Lord_Argos Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Şu aralar youtube ve basında çok fazla propogandası yapılıyor; II. Abdülhamid'in mükemmel bir insan ve yönetici olduğunu savunan ciddi bir kitle var. Hatta geçen bir youtube videosunda şöyle bir yoruma denk geldim. Siz ne düşünüyorsunuz? http://img.ctrlv.in/img/17/07/25/5976f9ca2584b.png https://www.youtube.com/watch?v=zzQdVPmKxUI https://www.youtube.com/watch?v=YMeQk4DTrr0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 3/3/0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 dünyanın en zengin devleti biz olacakmışız da, mmm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 100 kusur sene oncenin uzun adami, bundan 100 sene sonrada ayni goygoy donucek ne yazikki. Kendisi ve ailesi icin cok cok iyi ancak tebaasinin anasini aglatmis. Komplolar bizde prim yaptigi ve cehaletle symbiotik iliski icinde olduklari icin "abdulhamit gitmeseydi ortadogu bizimdi" kafasinda tipler var sanki ingilizler almiycakti her turlu. Sehir efsaneleriyle tarih ogrenince imparatorlugun yikilma sembolu olmus adami efsane ilan ediyorlar iste. Ummeticidr bizdendir diyorlar oysa hayatta olsa islak odun ile kovalar bu tayfayi oda cok net. Abdulhamitin ummetciligi zaruret ve paranoyadan dogmus ici bos ve doldurmaya gayret etmedigi birsey, cehaletten dogan hayallerle tesebbus edilmis birsey degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Gecen dnr da kitabinida gordum. 100 yilin dehasimi ne diye kitap yazmislar. 19. yy'in basarili diktatorlaeinden biri de degil ayrica. Bildigin yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 TÜrkiyede insanları incelerken icraatlardan çok laflar konuşuluyor. Birisi müthiş şeyleri başaracak kapasitedeyse zaten öncesinde büyük şeyleri başarmıştır, öncesinde ufak şeyleri başarmıştır. 2. Abdülhamid neyi başarmış da tahttan inmeseydi daha iyi olacaktı, bu soruyu sormak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 abdülhamitçi gibi görünmeyeyim de sen neyi başarmadığına dair araştırma yaptın mı peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 benim onun hakkında her şeyi bilmem veya hiçbir şeyi bilmemem neyi değiştirtir? Ben yönteme dikkat çekmeye çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 II. Abdülhamid mikemmel bir "han" ama devleti kötü, şöyle mesela bir ingiltere, bir almayaya "han" olacaktı bak görsen, en zengin devlettik şimdi B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 amarikaya han olaydi esas..ganadayi da aliverirdi..meksika zaten kendi geliverirdi.. yeni eskilerin bu konuda bir lafi var.. teyzemin *** olsaydi ..seklinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Bi bitmedi takkeci osmancıkların kendilerine ütopik tarihi lider arama sevdası.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 19. yy ingilteresinde tahta çıksam ben de mükemmel bi han olabilirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 neyi anlatsinlar canim.. basortulu bacimi kimse yemiyor artik hepsi basortulu ..hicbiri de magdur degil en yalani bile biryerlere mudur oldu meclisteki mv lerin hepsi neredeyse basortulu, hepsi danisman hepsi arpalikta artik..magdur diye gosterebilecekleri kendi basortululeri artik bmw lerde anca bakin bana son model mercedes gelmedi bimiwi vermedi avantadan bunun zirhlisini diyebiliyorlar anca.. ekonomimiz saane hala bogulmadik bak i da kimse yemiyor butun kredileri affettiler bankacilik sisteminin ortasina yapti butun batik kredilere hazine garantisi kazandirdilar..hepsi batik kredi onlarin da.. secimden once askiya aldiklari ne varsa simdi kokune kadar basacaklar..akliniza ne gelirse ..balayi bitti.. tarim ..hayvancilik.. arada bir allah dualarini kabul ediyor da gazzede filan birsey oluyor...mal bulmus magribi mode de eski plaklari koyuyorlar..mavi marmarasi onlara odenen tazminatlarin ic edilmesi filan ..karistirma oralari.. kendi tabanlari bile ekonomik avantadan sessiz..yoksa siyasi birlik particilik ayagi coktan bitti..sadece mali bolusen tipler var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 bazıları organize dinleri ortadan kaldırırsak insanlığın düze çıkacağını iddia ediyor, bense karşı çıkıyorum. neden mi? nedeni çok açık, insanların bazıları dinler olmasa dahi inanacak bir şey bulur, bakın mesela adamlar abdülhamide inanıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Yokluktan uydurulmus bir figur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Altta ki kitabı öneririm , bende meraktan almıştım İlber Ortaylı önermişti tv programında biri cahil cahil soru sorunca. :) Abdülhamidin Dis Politikasi: Düvel-i Muazzama Karsisinda Osmanli Yazar : Feroze A. K. Yasamee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar