senko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 saglam sardim oyuna :) yalniz act3 u gecemedim. git gud dileklerinizi kabul ettikten sonra, tips walktrough verebilecek var mi sewersi geciyorum ama sonraki yerde cat cut dayagimi yiyip kaybediyorum soullari... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 bu oyun neyin nesiymis diyenler icin de boyle bisi http://store.steampowered.com/app/588650/Dead_Cells/ zevkli baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 bende alıcam bunu bi ara baya güzel oyun gibi duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 ben aldım geçen açılan topicten sonra epey eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 oyun cok guzel. ama sonunuz pes etmek :P edit: yine de basarilar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 ne demek pes? aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 arcane said: oyun cok guzel. ama sonunuz pes etmek :P edit: yine de basarilar :D super meat boy bitirmis adama koymaz bu oyun. ama ugrastiyor o guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 ay hele şükür, hollow knight reis başlığımda dedsels oynayın bla bla diye ortalığı kirletiyollardı, iyi oldu başlık. 15-16 saatte baya ilerledim de o zincirlere bağlı topçuk boss'u öldüremedim ya bi türlü. dot build kasıyorum molotoftur, yere atılan saw blades'tir, bleed'tir, zehirdir... daha oynak hoplamalı zıplamalı kasmam lazım sanırım. bir de oyunda resmen roadhog var lel trailer'sız olmaz: https://www.youtube.com/watch?v=Q1ZGq1mk1KM özetlemek gerekirse, oyun rouge-lite. ölünce en baştan başlanıyor, mekanlar randomize. ama ölünce tüm progress gitmiyor, her bölümün sonunda kazandığımız cell'leri vendor'umsu bi elemana basıp silah / gear unlock'lıyoruz (rouge legacy'deki gibi ölünce değil, bölümü ölmeden geçebilirsek :P) unlock'ladığımız malzemeleri oyunda sandıklardan falan bulup kullanmak mümkün. ek olarak, bazı işleri (quest'imsi) başardıktan sonra kazandığımız rune'larla da metroidvania stayla yeni yetenekler açılıyor. kısaca hem rouge, hem metroidvania öğeleri var, rougevania diye birleştirmişler, tatlı olmuş. pixel art ama animasyonlar akıcı, efektler güzel. müzikler de iyi. gideri var. ama zor :) ha bir de şu an early access'te ama baya gideri var, 15 saatte bitiremedim hala. o geçemediğim boss son sanırım ama daha yeni daily challange'lar falan bişeyler geldiydi. bir de bazı bölümlerden sonra birden fazla bölüme geçmek mümkün, onların içinde saçma zor olan bi tanesi var, orayı hiç bitiremedim mesela. garip garip yerlere gidiyor olabilir. özetle tüm content'in 20-25 saati vardır diye düşünüyorum. gerçi howlongtobeat.com 10 saat falan demiş. gitgut da diyebilirdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 benim bir arkadaş it gibi oynuyor bunu, tam onu konuşurken sen post attın. bir şaşırdım adam foruma üye olmuş bir de buradan pazarlıyor sandım. tam işte sessiz sessiz oynayacağın bir oyunmuş koko, hadi yine iyisin ; ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 ne sessizi ya ÇOLUĞUNUZ ÇOCUĞUNUZUN BEN SİZİN diye küfrediyorum lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 orli akses Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 oyunmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 zor ama bayağı. tekrar tekrar başa dönmek yorucu fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Ilk bolumde silah upgrade i gelmezse oyun iskence halini aliyor Ramparts ta çünkü lvl1 silah ile olmuyorlar resmen, 2-3 kisiyi kontrol edebikiyorsun ama 3 ten fazlasinda dmg kacinilmaz. Ilk bolumde illa trap bomb geliyor ama her seferinde aramak sikici oluyor biraz. Ben simdilik ilk haritayi es gecip, sewerste biraz dolanip rampartsa geciyorum. Sondaki bossta yatiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 ben bu oyunu doğru anladım di mi ölünce en başa geçiyoruz içeride bir kaç map var. ölmezsek onlara giriyoruz bosslar falan var. hep bu şekilde mi ? ölmedne silah upgrade i falan benim için tam bir hayal. illa ki yapışıyorum yere. hele çift ok atan bir boss var. ilk boss heralde tek onu gördm şimdiye kadar. her seferinde elime verdi it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Onda taktik, yakin durup paso roll yapxan Hızlı geriye donemiyor zaten abi. Ok atislari da periyodik. Timingi yakalayıp arkasina gecip vurcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 -en başta shield al -blokla -vur -repeat daha ilk boss abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 kes günde 15 dakika ile bu kadar oluyor işte rocket leauge, pubg, bu zıkkım bi de yarın absolver geliyor total pc de kalma sürem 2 saat değil zaten façsömd yaşlandık be ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Asil o rocket league i nasi oynuyonuz Ben arada gol atiom ama tamamen sansa, top bana carpiyor :) bilincli yapabildigim pek bisi yok o oyunda sdf Deli dana gibi saga sola gidiyorum anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 zaugnayla efsane bir şekilde yardırıyoruz çok keyifli abi az pratikle inanılmaz keyifli hale geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 5 saat oynadım bugün. inanılmaz keyifli bağımlılık yapıyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 ilk çıktığından beri baya değişmiş. upgrade sistemi, yeni npc, yolda bulduğunuz poweruplar vs. ama en çok sevdiğim bir kere kestiğiniz bossu artık her runda kesmek zorunda değilsiniz. bunun yüzünden neredeyse hiç oynamadan bırakmıştım. güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Jeeztro said: zaugnayla efsane bir şekilde yardırıyoruz çok keyifli abi az pratikle inanılmaz keyifli hale geliyor benimle daha tanışmadınız tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Claiborne said: ama en çok sevdiğim bir kere kestiğiniz bossu artık her runda kesmek zorunda değilsiniz. 15dk boyunca emek emek oynadığım runımda black iron bridgedeki bossla karşılaşınca yine kan beynime sıçradı. ilk oynadığımda bossu skipleyince ne kadar heveslenmiştim ak. meğer bugmış. https://www.reddit.com/r/deadcells/comments/7o2xoq/proof_for_boss_skip/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 release gelmiş dün. allah kabul etsin (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar