ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 işin şakası bir yana gerçekten iş yapacak bir site fikri ile geliyorum. elevator pitch: trivago, skyscanner vs. mantığı ile çalışan kıyafet kombin sitesi. yaptığı iş şu olacak, kadın kısmını siteye girip örneğin 'gece şıklığı' bölümüne tıklayıp gerekli filtreleri koyduğunda (beden, fiyat gibi klasiklerin haricinde ortam -balo, nikah cart curt- kriterlerini uyguladığında sitemiz arkaplanda daha önce foto tanıma özelliğine göre oluşturulmuş renk, desen gibi özelliklere göre trendyolundan tut kotonuna, mangosundan setmodasına ne kadar online store varsa girip fotoları tarayacak ve algoritmaya uygun kombinleri sıralayacak. farklı ürünleri tek bir foto üzerinde bir araya getirmek çok zordur muhtemelen, o yüzden yanyana sıralasa bile kafi. zaten kadınlar hemen onları kafasında birleştirir. sorgunun getirdiği sonuç misal şöyle bir şey olacak: trandyoldan bir elbise, altına divareseden bir stiletto, bileğine kotondan skindirik bir aksesuar, mangodan da bi çanta. bu siteyi yap, kick offluk marketing bütçen olsun uçar uçar. sadece merakından sahibinden.com'a girip ev araba bakan dayıların yarattığı trafik gibi çalışan karı kız gün içerisinde girip girip kombin üretecek. sonra da tıklayıp giderek aldığı üründen referans komisyonunu çak geç. skyscanner'ın bir tane uçağı olmadan para basması gibi, lojistikmiş, satınalmaymış bulaşmadan paranı kazan. teknik kısmını yaparım/yapacak ekibi kurarım diyen varsa öm'den gelsin.
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Zep said: senko said: ginaly said: site değil de tinder'ın resimsizi lazım. sevdiğin film müzik cart curt girip matchlemeli. foto girmek yok. marketing harcamasıyla 6 ay hypelayacan, sonra tutmaz zaten yalan olur gider, sen de database'i satar paranı çıkarırsın. Sufer fikir Yapmaya basliyorum :) Teknik tarafi benden monetize etmesi senden Bu be abi cirkinim ama dinledgim muzikle, geekliyimle kiz kaldiririm sitesimi Cirkininceleme.com ICGUZELLIK.COM
drlanbn Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 dana22 said: abc.xyz varsa onu alsaydin.. 123. who. why. me. what. filan da olur.. ciddi mi şaka mı anlayamıyorum bazen ginaly said: işin şakası bir yana gerçekten iş yapacak bir site fikri ile geliyorum. elevator pitch: trivago, skyscanner vs. mantığı ile çalışan kıyafet kombin sitesi. yaptığı iş şu olacak, kadın kısmını siteye girip örneğin 'gece şıklığı' bölümüne tıklayıp gerekli filtreleri koyduğunda (beden, fiyat gibi klasiklerin haricinde ortam -balo, nikah cart curt- kriterlerini uyguladığında sitemiz arkaplanda daha önce foto tanıma özelliğine göre oluşturulmuş renk, desen gibi özelliklere göre trendyolundan tut kotonuna, mangosundan setmodasına ne kadar online store varsa girip fotoları tarayacak ve algoritmaya uygun kombinleri sıralayacak. farklı ürünleri tek bir foto üzerinde bir araya getirmek çok zordur muhtemelen, o yüzden yanyana sıralasa bile kafi. zaten kadınlar hemen onları kafasında birleştirir. sorgunun getirdiği sonuç misal şöyle bir şey olacak: trandyoldan bir elbise, altına divareseden bir stiletto, bileğine kotondan skindirik bir aksesuar, mangodan da bi çanta. bu siteyi yap, kick offluk marketing bütçen olsun uçar uçar. sadece merakından sahibinden.com'a girip ev araba bakan dayıların yarattığı trafik gibi çalışan karı kız gün içerisinde girip girip kombin üretecek. sonra da tıklayıp giderek aldığı üründen referans komisyonunu çak geç. skyscanner'ın bir tane uçağı olmadan para basması gibi, lojistikmiş, satınalmaymış bulaşmadan paranı kazan. teknik kısmını yaparım/yapacak ekibi kurarım diyen varsa öm'den gelsin. bu cidden iyiymiş bi incelemek lazım
senko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Zep said: senko said: ginaly said: site değil de tinder'ın resimsizi lazım. sevdiğin film müzik cart curt girip matchlemeli. foto girmek yok. marketing harcamasıyla 6 ay hypelayacan, sonra tutmaz zaten yalan olur gider, sen de database'i satar paranı çıkarırsın. Sufer fikir Yapmaya basliyorum :) Teknik tarafi benden monetize etmesi senden Bu be abi cirkinim ama dinledgim muzikle, geekliyimle kiz kaldiririm sitesimi Cirkininceleme.com Bir cokcirkin olarak tuttum ben. Tinder bize yaramiyor belki bu yarar.
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Seni buraya alalım senko http://www.wealthymen.com/
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 ya iste boyle.. Eskort sitesi üzerinden 2 milyonluk vurgun İnternette eskort sitesi açıp buluşma vaadiyle müşterilere peşin para yatırtan çetenin banka hesabından 2 milyon TL çıktı. 5 kişilik kadın çetenin Türkiye’nin birçok şehrinde binlerce kişiyi aynı yöntemle dolandırdığı tespit edildi..
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 her kuruşu helal olsun. tez zamanda serbest kalırlar da daha çok kişiyi dolandırırlar umarım.
Öne çıkan mesajlar