Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Phantom Doctrine

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
benim anladigim oyunu mumkun oldugunca infiltration/stealth mode oynamak gerek, 30 yildir ormanda yasayan komando yerine elinde tek sarjorlu tabancasi olan ajan oldugumuz icin combat baslayinca biraz yokediyorlar.
Mesaj tarihi:
Dün gece steam broadcastten izledim yarım saat, infiltration inanılmaz baydı, combat da görev sonunda azıcıktı hiçbirşey anlamadım. Biraz hayalkırıklığı oldu ilk izlenimim.
Mesaj tarihi:
Walla gozlerim rahmetli TotalBiscuit i aradi, yasasaydi sak diye cakardi adam gibi review i.
Tavsiye ediceginiz baska reviewer var mi oyunu tanitan. Bir kac gameplay videosu buldum, ama corba gibi anlatmis adamlar.
Mesaj tarihi:
Gallant said:

Bug var, enemy duvarlarin otesinde bizi snipe liyor diye aglamis millet steam de. Var mi deneyen oyunu?

Evet onu ben de anlamadım, adam gözünün ucuyla bile görse bizi, ateş ediyor ve vuruyor. :)
Mesaj tarihi:
biraz oynadım da iyi ki almamışım, göreve iki kişi sokturdu sadece ve combat başlayınca 6-7 düşman rushlıyor. turn-based gezip intel ve loot toplama da tam bir eziyet. stealth modda gezmek lazım hep, o da benim hiç istemediğim birşey. tactical combat için oynarsam oynarım bu genre'da bir oyunu, combata girmemek için değil.
Mesaj tarihi:
Çatışmanın hiç olmadığı, tamamen stealth gidilen Invisible Inc. iyi oyundur. Ama bu oyun hem çatışma olsun hem de stealth olsun amacıyla yapılmış ve ortaya çıkan karışım iyi değil. Stealth kısmı tempoyu düşürüyor.
  • Yeni Oluştur...