bir wallpaper. 4. bişey değil dedim dimi:) böle madde falan yaptım bunlar elbet söylenecekti sana peşinen ben söyledim işte:-)[signature][hline]beş hececiler H.B.E
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 neo nazi türklerin desteğini iste sen de =)[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart (MSN) Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo
Mehteran Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 vimpir, imzama bakmanı öneriyorum[signature][hline]Mehteran özenti gençliğe bir dur diyor
gokkkan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ah: http://www.geocities.com/renaissancex3/faithwarrior3.jpg
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Mehteran, 10 Şubat 2005 18:43 tarihinde demiş ki: vimpir, imzama bakmanı öneriyorum hahahaha[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart (MSN) Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo
Mehteran Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Penthesilea, 10 Şubat 2005 18:54 tarihinde demiş ki: said: Mehteran, 10 Şubat 2005 18:43 tarihinde demiş ki: vimpir, imzama bakmanı öneriyorum hahahaha zuhahahaa[signature][hline]Mehteran özenti gençliğe bir dur diyor
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Mehteran, 10 Şubat 2005 18:43 tarihinde demiş ki: vimpir, imzama bakmanı öneriyorum bende 4.maddeye başka bişey yazacaktım neydi o diyordum:)[signature][hline]beş hececiler H.B.E
Öne çıkan mesajlar