Sin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 piyasadaki her mbh char i satin almak sitiyorum her mbh icin 50ytl+ 1m credits(ingame)+ 1 bos acc veririm kendi mal varliginizida yeni chara gecirebilirsiniz ilgilenenler msn [email protected] yaho msnger [email protected][signature][hline] Mystry aka mördak rd 24 Haziran 2000 - Yeni Counter Strike sunucularımız. Dertler bitti. "Server is full" dönemi sona erdi!. Sanane Inc.'in yeni açılan Half-Life sunucuları aşağıdaki gibidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m_user Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 kafayı sıyırmışsın sen varmı başka yorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akse Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 sne fazla uyanik sökmüyor soe ye.Ban lar söylüyüm:)[signature][hline]Akse Xanadu Jedi Padawan Floriel Xanadu Master Doctor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 yok yeni bisey buldum anlasilmasi imkansiz bilen yok mbh la alakali degil aslinda ama mbh olsa daha iyi arkadaslar en az 50 acc mbh lazim acil kontak kurun[signature][hline] Mystry aka mördak rd 24 Haziran 2000 - Yeni Counter Strike sunucularımız. Dertler bitti. "Server is full" dönemi sona erdi!. Sanane Inc.'in yeni açılan Half-Life sunucuları aşağıdaki gibidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ya 2-3 mbh lada yapilir ama diger bi oaly var onu tam haleldemedim arada oluyor arada olmuyor onu tam tuttursam 50 acc ye gerek kalmicak[signature][hline] Mystry aka mördak rd 24 Haziran 2000 - Yeni Counter Strike sunucularımız. Dertler bitti. "Server is full" dönemi sona erdi!. Sanane Inc.'in yeni açılan Half-Life sunucuları aşağıdaki gibidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 akse bu arada benim maile senden invitaiton diye bsiey geldi o nedir acmadim maili[signature][hline] Mystry aka mördak rd 24 Haziran 2000 - Yeni Counter Strike sunucularımız. Dertler bitti. "Server is full" dönemi sona erdi!. Sanane Inc.'in yeni açılan Half-Life sunucuları aşağıdaki gibidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: m_user, 27 Ocak 2005 17:56 tarihinde demiş ki: kafayı sıyırmışsın sen varmı başka yorum? acaba kimin alt accountu bu hehe yeni acmis tek msj benim post a hehe yazik...[signature][hline] Mystry aka mördak rd 24 Haziran 2000 - Yeni Counter Strike sunucularımız. Dertler bitti. "Server is full" dönemi sona erdi!. Sanane Inc.'in yeni açılan Half-Life sunucuları aşağıdaki gibidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 da abi benimde petrol kuyum olsa bende alırım tüm acc leri kimeneki??[signature][hline]SWG: <> Eclipse ------------------------------------- EQ2: <> Runnyeye Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: orcun_okm, 27 Ocak 2005 18:40 tarihinde demiş ki: da abi benimde petrol kuyum olsa bende alırım tüm acc leri kimeneki?? e zaten almiyomusun?:)[signature][hline] oawaen@infinty teras kasi master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emrellius Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Emperor 2 -Sne Strikes Back- Galaksiyi satın alarak düzen sağlıyacak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: Akse, 27 Ocak 2005 18:03 tarihinde demiş ki: sne fazla uyanik sökmüyor soe ye.Ban lar söylüyüm:) +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Adam BH larin kokunu kurutmaya calisiyor! Kanmayin buna![signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: barbu, 27 Ocak 2005 18:50 tarihinde demiş ki: said: orcun_okm, 27 Ocak 2005 18:40 tarihinde demiş ki: da abi benimde petrol kuyum olsa bende alırım tüm acc leri kimeneki?? e zaten almiyomusun?:) Keşke!!petrol kuyum olsa gider ram alırım kendimenapçam tüm acc leri ehehe[signature][hline]SWG: <> Eclipse (Retired) ------------------------------------- EQ2: <> Runnyeye Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 hahah yahu koptum yaa.. Sne yıne ne kesfettin hıperaktıf kısılık anlat bakem ne yapılıyor 50 mbh le? Exploit mi yoksa in game kurguladıgın bi düzenekmi? o manada sordum :)[signature][hline]GladmiR Schroding of Alaturqua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: Emrellius, 27 Ocak 2005 20:25 tarihinde demiş ki: Emperor 2 -Sne Strikes Back- Galaksiyi satın alarak düzen sağlıyacak :P Hehehe ya hep bizim tayfanın espri anlayısı iyi olmuştur... Bu arada acaip özledim sizleri :([signature][hline]GladmiR Schroding of Alaturqua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 abi detaya giremem ama süper bişey planladım acaip süper olucak acaip masraflı olucak ama buna degecek[signature][hline] Mystry aka mördak rd 24 Haziran 2000 - Yeni Counter Strike sunucularımız. Dertler bitti. "Server is full" dönemi sona erdi!. Sanane Inc.'in yeni açılan Half-Life sunucuları aşağıdaki gibidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Kanmayın!!! Soyunuzu tüketecek!!!! Jedi'ları rahatlatacak!!!!!! İşte plan işte iddia. Erman hoca bunun hesabını soracak senden!!!![signature][hline]Duyduk duymadık demeyin Cem_Jedi yeni bir nickle gine hortlamıştır!! Kutlamalara başlayın. Birilerinede ip ne işe yarar öğretin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emrellius Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: Gladmir, 28 Ocak 2005 16:24 tarihinde demiş ki: Bu arada acaip özledim sizleri :( Ya Gladmir bizde seni çok özledik,zaten eskilerden kim kaldıki?? Şöle arada sırada uğrasana oyuna.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Valla Sne :) oyunu bırakalı aylar oldu ve bi daha baslamayı dusunmuyorum Char ı sadece satabilirim ( yani 1m credit acc felan gerek yok ) Ne kadar verebilirsin ?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - [Bu mesaj jonq tarafından 29 Ocak 2005 12:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Çok merak ettim. Buradan yazacak mısın bilmiyorum. Jonq seninle de irtibatımız koptu iyice. Arada görüşelim :)[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L45 Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L34 TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 sne hayırdır kardes anladım kafaya koydun jedi master olmayıda bu ne hırs ne kesfettın cok merak ettım :)[signature][hline]No game No stres Long Live Rebellion FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Buralardayım abi işler yogun bakamıyom pek artık eskisi gibi[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faki Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Şimdi olaya gel, beni kimse teketekde kesemez, bilmem su, ben ilk rebel jediyim, bilmem sununcu sundan bundan jediyim diyen adam, diger topicde bug uzmaniyim diyor, bu topicde de gördügüm kadarıyla rank için acc satın alıyor, madem kralsın sen bir numarasın düsgün yollardan olda görek, kath ında dedigi sen daha heal atamadan ölen birisin. Fazla gevelemeye gerek yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 lol 1 e 1 de oldugumu gorukemmistir e tabi reelelrin pvp anlayısı gank sistemi üzerien oldug icin kablonetteki losslardan dolayıda arada sırada günde 1 kez felan 20 ye 1 pvp yaparken olebiliyoruz normaldir abd liler gibi 30 pingle oynasaydım su anda zaten onizahm gibi aynı rankde olurdum.. 3 günde padawan farmlıyarak 5k frs yaptım bu iyi bi gain ama bu sekilde gidersem anca rank 5 olaiblirim.. Ayrıca frs mainteancesi yuzunden eclipsedede pvp azlıgı yuzunden exploit tek care... gerci su anda yogun bi sekilde csr james s. nin gözetimi altındayım adam ne yaparsam neden ole yaptın diye tell atıyor.. 50 kisi report etmiş... bu aralar sakin davaranıcam.. ama gene soyluyum yeni buldugum bi kaç bişey sayesinde ilk jedi masterda ben olucam eclipsede[signature][hline] Mystry aka mördak rd 24 Haziran 2000 - Yeni Counter Strike sunucularımız. Dertler bitti. "Server is full" dönemi sona erdi!. Sanane Inc.'in yeni açılan Half-Life sunucuları aşağıdaki gibidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faki Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 eclipse de master jedi var zaten.. çok bilen jedi efendi [Bu mesaj faki tarafından 31 Ocak 2005 16:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar