Disappear Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 iste bende onun icin druidden biraz soguyorum gruplarda sadece arkada durup heal atip milletin kestigi yaratiklardan exp almak istemiyorum . druid bufflariyla cok ihtiyac duyulan biri olsada bufflardan oteye pek gidemiyor i$te bir tek wrath ve moonfire gibi buyuleri iyi onun di$inda melee kassanizda kasmasanizda pek bir$ey ifade etmiyor . obur yandan hunter gercekten iyi bir damage dealer ama miragein dedigi gibi night elf oynayacagim ne lerde 10 kisiden 7 si hunter 2 si rogue 1 i druid warrior ve priest azinlikta. Hunter alip herbalism/alchemy alip heal eksikligini gidermeye cali$acam biraz ama herhalde ne olacagim cuma gunu karakter yaratim ekraninda belli olacak[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Wrath, Moofire, ve Starfire var ofansif olarak ve bunları Roots ile birlikte kullandığın zaman partilerde çok güzel rolleri alabiliyorsun. Ayrıca PvP'de gayet güçlü oluyor. Ben şahsen Retail'de Druid açacağım ama kesinlikle Buff ağırlıklı bir Druid olmayacak. Zaten tek Mark of the Wild var. Diğerleri regeneration ve heal büyüleri.[signature][hline]EU Retail | Greenlantern | Night Elf Druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Bende hiç düşünmeden Hunter derim PvP lerde inanılmaz işe yarıyolar ve çokda zevkli oluyorlar. Druid bana göre çok iyi oynayabilirsen zevkli oluyor gördüğüm bir çok Druid'lerin içinden sadece bir kaçtanesine vaybe Druid budur işte diyebildim diğerleri berbattı .Ayriyetten Druid'lerin ister quest ister PvP olaylarında çok fazla işe yaramıyolar bence. Ouestlerde solo olarak zorlanıyolar ama Hunter questlerde solo takılabiliyor herzaman olmasada ve PvP çok işe yarıyor ama tek olmaması şartıylar bu gerçektir tek başına PvP lerde fazla birşey yapamıyolar çok zorlanıyor.[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: slayer77, 10 Şubat 2005 14:42 tarihinde demiş ki: Bende hiç düşünmeden Hunter derim PvP lerde inanılmaz işe yarıyolar ve çokda zevkli oluyorlar. Druid bana göre çok iyi oynayabilirsen zevkli oluyor gördüğüm bir çok Druid'lerin içinden sadece bir kaçtanesine vaybe Druid budur işte diyebildim diğerleri berbattı .Ayriyetten Druid'lerin ister quest ister PvP olaylarında çok fazla işe yaramıyolar bence. Ouestlerde solo olarak zorlanıyolar ama Hunter questlerde solo takılabiliyor herzaman olmasada ve PvP çok işe yarıyor ama tek olmaması şartıylar bu gerçektir tek başına PvP lerde fazla birşey yapamıyolar çok zorlanıyor. Blizzard'ın sınıf sayfasını inceledin mi bilmiyorum ama orada Druid en iyi solo karakteri olarak geçiyor. Demek ki senin kaçırdığın birşeyler var.[signature][hline]EU Retail | Greenlantern | Night Elf Druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 druid ile solo da kasarsın ama dediğim gibi bear-cat formları güçlendirilmesi lazım yoksa druid güzel root+moonfire+wrath yap mon ustune gelirken reju+bear from dal ama mana pool bazen yetmıyor bunlara :)[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Bear formda iken manası doluyo druidin harbi güzel bi özellik mana bitti diye oturmak yok :)[signature][hline]Babacan Dwarf Hunter Bogachan Human Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 O kadarcık büyüye hayli hayli yeter. Ben sadece druid form ile oynamayı düşünüyorum. Wrath+Root+Moonfire+Wrath+Root+... İleriki seviyelerde Starfire da kullanılır. Tabi bu büyülerin mesafeleri de arttıracaksın talent'ler ile. Bir de Alchemist oldun mu, değme keyfine.[signature][hline]EU Retail | Greenlantern | Night Elf Druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 seru ile ayni fikirdeyim. cok keyif alarak oynuyorum druidi. kos oyna bitki topla, pot yap. ozellikle savas sirasinda icilebilen health potu durumu baya kurtariyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 peki sunu sorucam talentlarda healing touch ve regrowth buyulerinin damage dan kaynaklanan bozulmasini yani alttaki barin biraz gerilemesini engelleyen talent var o $ansi %80 du$uryor yanli$ bilmiyorsam %100 oluyordu hatta neyse bunlari aldiktan sonra alchemy nin anlami nedir ha ilerde cok guzel potionlar evet ama gercekten bazen cok zorlayici oluyor ozellikle herbalism[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mana potion tabii ki ve buff potion'lar. Health potion'ları pek kullanmam sanırım, guild'ime dağıtırım ya da satarım.[signature][hline]EU Retail | Greenlantern | Night Elf Druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Bu arada o istatistik %60'a kadar çıkıyor Disappear. Sen takma kafanı, Hunter al, parti yaparız yine. :)[signature][hline]EU Retail | Greenlantern | Night Elf Druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Disappear, 09 Şubat 2005 21:43 tarihinde demiş ki: iki saat miss/dodge ile dolmayan rage ehe beni de bu warriordan soğuttu hunter veya shaman diyorum ben, ikisi de çok hoş solo karakterleri. etrafta pek druid görmedim, druid oynama sanşım olmadı. herşeyin olmasını istiyorsan druid oyna, grup buffer olarak da fena değil. ama birşeyi öne koyup arkadan düşmanlarına saldırmak istiyorsan hunter oyma gördüğüm kadarıyla böyle[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Hunter oyna mutlu ol. 60dan sonrası içinde herkesi yenmeyiver :P[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar