kingpelvis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 kusura bakmayın mevzu ana topicde kaybolabilir diye buraya yazıyorum. uprising update'inden sonra benim oyuna bir haller oldu. medium'da 1920x1080'de 70 fps ile hiç takılmadan oynarken bayadır karışık savaşlara girince fps 30lara 20lere düşüyor. oyun oynanamayacak bir hal aldı. daha evvel hiç böyle bir şey olmuyordu. ne olmuş olabilir? hatta low'a düşürdüm yine aynı hiç bir değişiklik olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 estağafurullah bunun da topiği açılmayacaksa ölelim. ben pek anlamam ama aynısını borderless windowa geçince yaşamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 inb4 ekran kartı driverını baştan kur olmazsa oyunu baştan kur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 laptop'ta oynuyorsan nvidia denetim masasına bir bak hangi gpu çalıştırıyor. belki update sonrası intel gpu almıştır oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpelvis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 paradoksalkedi said: laptop'ta oynuyorsan nvidia denetim masasına bir bak hangi gpu çalıştırıyor. belki update sonrası intel gpu almıştır oyunu. evet laptopda oynuyorum bir bakayım ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 o şekil düzelirse haber etsene merak ettim niye oluyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar