Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Kullanmadıgım ürünleri satıyorum. Hepsi 2. eldir ürünlerin. Atomizer'lar çok az kullanıldı veya 1 sarım yapılıp köşeye koydum. Kutusu mutusu herşeyleri tam her ürünün. Tüm atomizer'ları Alkol ile yıkayıp vericem. Atomizerlardan bir tek merlin rta'yi cok kullandım. 1 tane yedek o ring'ini değiştirdim yedeklerden. 1- Pico Mod 80 TL Kozmetik olarak iyi durumda çelik oldugu için çizik belli etmiyor pek 2- Smok Alien Mod 90 TL Kozmetik 6/10 diyelim.Tüm Alien smok ve AL85'ler de kronik boya sorunu var,resim atarım sonra. 3- Merlin RTA - 50 TL 4- OBS Cheetah Rda 50 TL 5- OBS Engine (Black) - 75 TL 6- SXK Doggystyle RTA- 70 TL Pamuk, Coil isterseniz veririm kızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Alien Mod'u ben alırım ya bir sorunu yoksa kozmetik dışında. Bendeki gidici artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Cheetah doggy merlin noluyo olm burda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 allahını seven boru tipi mod satsın bana ya pili entegre olmayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Malibu said: Alien Mod'u ben alırım ya bir sorunu yoksa kozmetik dışında. Bendeki gidici artık. hiç bir sıkıntı yok. Yere fln da düşürmedim , resim atarım akşam. @uh Sen mech ariyorsun heralde.Boru tipi bomba olur o sana, yeni başladıysan :) -Pico'yu biri ayırttı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Aa bunlar yalnizca bi kere denenip kutuya geri koyulan urunler degil mi? Nasil bir satis sekli bu birader? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Obs le merlin cok iyi bu arada tavsiye ederim ikisini de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Evet kalite kontrol test amaçlı açılmış, itinayla kutularına geri konmuştur asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Merlin ve Pico'yu almak isterim. Renkler nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 obsyi göndersene bana beğenirsem dürüm ısmarlarım fsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Sen bana sarz aletini yolla o da sana obsyi yollasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 kullanıyorum şarj aletini sana inat :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Gonderirsen sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 ikisi de SS , çelik yani . Alien ve obs engine hariç hepsi SS. Dediğim gibi biri alıcak pico'yu yarın haber cıkmazsa yazarım buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Çitaya kargo dahil 50 kaat ateşlerim.ölücüyüm yedek olsun diye alıcam evet. Uyarsa iban alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Masticore said: Dediğim gibi biri alıcak pico'yu yarın haber cıkmazsa yazarım buraya. Ben senden haber bekliyorum o zaman ikisini almak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Tamam yarin veririm mesaj kutun dolu bu arada =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 merlin cheetah pico alien gitti. obs engine (black) sxk doggystyle duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahseer898 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Masticore said: merlin cheetah pico alien gitti. obs engine (black) sxk doggystyle duruyor bu 2 si beni bekliyor ama fiyatta damping olması lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Son bir kez upliyim sonra çomar forumlarına acıcam başlık. obs engine (siyah) obs engine (çelik) sxk doggystyle Kalanlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tony_Stark Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 alien gitti mi masti? pil var mı sende ekstra c6 c5? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 joyetech cuboid 150w arctic fox yazılım attım 200w oldu + ıjoy limitless rdta classic edition + rda base ve topcapi + 2 sony vtc 5 pil (2 tane ato almış oluyorsun) 200 tlye bırakırım,gayet uygun fiyat bence... istersen cuboid yerine alien da verebilirim kılıfıyla,hepsi sıfır ayarında neredeyse. bu ürünler fazlalık şu anda elimde isteyen varsa gönderirim özelden iban atarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 85TL entheon sxk clone satiyorum sıfır'dır. orj şu: http://psyclonemods.com/psyclone-entheon-22mm-rda/ Engine ve Doggy'de duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 almam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=16lO9hcOsxA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar