Pirvan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Bunun cast timesız olanını hunterla yapabilirim weuweahea[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 O değilde bunu hunterla falan raidde yapacaksın. Of düşünmek istemiyorum ya.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody.
Pirvan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Invis pot gibi birşe varmı?[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Var lesser invisiblty potion görmüştüm AH de ben.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody.
Pirvan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 O zaman Stormwindde yada Darnassusta raid hazırlığını duyunca gidiyoruz invisle herkesin arasına girip patlıyoruz, baştan olayı bitiriyoruz hehehe[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Virtue-L Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Lesser invis 15 sn sürüyo :) Bi keresinde quest için chest açiim dedim ama ona chest açarken gördü mob :P Ama ii fikir[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence.
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 beyler bu gnome cugun cast ettigi bugu hangisi birde character warlock mu
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Tabi ilk başta gidip o Boss'tan o curse olayını yemek lazım.. Unutmayın, curse'u pet'e değil de, size de atabilir :P[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Shadow Priest
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Pirvan, 09 Şubat 2005 22:46 tarihinde demiş ki: O zaman Stormwindde yada Darnassusta raid hazırlığını duyunca gidiyoruz invisle herkesin arasına girip patlıyoruz, baştan olayı bitiriyoruz hehehe ömürboyu ban ye sonra hehe[signature][hline]From The Dephts I've Come
Pirvan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Gangren, 09 Şubat 2005 22:52 tarihinde demiş ki: Tabi ilk başta gidip o Boss'tan o curse olayını yemek lazım.. Unutmayın, curse'u pet'e değil de, size de atabilir :P Taunt var abi :) Cover da var :) yani pet ölmeden o curse ü yerse süper olur[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Deadmarine Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Bir yaşıma daha girdim :)[signature][hline]Deadmarine-Undead Rogue
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 indiremeyenler varsa suraya baksın sslere ve acıklamasıda var: http://www.penny-arcade.com/forums/viewtopic.php?t=86876[signature][hline]Da Site Da Blog ??? - BoneSoul - Undead Mage
Tarist Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Öarh o ne be.[signature][hline]Nothing but the music.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 gerçi daha önce ae spell atmadım ama nasıl ally lere vuruyo bu[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !!
Öne çıkan mesajlar