Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Distrust

Sam

Öne çıkan mesajlar

http://cdn.akamai.steamstatic.com/steam/apps/635200/header.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=WUbTY-PomFs
the thing filminden esinlenilmiş, indie izometrik adventure/rpg denebilir. atmosfer ve mekanlar the thing gibi aynen, kutuplarda anomalilerden kaçmaya çalışıyorsunuz. biraz seyrettim demin birisi oynarken, ilgince benziyor. steam'de %20 indirimle 16₺ şu anda.
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

ahah sam bu oyunu/videoyu sana linkleyecektim unuttum. ilginc bir gameplay olmus. denemek lazim.

ahah tam bilmişsin beni neyin ilgilendirebileceğini. (:P) grafikler de rahatsız etmedi, atmosferi başarılı gördüm seyrederken birisini streamer konuşması filan olmadan.
Sosyal ağlarda paylaş

dreagloth said:

siz niye sam e çalışıyonuz

sağolsunlar. (:P)
Komutan said:

arcane said:

ruzgar oklara etki ediyor mu?

Onu bilemiyorum, sadece yukarıya koyduğum videoyu gördüm. Galiba Sam için mühim bir faktör?

ahah o geyik dark ile 14 yıl önce filan forumda myth vs starcraft tartışmalarında bahsi geçen bi strawman. :P

ama evet kesinlikle ilgimi çekti, myth'e spiritual successor gibi hazırlamışlar resmen. "casualty" raporuna kadar. :) bakarım nasıl şekillenecek, sağolasın.
Sosyal ağlarda paylaş

distrust guzel olmus. the thing ile ayni havaya sahip ama baska bir baglantilari yok. grafikler sahane. carpenteresque guzel bir muzigi var ama sanirim hep ayni sey caliyor?

realtime olmasi benim icin sikinti yaratti. aslinda kilitli olmayan kapi disinda instant hicbir sey yok. bu da kontrolleri kolaylastiriyor. ancak ters gelen seyler var. isiktan kacan anomaly var ancak el fenerini manual nisanlamak gerekiyor. keske el fenerini item yapsalarmis. oyunun item sistemi epey eglenceli cunku. bu aslinda ufak bir sikinti. pause var ancak pause esnasinda emir veremiyoruz. iste bu insani darliyor.

karakterlerin farkli ozellikleri olmasi guzel olmus. ancak orada artificial replay value yaratmak icin achivement kafasi isleyen bir unlock sistemi var. keske icerigi limitlemek yerine baska yerden progression olsaymis. mesela karakterleri levellayip ekstra starter item vermek veya tum gruba calisan perkler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...