Saeros Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 quixef said: En kötüsü wow için olan bellular gaming sanırım 1 satır bilgi gelmeyegörsün boş boş konuştuğu full monetize 15 dk videoyi dayıyo adam yolunu bulmuş ya böyle 1-2 videosunu izledim, sonra farkettim ki baya wowhead'de falan çıkan bilgilerin seslendirmesi gibi bi olay yok sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Saeros said: quixef said: En kötüsü wow için olan bellular gaming sanırım 1 satır bilgi gelmeyegörsün boş boş konuştuğu full monetize 15 dk videoyi dayıyo adam yolunu bulmuş ya böyle 1-2 videosunu izledim, sonra farkettim ki baya wowhead'de falan çıkan bilgilerin seslendirmesi gibi bi olay yok sdf WoW için Evitel & Taliesin i tavsiye ederim. Çok artı bilgi yok ama üslupları hoşuma gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Skill Up: bayağı güzen review'ları var. ek olarak trendleri güzel okuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Girlfriend Reviews: wiçar 3 vidyosundan sonra buraya koymadan yapamadım. should your boyfriend play x diye review. eğlenceli baya. smash'teki "bye link... bye zelda... bye (spoiler)" kısımlarına kopmuştum gbhjsfd "but this isn't a review of girlfriend reviews, this is a review of how it's like to live with someone who reviews girlfriend reviews" :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Ranton var, kral. full makara muhabbet ama review'larda kimsenin değinmediği noktalara vurgu yapıyor. ac, monster hunter review'ları gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 sonrası için "lazım" keywordümle kenara atıyorum bu topiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar