yloibx Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Arkadaşlar merhaba bir şey arıyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Aradığım şey şu: Şimdi bana ilk olarak bir sürü serverı olan bir vpn lazım. Hidevpn gibi. Hidevpn'de mesela ingiltere'de en az 9 tane kanal var. Ben mesela Türkiye'de ya da başka ülkelerde en az 10 tane kanalı olsun istiyorum. Bir ülkeden en az 10 adet ip adresi alabilmek istiyorum yani vpn ile sırayla. İstediğim ikinci bir şey ise script. Bu script'i açacağım ve 7/24 belirlediğim saatler arasında sürekli ip adresini değiştirerek linke tıklayacak. El ile uğraşıp amelelik yapmak istemiyorum. Bu ikisini karşılamak için ne yapmam lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Openvpn kullanacaksın, config dosyasına topluca tüm vpn adreslerini ekleyip ramdom connect bunlara diyeceksin. Sonra da basit bir cron komutuyla (Windows muadili var, eminim ama ne olduğunu bilene soracaksın) istediğin aralıklarla tekrar bağlattıracaksın bağlantıyı sonlandırıp. Epey kolay bir şey sorduğun. Cron için bir bash script (ya da Windows benzeri) yazıp istediğin linke de tıklatırsın bağlantı kurulunca. Hatta Openvpn config'de de bağlantı kurulunca buna bir gir diyebilirsin. Oturup yazar mısın dersen ama işim gücüm yoğun zaten, Fiverr gibi yerlere git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 purevpn nasıl sence? yıllık ödeme planında aylık 2.44 dolar gözüküyor şu an. öteki dediklerini de bir araştırayım. teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Faydası olabilir: https://vpnreport.org/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 hideipvpn tek ülke 9 server sunduğu için yeterli gelmedi bana ama en sevdiğim vpn buydu. openvpn de kullanıyorum. openvpn'i kendi programıyla mı kullanayım bu scripti yapmak için? Benim istediğim şey organik hit arttırma programlarının mantığıyla aynı. herhangi bir browserdan bir arama motoruna girsin, beklesin ya da sayfayı kaydırsın, belirlediğim anahtar kelimeleri girsin, beklesin, siteye girsin sonra orada sayfaları gezinsin ve istediğim alana tıklasın. tıkladıktan sonra her şeyi ip değiştirerek en baştan yapsın. bunu hangi dil ve programla yazabilirim ya da satılmışı var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 senin istedigin sey makro programi bariz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 gergedan boynuzuna organik hit kasacak iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 asdfasdf yok daha özel bişey için kullanıcam ben. vpn tamam o zaman ama şu scripti neyle yazabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 selenium Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 seleniumla vpn'i nasil degistiricek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 https://github.com/bablosoft/BAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 https://www.purevpn.com/tr/ websitesini görünce koşarak kaçtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Korax said: seleniumla vpn'i nasil degistiricek? vpn'i baska sekilde degistirecek. browser automation kismi icin selenium dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Masticore said: https://www.purevpn.com/tr/ websitesini görünce koşarak kaçtım sitenin girişine cami koymuş adamlar ahahahah ALLAHVPN ne zaman çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 CyberGhost? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Openvpn ile bir sürü config dosyası buldum. Tam aradığım şey ama task scheduler gibi bir şey arıyorum bulamadım hala. Vpn'e bağlanacak, daha sonra google'a girecek, keyword yazıp aratacak, 10 saniye delay ile istediğim linke tıklayacak yine delay ile sitenin içindeki belli yerlere basacak delay ile. Sonra en baştan vpn değiştirip farklı keywordle aynı işlemi yapacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 vpn'e JS ile baglanabilmenin yolunu bulursan gerisini phantomjs yada turevi biseyle kolaylikla yaparsin. JS ile baglanamazsan (ki buyuk ihtimalle zor) C# gogo, netekim ozaman da phantomjs gibi kolaylikla sayfaya girip ona buna tiklatabilmek icin basit bi alternatif varmi bilmiyorum. Alternatif olarak ikisini kombine etmeyi deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 Hala arıyorum. Bu istediklerimi C# öğrenerek yapabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 Yapilir buyuk ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar