Celtics Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 21 ağustos'a kadar 53 tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 kgb oynayanlarin ihtiyaci olan tek karakter: https://vignette.wikia.nocookie.net/snatch/images/f/f0/Boris_the_Blade_Trailer.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 -15% 50,15 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 https://imgur.kageurufu.net/FMVdOoM.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 ahha rusya seviyesine gelmisiz, adamlar haberleri takip ediyor demekki :D https://www.youtube.com/watch?v=YEEQ4B2o-5s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 doları böyle dize getirirler işte. 40 dolar veren enayilere karşı sadece 8 dolar döviz çıkışı yapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 1 yıldır falan kapışıyoduk başa baş rusla çinle şimdi her oyunda tokatlıyoruz allaha şükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 28ine kadar %10 indirimli. Hard west iniz varsa, ekstra %5 indirim geliyor. 50.15TL ye aldım. Çok oynama fırsatım olmadı ama izometrik turnbased rpg işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Bug var, enemy duvarlarin otesinde bizi snipe liyor diye aglamis millet steam de. Var mi deneyen oyunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 benim anladigim oyunu mumkun oldugunca infiltration/stealth mode oynamak gerek, 30 yildir ormanda yasayan komando yerine elinde tek sarjorlu tabancasi olan ajan oldugumuz icin combat baslayinca biraz yokediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Dün gece steam broadcastten izledim yarım saat, infiltration inanılmaz baydı, combat da görev sonunda azıcıktı hiçbirşey anlamadım. Biraz hayalkırıklığı oldu ilk izlenimim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 ama ben de jagged alliance,mumkunse steam punklusu bekliyordum..olmadi mechlisi yada historical adventure boyle zamanda yolculuklu filan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Walla gozlerim rahmetli TotalBiscuit i aradi, yasasaydi sak diye cakardi adam gibi review i. Tavsiye ediceginiz baska reviewer var mi oyunu tanitan. Bir kac gameplay videosu buldum, ama corba gibi anlatmis adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 steam'de mixed %60 ile başlamış, pek hoş diil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 %43 ile başlamıştı gece, yükselmiş gene. şu an devler steam'de canlı olarak oynayıp soruları cevaplıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Gallant said: Bug var, enemy duvarlarin otesinde bizi snipe liyor diye aglamis millet steam de. Var mi deneyen oyunu? Evet onu ben de anlamadım, adam gözünün ucuyla bile görse bizi, ateş ediyor ve vuruyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Çümkü oyunda hedefi vuramamak diye bir şey yok; çeşitli faktörlere bağlı olarak zarar azalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 indirmeden refundladim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 biraz oynadım da iyi ki almamışım, göreve iki kişi sokturdu sadece ve combat başlayınca 6-7 düşman rushlıyor. turn-based gezip intel ve loot toplama da tam bir eziyet. stealth modda gezmek lazım hep, o da benim hiç istemediğim birşey. tactical combat için oynarsam oynarım bu genre'da bir oyunu, combata girmemek için değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 Çatışmanın hiç olmadığı, tamamen stealth gidilen Invisible Inc. iyi oyundur. Ama bu oyun hem çatışma olsun hem de stealth olsun amacıyla yapılmış ve ortaya çıkan karışım iyi değil. Stealth kısmı tempoyu düşürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar