Satari Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Merhabalar, bayramda mobil kamp yapacağız geliboluda bildiğiniz kamp alani var ise tavsiyelerinizi istiyorum. Saros kamp alani sadece karavanlilari kabul ediyormuş. Kabatepe de şuan hizmet vermiyor. Zargana diye bir alan varmış burası hakkında bilgisi olan ya da başka bir yer önerebilecek olan var mi acaba? Şimdiden teşekkür ederim.
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Go go bozcaada kucak kucaga yatarsiniz biraz kalabalik sebebiyle ama deniz 10 numara. Saros disinda zaten gelibolunun bi numarasi yok
Satari Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Abi amaç sehitlikleri gezmek biraz da yol yapmak. Geliboluda lazım o yüzden
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Güneyli'de Saros camping var tesis güzel ama denizini sevmiyorum ben. Bozcaada şansı varsa daha iyi tabi :) gerçi orada camp alanı yok koylara çadır atabiliyorsun Enez tarafında da Gökçetepe var orayı da tavsiye ederim. gelibolu'da yarımada ya çadır kurmak yasak. o yüzden en yakın işte saros camping falan oluyor.
Satari Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Saros karavanlilari alıyormuş abi çadır kabul etmiyormus
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Abi arabayla istanbul tarafından geliosan yarim gunde sehitlik gazip adaya gidersin guven bana pisman olmazsin Oyle kamp yapip gezilcek bisey yok
Satari Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 İstanbul'da değiliz abi. 29undan 4une kadar motorlarla gezeceğiz 1 günlük durağımız gelibolu.o yüzden Gelibolu diye diretiyorum
Öne çıkan mesajlar